Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je neko gledao ''Žeđ Za Nasiljem'' Majkla Mura seća se priče o psu koji je u lovu ubio svog gazdu...Gazda mu je naime da bi ga slikao okačio pušku oko vrata i obukao ga kao lovca sve sa šeširićem,pas se pomerio i puška opalila![]()
Čudi me ovaj odgovor od tebe,ali pošto poznaješ životinje,mora da si u pravukrvolocna dzukela
mora da je imao besnilo

Čudi me ovaj odgovor od tebe,ali pošto poznaješ životinje,mora da si u pravu![]()
A i zelena si,tako da hteo ne hteo,uvek se slažem...mhm...........

A i zelena si,tako da hteo ne hteo,uvek se slažem...![]()

Ma ujedaju guje sa svih strana,mora čovek da s pazi.Niš lično,to su Tamo neki moderatori...pazi sta si rek'o![]()

ne vredi mod;ja koliko vidim necu uspeti da promenim vas stav prema lovcima al tiha voda breg roni kako nas narod kaze.nego jel svaki lovac ubica?
poruka nejasna ??? Ako sam ucinio propust u pozivu, IZVINI mozes i ti snama u lov !
a kad smo vec u proslosti,da te pitam,gde su mesne industrije?
Povlačim se iz diskusije posle izbrisanih 4 moja posta gde sam izneo jedno naučno istraživanje. Vidim da lovci imaju svoj lobi čak i na ovom forumu. Savetujem i drugima da ne učestvuju u ovom nameštenom cirkusu.
zatvorene i pretvorene u industriju za vegeterijance i makrobioticare.....
Seljaci sa Goča su listom počeli da nabavljaju puline, odlično su se pokazali protiv naših domaćih vukova. Uostalom, vukovi su ovamo došli pre nas, sami smo krivi što smo im oduzeli teritoriju.
Šta, pozvaćeš nas na lovački ručak? Slaba vajda, većina od nas ne da ne jede divljač nego ne jede meso uopšte.
Ne, nego onaj koji ubija iz zabave nije normalan. Trebalo bi da to svima koji su normalni bude jasno.
u proslosti su mesne industrije....
u dalekoj proslosti dok su ljudi bili lovci jer mesne industrije nisu postojale......
a ti dajes taj odgovor
mnogo si bre neozbiljan
Očigledno ih svi znamo, samo imamo različite kriterijume.
Prvo smo bili lovci-sakupljači, pa smo evoluirali u ratare i stočare čime je lov postao suvišan i nepotreban što lovce svrstava u primitivce baš kao i one koji gaje pse/petlove/bikove za borbe. Razumem ja da neki tamo polupismeni poludivljak na Uralu lovi da bi se prehranio i obukao ali ovde to gubi svaki smisao.
Koliko nepoznavanja ekosistema...
Prostor za stoku nastaje oduzimanjem teritorije od divljih životinja.
Zaista elementarne stvari ne znaš.
Treba da te bude sramota zbog neznanja i želje da ostaneš u neznanju.
Vukovi ne uništavaju plemenitu divljač, već ubijaju stare i bolesne jedinke. Fondu plemenite divljači najviše štete upravo lovci.
Na primer, ti.
I to ti je sav odgovor?
Šta sam ja po struci ne menja tačnost onoga što sam napisao.
Moja profesija ne utiče na to što nemaš odgovor na iznete zamerke.
Skupljao je šumske plodove i uzgajao žitarice, gajio stoku, ptice i pčele.
Zar svemu moramo da te učimo?
Izgleda da si izbegavao osnovnu školu ili bar predmet "Poznavanje prirode i društva".
Što se mene tiče, kada se skupi 50 ljudi u džipovima, sa psima, naoružani (vrlo često automatskim) puškama sa snajperima, termokamerama i drugim pomagalima, da bi ulovili leglo lisica ili vukova, onda je svakako reč o seka persama.![]()

Ovo je dobro pitanje.
Inače, skenirala si tekstove koje sam ja gore postavila
Naravno da ne vredi. Ti nisi postavio temu da bi razgovarao, već da bi provocirao i izazivao.
Ovo treba da je duhovito?
'Ajde sad lepo, polako pročitaj oba teksta ponovo i naći ćeš odgoor, koji te, očigledno ne zanima već pitanje ima sasvim drugi smisao i cilj.
krvolocna dzukela
mora da je imao besnilo
Ne bih da zvucim uvredljivo, al' meni sve to s lovom, puskom, ubijanjem ima veze sa nedostatkom sexa, ili nedovoljnom dominacijom u istom...