LOTR fan club

GHOST-09"FanATIc":
cao tix ovde su i ghost i Tar-Palantir
(vidis po vilenjackom)

neka prica bude:
o dwarf-ovima....(GHOST sez: najvecim legendama)...i da ih uporedimo sa ostalim rasama lotr-a i sa realnim svijetom uopste...(sez Tar-Palantir)

Ja u principu najvishe gotivim Ljude... Al' 'ajde, nemam nishta protiv malih, pohlepnih...

Jel znate da se Peter Jackson fanovima LOTR-a “The One Ring” obratio saopstenjem da je njegova firma Wingnut Films u tuzbi sa New Line Cinema (oko neke sumnjive preraspodele novca dobijenog od The Fellowship Of The Ring)?!

New Line Cinema je iz tog razloga Jacksonu predlozila da u cilju navodnog poravnanja duga uzme sebi u obavezu da snimi Hobita. Medjutim, Jackson smatra da bi taj nacin isiljavanja mogao osuditi “Hobita” na propast.
(Zna se da su dosadasnji LOTR filmovi puno kostali New Line Cinemu.)
Iz tog razloga, New Line Cinema je obavestila Jacksona da ce za “Hobita” i za jos jedan film LOTR-a (koji bi povezivao Hobita i dosadasnju trilogiju) naci drugog rezisera. Inace, film koji bi imao ulogu “povezivanja” ne bi bio baziran na Tolkinovim delima.
Fanovi LOTR-a su sada bas zabrinuti jer bi to verovatno znacilo da ce sva Jacksonova ekipa odpasti iz igre i da se cak pod velikim pitanjem stavlja angazman Ian-a McKellen-a kao Gandalfa.

....ruznih,bradatih,ponekad krvolocnih :wink:
ali zato i jesu legende
nisu ni blizu savrsenstvu ,ali su opet u sustini blizi savremenim ljudima(osim brada to se nosilo ovuda do 1940-tih :-D) nego recimo vilenjaci (imao)
vilenjaci su previse savrseni......
a patuljci nam preko svoje pretjerane pohlepe govore gdje mi idemo...(dobro bar gdje zapad ide)

Joooj tix...
Misli da je uzrok tako (prije svega) cudnog ponasanja patuljaka strah od drugih rasa (Vilenjaka i Ljudi)
sem onih ljudi iz Dola koji su im prijatelji...
Oni nikog ne uce svoj jezik....
A sto se tice pohlepe nisam siguran jer jedini (pravi) primjer za to je Khazad-Dum a i to...
Vi ne biste kopali toliko duboko da tu ima Mitrila???
Cija je vrjednost (znate i sami) veca od bilo kog drugog metala, kristala?????
Ja bih kopao (samo da me dole ne doceka nekakav Barlog i kaze: "BOO!!!!") :)
I oni nisu znali za "Durinovu Propast" tko da...(tix... NE DIRAJ MOJE MALE CETNIKE!!!!) :)

Baruk Khazad, Khazad aimenu!!!!!

nemoj se sada vaditi tix....:)
Hocu jos komentara o patljcima...
ispricajte sto znate, sto mislite,sto vam se svidja sta ne....
Pa cu vam ja reci o patuljku Mim-u.......(ako budete vrijedni!!! :) )
(inace cu se opet isfurati) :)

aaye mellonamin,

odakle ste vi ucili vilenjacki... iz knjiga ili? Ja imam jedan document u wordu gde je citav recnik vilenjackog sa gramatikom, trenutno radim na prevodu tog dokumenta na srpski... Ali nije podudaran sa nekim recenicama koje sam video da pisete...

Back