FORSETI
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FORSETI:There are signs on the ring
which make me feel so down,
there's one to enslave all rings
to find them all in time
and drive them into darkness
forever they'll be bound.
Three for the Kings
of the elves high in light,
nine to the mortal
which cry.
Slow down and I sail on the river
Slow down and I walk to the hill
and there's no way out!
Dark land under Sauron's spell
threatened a long time.
Seven rings to the gnomes
in their halls made of stone
into the valley
I feel down.
One ring for the dark lord's hand
sitting on his throne
in the land so dark
where I've to go
Slow down and I sail on the river
Slow down and I walk to the hill
Lord of the rings!
FORSETI:The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring (2001) - 4 Oskara
The Lord Of The Rings: The Two Towers (2002) - 2 Oskara
The Lord Of The Rings: The Return Of The King (2003) - 11 Oskara
Brojke dovoljno govore. Po meni je "Return Of The King" najbolji deo ove trilogije. Kamo srece da ima vise filmova tog tipa....
rale77:Po meni gledajuci sve u globalu ovo je jedna od najboljih prica ikada napisanih.
tix:Meni je drugi najbolji. I da, kamo sretje...
Jel znash josh neshto da kazesh na vilinskom?![]()
FORSETI:Recimo, ako se secas kada Gandalf krunise Aragorna, (na kraju "Return Of The King") on tada odpeva sledece (dok krece sa Gimlijem ka Lanselotu):
"Et Earello Endorenna utulien
Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-metta...",
tj. u slobodnom prevodu "Sa Velikog mora u Srednju zemlju dodjoh, gde cu ostati, kao i moji naslednici, sve dok bude sveta".
FORSETI:Zar nije jedna od najacih scena kada, u "Return of the King", Aragorn ispred Moldora izusti onako bez velike vike "Za Frodoa.", okrene se, pojuri prema Sauronovoj vojsci i kada Hobiti Pipin i Meri potrce za njim...? Umalo ih ratnici Rohana i Gondora ne pregazise tada...![]()
nista cudno,tebe nervira 90-95% covecanstva...Arnold_Layne:e Legolas me do ja=ja nervira u filmu. baš je kao neki ped'erko. Aragorn isto. u knjizi možda i najbolji lik, ali za film su našli onog glumca, seljačina nevidjena, zgadio mi Aragorna.
i meni je drugi najbolji.tix:Meni je drugi najbolji. I da, kamo sretje...![]()
Arnold_Layne:e Legolas me do ja=ja nervira u filmu. baš je kao neki ped'erko. Aragorn isto. u knjizi možda i najbolji lik, ali za film su našli onog glumca, seljačina nevidjena, zgadio mi Aragorna.
Teoden i Boromir su ispali najbolji i u knjizi i u filmu. najbolja scena, kad Teoden i ekipa izlaze u sigurnu smrt kod Helmovog ponora (kad su zatvoreni u kuli) i nailazi Gandalf the White sa vojskom. uvek se naježim.