LOTR fan club

Pa drago mi je da ponovo zivimo ali zasto smo krenuli od prve strane? Daleko je bio doguran ovaj topic sa prelepim slikama ali je ocigledno izbrisan... Pa ja sam biiiiig fan Lotr-a (pardon Tolkina) i najjaci lik je definitivno Gandalf a najvise mrzim Frodoa!!! A ovako uopsteno se divim (tj. slavim) najveceg lika koji je proistekao iz Tolkinovog pera to je Morgoth the Bauglir!!! Inace koliko ste puta odgledali/procitali LOTR? Ja sam svaku knjigu po 3 puta a filmove samodgledao sigurno preko 50 (osim 3. delakoji sam odgledao oko 20-ak)!

Fanatic_Kv:
Pa drago mi je da ponovo zivimo ali zasto smo krenuli od prve strane? Daleko je bio doguran ovaj topic sa prelepim slikama ali je ocigledno izbrisan... Pa ja sam biiiiig fan Lotr-a (pardon Tolkina) i najjaci lik je definitivno Gandalf a najvise mrzim Frodoa!!! A ovako uopsteno se divim (tj. slavim) najveceg lika koji je proistekao iz Tolkinovog pera to je Morgoth the Bauglir!!! Inace koliko ste puta odgledali/procitali LOTR? Ja sam svaku knjigu po 3 puta a filmove samodgledao sigurno preko 50 (osim 3. delakoji sam odgledao oko 20-ak)!

Svaki deo po... dvadesetak puta minimum odgledala, a knjigu... neke odlomke svake večeri čituckam (kao Elrondov savet ili Senka prošlosti, Strajder, Polje Kormalen...)

srecna ng svimaaaa!!!
bio sam na skijanju pa vam nisam mogao pisati....
omiljeni mi je lik... pa sad tesko je... zavisi od raspolozenja ali najbolji su mi gandalf aragorn i gimli (i legolas samo u filmu previse suti) isto mi frodo previse lici na derpea u filmu ali u knjizi nije los...

White sram te bilo reci da citiras mene a ne da se hasis sa tudjim znanjem...
sto se tice broja procitanih i pogledanih ne znam broj vjerujte... knjiga od prilike 3x ali to ja sada citam u djelovima... ono koji me dio zainteresuje pa ga procitam..1 i 3 najvise....

ma nisam ga bas naucio...volio bih da jesam...
gimnazija mi ne da disati ali ovo sto znam je iz knjige i sa interneta...isto na arwen-undomiel.com pa elfish
tu ima nekih citata iz filma i prevod
korisno....ali ono sacime se ponosim je to da znam pisati tengwar....

Back