Pussycat:
Ti si malo pobrkao stvari! U lov se ide kad ti se digne **** ili kad se organizuje ili sta vec... A u selu se svinja kolje kad se isprazni zamrzivac! I ne zivimo svi u selu pa da koljemo svinje nego u prodavnici kupis gotov proizvod iz klanice! I btw, vecina nasih klanica koristi razne omamljivace, stigli im neki novi zakoni iz EU pa moraju da ih postuju (nazalost gledala sam neku emisiju o tome).....
a nije te zao da jedes meso onog jadnog pileta koga su omamili,ako uopste znas u zivotu sta znaci omamljivac!koga su KLALI!!!!
kace ih hiljade dnevno za noge naglavacke pa idu u krug a batica im nozem samo skida glavu,to verovatno nisi gledala?
sto jedes meso?dal sam ga ja ubio ili janko ili marko,nebitno je,bitno je da je zalosno da se ubiju,ubiju njega pre nego sto stige u tvojoj prodavnici,gde ga kupujes smrznutoga ti ga posle przis jos i zderes!!!
bez obzira dal dolazi iz lova,seoske stale,ili tvoje klanice.....ti bud humanitracac,idi protestvuj ispred skupstne i ne jedi meso do kraja zivota!
sadi englesku travu na terasu,pa kad naraste,posoli i pasi travu.....spasices hiljade pileta,jer ako nema ko da ih jedu,nemaju ni zasta da ih kolju!!!
pa sledeci put kad kupis piletinu ili curetinu ili svinjetinu......zamisli ga u tvom danjiru,kako je molio za zivot a oni ga ubili........a ti ga zderes,kidas mu meso sa kostiju!!!!
a kladim se da ni ne razmisljas koja je krv tekla iz njega!
mrzite malo i mesare,klanicare,i pojedine veterinare koji stroju "jadne" zivotinje!