Gargamela
Primećen član
- Poruka
- 894
I dalje nisi dao nijedan argument zašto i kako je treća sezona isprazna.
Nije bitno šta će da uradi sa njima (ako ih uopšte nađe).
Poenta je da je u toj epizodi možda uveden neki važan element koji će se u toku priče povezati sa određenim zapletom (bio on tebi važan ili ne; npr. meni je Majls važan i zanimljiv i zanimalo bi me tako nešto), i niko još uvek ne može da tvrdi suprotno.
So say we all!

Kako dočekati sledeću nedelju! Mnogo novih informacija u ovoj epizodi, dosta stvari je objašnjeno...(ali verovatno će opet  da se nađe neko ko će da kaže "nisu ništa otkrili, samo otvaraju nova pitanja"
 Kako dočekati sledeću nedelju! Mnogo novih informacija u ovoj epizodi, dosta stvari je objašnjeno...(ali verovatno će opet  da se nađe neko ko će da kaže "nisu ništa otkrili, samo otvaraju nova pitanja"  ). Što se tiče mojih pretpostavki, posebno po pitanju onih likova koji su ih napadali, ispalo je da sam donekle pogrešila, ali sam u isto vreme bila mnogo više u pravu nego što sam pretpostavljala!
 ). Što se tiče mojih pretpostavki, posebno po pitanju onih likova koji su ih napadali, ispalo je da sam donekle pogrešila, ali sam u isto vreme bila mnogo više u pravu nego što sam pretpostavljala!  Kako je to moguće... e pa videćete...
 Kako je to moguće... e pa videćete...