Lov na zivotinje

Moj mali prilog je da meso uvek kupujem u bioloskim prodavnicama (al me ne opravdava, znam:() - bar meso koje tu prodaju nije od zivotinja koje su mucene, recimo pilici koji su ceo zivet proveli u kutiji u kojoj nisu ni mogli da protegnu krila i jaja ok koki koje setaju u dvoristu...

Kuda ode diskusija...a tema je,ako sam dobro razumela,da li se cice loze na decake lovce?
Hmm...stvar licnih preferencija,ali vecina tih koje pljuju po lovu padaju na lovce...provereno!
Mada,ribolovci su interesantniji:-),a i manje su sujetni...

Joya!:
Moj mali prilog je da meso uvek kupujem u bioloskim prodavnicama (al me ne opravdava, znam:() - bar meso koje tu prodaju nije od zivotinja koje su mucene, recimo pilici koji su ceo zivet proveli u kutiji u kojoj nisu ni mogli da protegnu krila i jaja ok koki koje setaju u dvoristu...
Ma to su ti priče za malu decu :lol: čuj "biološke prodavnice " pa to je samo da uzmu pare bre 8-)

Jaoooo...patka u sosu...njamiii ....................................dok me niste napali......ne podrzavam lov, al jest slatko kad se jede....... :lol: :lol: .

Znaci samo, da ja nisam prisutna lovu, i "sredjivanju" patkice.... :oops:

Ma bre lupam...ja jedem samo svinjetinu....i to jedem tek od 6-og osnovne....

Nijke Sinmbad - upadaju im kontrole, 100%. Bas bi ispao skandal da je zez u pitanju.
Hm, neko je pitao na sta je teme skrenula..Pa ljubav ide..kako bese ono dalje?

Ne palim se na lovce, palim se na one sto koriste hekler, glock ili skorpion. Sa fabrickim prigusivacem. Sta da radim, jace od mene.....:D

Joya!:
Nijke Sinmbad - upadaju im kontrole, 100%. Bas bi ispao skandal da je zez u pitanju.
Hm, neko je pitao na sta je teme skrenula..Pa ljubav ide..kako bese ono dalje?

Ne palim se na lovce, palim se na one sto koriste hekler, glock ili skorpion. Sa fabrickim prigusivacem. Sta da radim, jace od mene.....:D
Ma OK verujem ti :wink: ali opet mislim da je to samo čist marketing,meso pileće je meso ma gde ono bilo,samo je bitno da je sveže i da nije hranjeno sa hormonskim preparatima :roll: a ostalo su čista izmišljanja tople vode :lol: :lol: :lol: mada bih voleo i to da vidim :roll:

pa meni je bitno..necu da kupujem piletinu od koki koje su maltretirane. Znam da je meso isto, ali opet.. sta znam...kazem nemam puno prava da pricam, nisam vegi, ali ipak necu da placam one koji su surovi prema zivotinjama i podrzavam ih da dalje to rade...

Copy_Cat:
sorry pusiket, ali bas si me nasmejala. :lol: sta kazes, kupis u prodavnici gotov proizvod? a odakle nam je stigao taj gotov proizvod? :lol: i sta ce ova tema ovde/ :lol:

Nisi me skapirala ili se nisam dobro izrazila! Kupis gotovu sniclu, mleveno meso itd. ali nisi ti ta koja ce ubiti zivotinju u svom prirodnom stanistu. Tuga mi je kad pomislim na klanice, al jbg, kapiram da ih tamo humanije ubijaju nego na nekom svinjokolju....

Banshee:
ti si onaj sto bi da yebe sta stigne a da zeni nevinu? :roll:
i jos se palis na lov i ubijanje.
verovatno i dominaciju.
koja patologija i licemerje :D

ja ne bi da jeb*m vec jeb*m al ne sve sto stignem,vec sta hocu!i da naravno da bih pre ozenio nevinu nego vec razradjenu!to je kao prvo!

kao drugo,bavim se sportskim lovom,ako uopste znas sta je to,i sta je uopste tebe briga cime se ja bavim???

kao trece,dok sam ja u lovu ti drk*s sam u sobi na pamelin poster,a nakon sto svrs*s,picis counter strike.....al mene to ne zanima.....

a iz ovoga trebas da zakljucis sledece,komentarisi forum,i komentarisi moj post,a nemoj komentarisati sta bi ja radio,i sta ja volim.....

da li ti je ovo dovoljno jasno ili trebam licno da ti objasnim,oci u oci?

Pussycat:
Ti si malo pobrkao stvari! U lov se ide kad ti se digne **** ili kad se organizuje ili sta vec... A u selu se svinja kolje kad se isprazni zamrzivac! I ne zivimo svi u selu pa da koljemo svinje nego u prodavnici kupis gotov proizvod iz klanice! I btw, vecina nasih klanica koristi razne omamljivace, stigli im neki novi zakoni iz EU pa moraju da ih postuju (nazalost gledala sam neku emisiju o tome).....

a nije te zao da jedes meso onog jadnog pileta koga su omamili,ako uopste znas u zivotu sta znaci omamljivac!koga su KLALI!!!!

kace ih hiljade dnevno za noge naglavacke pa idu u krug a batica im nozem samo skida glavu,to verovatno nisi gledala?

sto jedes meso?dal sam ga ja ubio ili janko ili marko,nebitno je,bitno je da je zalosno da se ubiju,ubiju njega pre nego sto stige u tvojoj prodavnici,gde ga kupujes smrznutoga ti ga posle przis jos i zderes!!!

bez obzira dal dolazi iz lova,seoske stale,ili tvoje klanice.....ti bud humanitracac,idi protestvuj ispred skupstne i ne jedi meso do kraja zivota!

sadi englesku travu na terasu,pa kad naraste,posoli i pasi travu.....spasices hiljade pileta,jer ako nema ko da ih jedu,nemaju ni zasta da ih kolju!!!

pa sledeci put kad kupis piletinu ili curetinu ili svinjetinu......zamisli ga u tvom danjiru,kako je molio za zivot a oni ga ubili........a ti ga zderes,kidas mu meso sa kostiju!!!!

a kladim se da ni ne razmisljas koja je krv tekla iz njega!

mrzite malo i mesare,klanicare,i pojedine veterinare koji stroju "jadne" zivotinje!

eclipse:
ja ne bi da jeb*m vec jeb*m al ne sve sto stignem,vec sta hocu!i da naravno da bih pre ozenio nevinu nego vec razradjenu!to je kao prvo!

kao drugo,bavim se sportskim lovom,ako uopste znas sta je to,i sta je uopste tebe briga cime se ja bavim???

kao trece,dok sam ja u lovu ti drk*s sam u sobi na pamelin poster,a nakon sto svrs*s,picis counter strike.....al mene to ne zanima.....

a iz ovoga trebas da zakljucis sledece,komentarisi forum,i komentarisi moj post,a nemoj komentarisati sta bi ja radio,i sta ja volim.....

e kako bi se ti sad pokrio ushima da samo znash kakva je banshee riba..... :lol:

Bwe.bem vas u temu,kakve veze ima ovo sa LjIS?
Al da dam svoj sud kad sam vec tu..Ovi sto se mnogo primaju za zastitu zivotinja polako pocinju da mi idu na nerve jer su poceli mnogo da se dupetisu.Deo smo lanca ishrane i treba da smo srecni sto smo na vrhu piramide.Ako zeca ne izede lija pojesce ga vuk,obrni okreni ima da nastrada..big deal,sve je to priroda udesila.
Licno,verujem da ne bih imala herca da pucam,i nije mi zanimljivo,ali nista nemam protiv lova.
Kakvi su ovi nasi Balkanci,bolje ih je poslati u lov da presude zecu,nego da ostanu kod kuce i izbubecaju zenu.

lov je jako zajebana stvar

40f7199df5-1.jpg

eclipse:

bas si ljakse :) ustvari sirovina :)

i ja nisam cika.

srecno drkanje uz pameline laznjake i sve najbolje u counteru ;)

uzgred,profesionalni lovci su najveci bolidi od svih ljudi.
jedno je ubiti zivotinju ako si gladan,a drugo je ubiti je zabave radi ko sto ti radis :) ko sto rekoh patologija :) mislim ubijanje iz dosade...

eclipse:
a nije te zao da jedes meso onog jadnog pileta koga su omamili,ako uopste znas u zivotu sta znaci omamljivac!koga su KLALI!!!!
kace ih hiljade dnevno za noge naglavacke pa idu u krug a batica im nozem samo skida glavu,to verovatno nisi gledala?
sto jedes meso?dal sam ga ja ubio ili janko ili marko,nebitno je,bitno je da je zalosno da se ubiju,ubiju njega pre nego sto stige u tvojoj prodavnici,gde ga kupujes smrznutoga ti ga posle przis jos i zderes!!!
bez obzira dal dolazi iz lova,seoske stale,ili tvoje klanice.....ti bud humanitracac,idi protestvuj ispred skupstne i ne jedi meso do kraja zivota!
pa sledeci put kad kupis piletinu ili curetinu ili svinjetinu......zamisli ga u tvom danjiru,kako je molio za zivot a oni ga ubili........a ti ga zderes,kidas mu meso sa kostiju!!!!
a kladim se da ni ne razmisljas koja je krv tekla iz njega!
mrzite malo i mesare,klanicare,i pojedine veterinare koji stroju "jadne" zivotinje!
Razlika izmedju onih koje gore pominješ i tebe je u tome što:
1) oni ubijaju radi jela, ti ubijaš iz zadovoljstva
2) oni se ne foliraju i ne drame ludilo

Već sam jednom napisao na ovoj temi, sad ponavljam - voleo bih da vidim koliko bi se vas lovaca zaputilo u šumu da su nekim čudom životinje takodje naoružane. Ili, da to predstavim ovako: koliko je vas lovaca u trenutku izbijanja nekog od mnogih ratova tokom proteklih par decenija spakovalo svoje stvari i dobrovoljno otišlo da se medjusobno lovi sa drugim ljudima? Samo mi, molim te, nemoj uvaljivati ono proseravanje o čovekoljublju, o tome kako nije u redu pucati u (naoružano) ljudsko biće, a jeste u redu pucati u životinju (nenaoružanu i nesposobnu da se brani).
Ja mislim da su lovci u veeelikoj većini gomila iskompleksiranih kukavica kojoj sva ta "moć" vatrenog oružja služi kao zamena za sexualnu isfrustriranost.

Back