LOTR fan club

Tar-Palantir:
pa imaju neki citati u knjizi a imam i nekecitate i fraze iz filmka na net-u....

ajde mi posalji taj doc.....(nema veze sto je na engleskom)
mellon,
hocu, ali sam obrisao doc slucajno... nabavicu ovih dana pa cu ti poslati a ti mi daj na pp mail :D

A to je inace grelvish... odnosno vilenjacki od The Grey Company... Tako da nije zvanican tolkinov ali se koristi dosta u rpg igrama npr... A i dosta je razradjen... ali kao sto rekoh ne poklapa se sa tolkinovim jezicima...

Ova tema mora da se diže iz mrtvih s vremena na vreme....

E pa RISE LOTR FAN CLUB, RISE!

Back on the subject...

Da li ste culi da je Del Toro (Panov lavirint, Hell boy) zainteresovan za rad na Hobbitu? Pitao je PJ-a da li može (jer je ovaj zauzet i digao je ruke od ostvarenja svog sna) i trenutno se razmatra ova opcija ali ima velike šanse da započne da radi na filmu.
Inače snimanje počinje 2009. i biće snimljena 2 dela i u svaki će biti uloženo po 150 miliona dolara (WOW) i u bioskope će stići u toku 2010 (prvi) i 2011 (drugi)!

Cuo sam i bas me zanima kako ce del toro to uraditi (panov lavirint je odlican film).
Bas da vidimo izbor glumaca,npr. ko ce da glumi Bilba i da li ce se vratiti neko od starije druzine npr. Ian McKellen kao Gandalf.

3. deo traje preko 4 sata... a prva dva preko 3h...
ovo su filmovi u kojima sam najvise uzivao... retko kada mi film drzi paznju celih 1.30, ali ovde je svaki deo to uspeo bolje nego bilo koji drugi film...

Back