LOV

Да ли влада треба да унесе закон о потпуној забрани лова на вукове

• Да обавезно

• Не волим да убијам вукове

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako je neko gledao ''Žeđ Za Nasiljem'' Majkla Mura seća se priče o psu koji je u lovu ubio svog gazdu...Gazda mu je naime da bi ga slikao okačio pušku oko vrata i obukao ga kao lovca sve sa šeširićem,pas se pomerio i puška opalila:cool:

Ako je neko gledao ''Žeđ Za Nasiljem'' Majkla Mura seća se priče o psu koji je u lovu ubio svog gazdu...Gazda mu je naime da bi ga slikao okačio pušku oko vrata i obukao ga kao lovca sve sa šeširićem,pas se pomerio i puška opalila:cool:

krvolocna dzukela
mora da je imao besnilo

Seljaci sa Goča su listom počeli da nabavljaju puline, odlično su se pokazali protiv naših domaćih vukova. Uostalom, vukovi su ovamo došli pre nas, sami smo krivi što smo im oduzeli teritoriju.

Šta, pozvaćeš nas na lovački ručak? Slaba vajda, većina od nas ne da ne jede divljač nego ne jede meso uopšte.

Ne, nego onaj koji ubija iz zabave nije normalan. Trebalo bi da to svima koji su normalni bude jasno.

jak mi je pulin stih u odnosu na vuka.kako to da su vukovi ovamo dosli pre nas?pre koga preciziraj malo ovo mi nije jasno?kome smo mi to oduzeli teritoriju?znas li ti kolika je vucja teritorija,koliko km predje za noc?

ovde vlada jedna potpuno neargumentovana teza a to je da se na osnovu pojedinca sudi za ostale.
sto se rucka tice,ne mora divljac da bude na meniju a posto goc pominjes verujem da si bila tamo i sigurno nije bila vegeterijanska kuhinja na meniju.ne znam,ne shvatam vegeterijance....

Očigledno ih svi znamo, samo imamo različite kriterijume. :aha:

Prvo smo bili lovci-sakupljači, pa smo evoluirali u ratare i stočare čime je lov postao suvišan i nepotreban što lovce svrstava u primitivce baš kao i one koji gaje pse/petlove/bikove za borbe. Razumem ja da neki tamo polupismeni poludivljak na Uralu lovi da bi se prehranio i obukao ali ovde to gubi svaki smisao.

bice da ne znamo....

molim te razdvoj ono lovci od sakupljaca-kvari smisao recenice .....

Koliko nepoznavanja ekosistema... :roll:
Prostor za stoku nastaje oduzimanjem teritorije od divljih životinja.
Zaista elementarne stvari ne znaš.

Treba da te bude sramota zbog neznanja i želje da ostaneš u neznanju.
Vukovi ne uništavaju plemenitu divljač, već ubijaju stare i bolesne jedinke. Fondu plemenite divljači najviše štete upravo lovci.

Na primer, ti. ;)

I to ti je sav odgovor? :hahaha:
Šta sam ja po struci ne menja tačnost onoga što sam napisao.
Moja profesija ne utiče na to što nemaš odgovor na iznete zamerke.
:bye:

Skupljao je šumske plodove i uzgajao žitarice, gajio stoku, ptice i pčele.
Zar svemu moramo da te učimo? :dontunderstand:
Izgleda da si izbegavao osnovnu školu ili bar predmet "Poznavanje prirode i društva".

Što se mene tiče, kada se skupi 50 ljudi u džipovima, sa psima, naoružani (vrlo često automatskim) puškama sa snajperima, termokamerama i drugim pomagalima, da bi ulovili leglo lisica ili vukova, onda je svakako reč o seka persama. ;)

postoji ona narodna koja kaze 3 puta meri a jednom seci...."Prostor za stoku nastaje oduzimanjem teritorije od divljih životinja"-ovde si jedva ostao ziv,stoka vukovima otima teritoriju?????!!!!!!:hahaha:

"Treba da te bude sramota zbog neznanja i želje da ostaneš u neznanju.
Vukovi ne uništavaju plemenitu divljač, već ubijaju stare i bolesne jedinke. Fondu plemenite divljači najviše štete upravo lovci."-i ovde si jedva ostao ziv-tamo gde nema vukova lovocuvarske sluzbe odradjuju posao

"Šta sam ja po struci ne menja tačnost onoga što sam napisao.
Moja profesija ne utiče na to što nemaš odgovor na iznete zamerke"---ovo sam te pitao zato sto si izneo teze koje su strane obicnom coveku nesto kao lov bez dozvole cekanje kod hranilista ,solista.

"Skupljao je šumske plodove i uzgajao žitarice, gajio stoku, ptice i pčele.
Zar svemu moramo da te učimo? :dontunderstand:
Izgleda da si izbegavao osnovnu školu ili bar predmet "Poznavanje prirode i društva"."

a nije lovio zbog hrane i odece ?ne znam koje je to ptice gajio e a tek za pcele e to nije gajio-pcele volim koliko i lov a da ih je gajio nesto ne verujem-pre ce biti da je video sta medved radi pa i on......

"Što se mene tiče, kada se skupi 50 ljudi u džipovima, sa psima, naoružani (vrlo često automatskim) puškama sa snajperima, termokamerama i drugim pomagalima, da bi ulovili leglo lisica ili vukova, onda je svakako reč o seka persama"------moram da te obavestim da lisice i vukovi krecu sa odgajanjem legla tokom proleca tj u periodu lovostaja....

Poslednja izmena:
Ovo je dobro pitanje.
Inače, skenirala si tekstove koje sam ja gore postavila z;)

Naravno da ne vredi. Ti nisi postavio temu da bi razgovarao, već da bi provocirao i izazivao.

Ovo treba da je duhovito?
'Ajde sad lepo, polako pročitaj oba teksta ponovo i naći ćeš odgoor, koji te, očigledno ne zanima već pitanje ima sasvim drugi smisao i cilj.

e moderatore moderatore.....slabi argumenti...ni visestruka citiranja ne pomazu a moje postove izvrces....

Back