smells like carrots
Aktivan član
- Poruka
- 1.308
Recite mi ako postajem dosadan...
![]()
Mene prva scena u ovom trejleru na trenutak podsetila na scenu koja otvara 3. sezonu...Jeste li čuli za novu seriju "V" u kojoj će igrati Džulijet?
Evo trejlera

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Mene prva scena u ovom trejleru na trenutak podsetila na scenu koja otvara 3. sezonu...Jeste li čuli za novu seriju "V" u kojoj će igrati Džulijet?
Evo trejlera

, ali moramo da se rastanemo, ne znam ni ja zbog cega pa sam u snu bio 
cestitamo!i zvanicno si u zacaranom krugu...nema povratka,samo da znas...Pogodite sta sam sanjao?
Sanjao sam Kejt, i da mi je ona kao devojka, ali moramo da se rastanemo, ne znam ni ja zbog cega pa sam u snu bio
![]()

cestitamo!i zvanicno si u zacaranom krugu...nema povratka,samo da znas...![]()
Pregledao sam sve epizode do sada. KO ce sada docekati sledeci serijal... 
Ne secam se kada je nesto tako uticalo na mene...
ali (srecom) nije se desilo nista tako famozno da se pitamo o cemu se radi. Sta da kazem, jedva cekam 6. serijal, pa da vidimo razresenje. 

An Air France plane carrying 228 people from Brazil to France has vanished over the Atlantic after flying into turbulence, airline officials say.

Da i ja sam cuo danas!![]()

Do 7. ili 8. epizode II sezone.
Pazite ovo, moja mama smatra da je Lok pljunuti Šaban Šaulić
![]()
![]()
.....Nevjerovatna slucajnost sa serijom.Zar je moguce da toliki avion jednostavno nestane,nesto tu nije u redu.Bas me interesuje hoce li ga pronaci.........

Ali ispostavilo se drugacije...evo jedne teorije koju sam procitao na nekom sajtu :
Na samom početku finala sezone je sve otkriveno. Dva božanska bića koja se dosađuju u podzemlju, tj. manipulišu sa svima.
Jacob, prikazan u bijeloj majici predstavlja egipatskog bog Teuta.
Teut je bio egipatski bog BROJEVA (famozni brojevi koji se vuku kroz čitav serijal) i SLOVA. Teut je i bog VREMENA, RAČUNANJA GODINA,koji se pominje kao pisac eneade, koji beleži pri mjerenju duše, bog svih znanja. Zaštitnik je iscjeljenja. (Oživio Locka kada je ovaj skočio sa zgrade)
Lik u crnoj majici predstavlja Anubisa.
Anubis je egipatski bog sa glavom šakala ( na početku epizode se vidi čitav kip, tj. kip Anubisa)
Zadaća Anubisa u podzemlju je vaganje srca, središta misli i osjećaja.
Anubis je bio nezakoniti, vanbračni sin Ozirisa i Neftis, kojeg je Izida odgojila i čuvala. Kad je Oziris ubijen, Anubis je napravio njegovu mumiju, koja je postala prva mumija. Anubis je od tada dočekivao duše i vodio ih do vage u Ozirisovoj sudnici. Rezultat bi bilježio Teut, bog BROJEVA, SLOVA, VREMENA I RAČUNANJA GODINA.
Kroz čitav serijal se provlače patnje likova, tj. njihov život i greške koje su počinili kao i njihovi osjećaji.
Anubis dočekuju duše u podzemlju (ostrvu) i ispituje njihove osjećaje a sve to bilježi Teut.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8076848.stm
Zanimljivo zar ne? Ono sto mene cudi jeste kako je mogao da nestane, zar je moguce da danasnji gps sistemi ne prezivljavaju potencijalni pad u okean. Mislim da danasnje crne kutije imaju gps sistem koji funkcionise i posle pada u okean mada se to nigde ne spominje. Samo mi je nelogicno da tako nesto vec nije ugradjeno...Anyway... evo vam malo dok ne pocne sezona
Novi ARG samo ovoga puta Not-A RG je poceo![]()
za sva zbivanja u seriji su krivi sun i jin

crne kutije emituju signal samo 30 dana... a cuo sam da su ga nasli