гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
jesi jesi, potvrdila si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi jesi, potvrdila si.
- - - - - - - - - -
snajka mi nekad rekla da sam ratnica valkira
a ja sam samo neznaaaa zenaaaa![]()
Самохране су ватра у кревету.
neka fala lepo ja sam dupla vatra samo mi reba i treća pa šta, lavu da izbacujemo?
Стрпљива жена никад не може бити ловина.
Она влада ситуацијом. Зна зашто је стрпљива.
Тај контекст.
Ne, ne, ne... Tema se valjda odnosi na naivne lovce koji nalete na jače od sebe, pa se usputna vesela neobavezna šema nesmotreno zavši vezom ili brakom, razvodom prethodnog i ostalim manje veselim ishodima.Али тема се не односи на доживотни однос, већ како жена да од плена постане ловац.
- - - - - - - - - -
То и јесте суштина.
С тим што је тема о одређеном соју мушкараца. Није примењиво на сваког.
Pa eno na Bokijevoj temi potvrdjujes napisano![]()
potpisujem...![]()
Ovo ti je jedan od boljih postova.![]()
Ако потписујете, што се не бавите шахом или пикадом, а не тучом и рвањем?
pa otkud vama da se ja bavim tučom i rvanjem...????![]()
Пуна Крстарица ваших фотографија.
А и аватар вам је песнички.
pa ne bavim se ja tučom i rvanjem..ja se bavim sportom...to je sasvim druga dimenzija od tuče...![]()
Ако је то спорт где се бију ногама и рукама, рву и обаљују по паркету, где један лупа о под ако неће да му јачи сломи руку или кичму, онда ја у слободно време везем гоблене и пијем зелени чај.
pa ne bavim se ja tučom i rvanjem..ja se bavim sportom...to je sasvim druga dimenzija od tuče...![]()
Decko je zreo da ga neka tvoja koleginica privede sportu, jos je mlad, ali nije zakasnio.
Нисам био на часу кад се играло са медецинкама. Најбољи сам био у разреду на ластишу.
Sta fali da se druzis sa sportasicama?
Не волим знојаве жене које се туширају само после тренинга.
А шта сте ви запели за мене толико?
- - - - - - - - - -
Колико видим како пише, заврће их само себи.