Rema_tebra
Primećen član
- Poruka
- 653
Moze neki linkovi da se okace za skidanje?Na forumu sa kojeg obicno skidam jos nisu postavljeni linkovi.
ne znam jel ovde smeju da se kace linkovi?mogu da ti posaljem na private....
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze neki linkovi da se okace za skidanje?Na forumu sa kojeg obicno skidam jos nisu postavljeni linkovi.

ja cekam prevod....ludnica......
Hahah! Dobra epizoda. Locke je napokon odlučan. Ide da ubije Jacoba.
Kako mu je ostrvo reklo kad i gde da nađe samog sebe? Šapat ili neki glas u glavi ili nešto treće?
...Shta mislite, kako ce se serija zavrshiti, na kraju 6.te sezone? Rekao bih da ce svi izginuti s obzirom da je do su do sada nemilosrdno stradali sporedni i glavni likovi.
dobro si to primetio..
opet su dvojica lidera na ostrvu..
Lock sa jedne strane...u sadasnjosti
i Jack u proslosti..
obojica imaju svoju misiju
i obojicu prati Richard..
interesantno
da, Locke od kada je vaskrsao...i ne lici bas na sebe..
hocu reci..
pun je samopouzdanja i sada tacno zna sta radi i gde treba da ide..
sto se tice Jackoba...to mi nije jasno..
kako je gledao u onu dvojicu dok je pricao o tome kako svi dobijaju naradjenja
od Jacoba i izvrasavaju ih..a niko ga u stvari nije ni video..
ja sam pomislila da on u stvari hoce da razotkrije njihovu igru..
to jest da Jacob uopste ne postoji..
a onda opet...Lock ga je video..i cuo u epizodi "The Man Behind the Curtain"s03 e20...
s druge strane..stvarno, kako je moguce ubediti grupu ljudi da slepo izvrsavaju naredjenja
od coveka koga nikada nisu videli.....
sto se tice ovoga menjanja proslosti..
verujem da Jack jeste u pravu..i da je njihova svrha bas ta..
sprecavanje incidenta...
koji se ipak desio..iako su oni i ranije probali da ga sprece...
samo tako ce Eloise spreciti smrt svoga sina..
a putnici oceanics 818 se nikada nece ni srusiti na ostrvo....
to je jedini nacin da se zacarani krug prekine i da oni normalno nastave zivote..
bez ponovnog vracanja u proslost over and over agen..

Džek nije lider u prošlosti, niti Ričard prati njega. On prati Eloise, koja meni deluje kao vođa Othersa u tom trenutku (ili je na vlasti ipak Eloise-Widmore koalicija?)dobro si to primetio..
opet su dvojica lidera na ostrvu..
Lock sa jedne strane...u sadasnjosti
i Jack u proslosti..
obojica imaju svoju misiju
i obojicu prati Richard..
interesantno

Kad smo vec kod Richarda, izgleda da on nije tako sveznajuci kako smo mislili. Pricham o sceni kad mu Lok daje instrukcije shta da kazhe...Loku.
Sledece dve epizode ce biti bezobrazno zanimljive, reshice se mnogo stvari. A onda agonija koja ce trajati skoro godinu dana, do sledece sezone.

Znači, mnogo dobra epizoda, jedva čekam sledeći četvrtak. Oni mesto gde su izronili iz onog podvodnog tunela, jol to isto mesto kao ono gde je Ben prošap Dimkovo suđenje? I svi oni tuneli, izgleda da ih ima po celom ostrvu, mislim da se tuda Dimko kreće.

e posto mi se mozak zavrteo od svih zavrzlama i ne znam gde prvo da udaram ajde da idem od onoga sto mi se prvo javlja. dakle ako uzmemo opciju da ce doci do eksplodiranja bombe to bi direktno pobilo veci deo ostrva, a kako ce onda benov otac i jos poneki da prezive da docekaju unistenje od strane hostiles-a? dakle to mi ne pije vodu... isto tu je pitanje i pravljenje swan-a.....
drugo sto vise ne mogu da pohvatam u kom su trenutku postojala dva kompasa? i kada ga je richard prvi put dao 2007 godine locku odakle njemu taj kompas pre toga?

Mislim da je to na foru "Sawyers final tempation"...Znaci stvar izbora....A kako ce se vratiti na ostrvo,ne'am pojma,verovatno sa rescue timom ili tako nesto...Jedino me buni gde će biti Džulijet, Kejt i Sojer pošto su sada krenuli onom podmornicom?Da li će se nekako ipak vratiti na Ostrvo?Možda će ih Kate ubediti da se vrate da bi sprečili pohmanitalog Džeka...
Jedino me buni gde će biti Džulijet, Kejt i Sojer pošto su sada krenuli onom podmornicom?Da li će se nekako ipak vratiti na Ostrvo?Možda će ih Kate ubediti da se vrate da bi sprečili pohmanitalog Džeka...
Zakljuchak-Kompas se stvorio NIOTKUD i VECHNO putuje kroz vreme.