Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam pričao sa jednom devojkom koje je odgledala sve ep. a ne zna za Darmu.:eek: nikad čula...:confused: Šta je ona to gledala..:think:
možda prati samo španske serije..

eh..:lol:
..pa pobrkala.:)

O moj Džejkobe:pop:!!!

I ja sam isto pričala sa "jednom devojkom" koja gleda seriju isključivo zbog ljubavnih trouglova (četvorouglova), a za sve ostalo tvrdi da ne može da poveže i da prati...
Nemam ja ništa protiv tih sapunica momenata,to je isto deo priče i međuljudskih odnosa blablabla...ali stvarno, ne treba da budeš Ajnštajn da bi mogao da pratiš i ostatak radnje .

dobro, jeste da ponekad npr. treba da zapamtiš nekog lika koji se možda pojavio na samo par minuta, zato što će biti važan kasnije u priči
250px-Ms_Hawking-1.jpg

kao npr. ovu finu bakicu ;)

...opet, potrebna je određena doza......posvećenosti :mrgreen:

Kako neko moze da odgleda sve a ne zna za Darmu??!!?/
Ma ima svakakvih...
Nego,sta mislite,dal ce Sun stvarno da sklopi dil sa Widmore-om?

Možda. Rekla je da krivi 2 osobe za "smrt" Jin-a : njenog oca, a druga je možda Ben, pa u tom smislu je vrlo verovatno: da bi se osvetila Benu. A sa druge strane, ja sam stekla utisak da je ta druga osoba Džek, tako da i u tom slučaju je opet moguće.
A možda radi kao double agent za Bena...:cool:
Postoji i varijanta da se nada da je Jin živ, pa joj je bitno samo da nađe ostrvo, po svaku cenu....
Baš me zanima na koga je tačno mislila kao drugu osobu koju krivi za Jin-a???

E i ja sam tako mislim.
Ili oce osvetu a ne moze sama da nadje ostrvo pa sklapa deal sa covekom koji ocajnicki pokusava da ga nadje.
Ili veruje da je Jin jos ziv.
E sad oko krivaca nema sta da razmisljas,zna se ko je digao u vazduh brod.
A i Jack nije daleko od mete,uvukao je u helikopter.
A ne bi me zacudilo ni da radi na dve strane...
I koji sam zakljucak donela:D?
Sve samo ili,ili...

O moj Džejkobe:pop:!!!

I ja sam isto pričala sa "jednom devojkom" koja gleda seriju isključivo zbog ljubavnih trouglova (četvorouglova), a za sve ostalo tvrdi da ne može da poveže i da prati...
Nemam ja ništa protiv tih sapunica momenata,to je isto deo priče i međuljudskih odnosa blablabla...ali stvarno, ne treba da budeš Ajnštajn da bi mogao da pratiš i ostatak radnje .

dobro, jeste da ponekad npr. treba da zapamtiš nekog lika koji se možda pojavio na samo par minuta, zato što će biti važan kasnije u priči
250px-Ms_Hawking-1.jpg

...opet, potrebna je određena doza......posvećenosti :mrgreen:

Možda. Rekla je da krivi 2 osobe za "smrt" Jin-a : njenog oca, a druga je možda Ben, pa u tom smislu je vrlo verovatno: da bi se osvetila Benu. A sa druge strane, ja sam stekla utisak da je ta druga osoba Džek, tako da i u tom slučaju je opet moguće.
A možda radi kao double agent za Bena...:cool:
Postoji i varijanta da se nada da je Jin živ, pa joj je bitno samo da nađe ostrvo, po svaku cenu....
Baš me zanima na koga je tačno mislila kao drugu osobu koju krivi za Jin-a???

Bakica je suvise upecatljiva da bi je zaboravili:)
A i svaki lik,cak i najnebitniji ima svoju svrhu

Da, to je baš onako dvosmisleno...ima više potencijalnih krivaca.
Još samo da vidim kako će ih Ben sve okupiti da sarađuju zajedno...a verujem da će uspeti, on je vešt manipulator.

Vežbamo malo veštinu dedukcije, ne može da škodi...:mrgreen:

Ma Ben je majstorski manipulator..."I allways have a plan":D
Zato mi je medju omiljenim likovima.
On ce sto posto da im prospe neku pricu,mada Jack i Sun svojevoljno hoce da se vrate,mislim da ce hteti i Hugo..Sayid radi za njega,kucence Benovo:),sa Kate ce biti tesko...Al ne toliko ko sa Desmondom,posle toliko godina provedenih na ostrvu ko bi pristao da ponovo ode tamo.Zamisljam da se nocu budi vristeci i ne veruje da je u svom krevetu,pored verne mu Penelope:)..Tesko tesko;)

I Lok je u jednom trenutku počeo da me podseća na Bena (u smislu manipulisanja) npr. kada je naveo Sojera da ubije njegovog oca ili kada je suptilno ubedio Huga da ostane sa njim i Benom da zajedno traže Džejkobovu kolibu.

A to za Dezmonda, koliko sam ja skapirala on im nije više potreban, ne mora da se vrati sa njima na ostrvo. Baš me zanima kako će onda da ga ponovo uvuku u priču, s obzirom da je već imao svoj happy end, a neće da ga izbace iz serije jer je miljenik publike...bojim se da mu se sprema nešto loše...:(

I Lok je u jednom trenutku počeo da me podseća na Bena (u smislu manipulisanja) npr. kada je naveo Sojera da ubije njegovog oca ili kada je suptilno ubedio Huga da ostane sa njim i Benom da zajedno traže Džejkobovu kolibu.

A to za Dezmonda, koliko sam ja skapirala on im nije više potreban, ne mora da se vrati sa njima na ostrvo. Baš me zanima kako će onda da ga ponovo uvuku u priču, s obzirom da je već imao svoj happy end, a neće da ga izbace iz serije jer je miljenik publike...bojim se da mu se sprema nešto loše...:(

Pa da bi bio dobar vodja,mora da budes i dobar manipulator:D.
Ja mislim da im je potreban.Svi koji su bili na ostrvu,a on se vala tamo odomacio.
A i da im ne treba,sto kazes,uvuci ce ga u pricu.
Ali ako neko zasluzuje happy ending,onda je to Desmond,red bi bio da ga fino penzionisu...Svasta je preziveo.Ako ne zbog njega,onda zbog Penelope:):)

Pa mora makar nešto zajedničko sa tatom da ima, zar ne? Ono, imao je on tih trenutaka i u prvoj sezoni, kao ono kad je Saidu skrenuo sumnju sa sebe na Sojera oko onog prijemnika, a svi su sigurno znali da se Said i Sojer nisu tad podnosili...

Iz jednog od trailera se vidi
da Dezmond kaže Peni da su ljudi na Ostrvu u opasnosti... znači, verovatno i on mora da se vrati...

A s obzirom da se Ben zarekao Vidmoru da će mu ubiti ćerku iz osvete za Aleks :eek: mislim da će njih dvoje još kako imati uzbudljive zaplete.

Meni je to najgori deo serije. :thumbdown:

Na nekim drugim forumima koristim kao potpis ovaj simpatični banner koji je napravila jedna članica "Anti-Triangle Ship"-a sa lost-forum.com :lol:

untitled21ju6.jpg

Kako da je zaboravim kad se preziva Hoking (Hawking)?? Helou - Hoking, Faradej, Džon Lok, Ruso, Mihail Bakunjin, Dezmond Dejvid Hjum... :D

:zurka:
Jeeeee....

Stavljam komentar u spoiler tabove:
Nadam se da prva epizoda neće biti Kate-centric...
Izgleda da nam je sada jasno kako će ubediti i Kate da pođe...
Ko su bre oni ljudi i ko im je klijent???
Rekli su da neće viće biti klasičnih flešbekova i flešforvarda, tako da možda neće biti bilo-ko-centrična... prema naslovu "Because You Left", izgleda mi da će biti o tome da Oceanic 6 (ili bar neki od njih) odlučuju da se vrate... a možda će biti i nešto o tome šta je bilo sa Ostrvom pošto su otišli...

Klijent... Ben ili neko povezan s njim?

Jadnica, i dalje drži Džekovu sliku na komodi...:roll:
:roll: Izgubljen slučaj.

S druge strane, ipak je on Aronov ujkica.

U nastavku - SPOJLERI za finale 4. sezone (vi što gledate na FOKSU - ne čitajte dalje!)

E i ja sam tako mislim.
Ili oce osvetu a ne moze sama da nadje ostrvo pa sklapa deal sa covekom koji ocajnicki pokusava da ga nadje.
Ili veruje da je Jin jos ziv.
E sad oko krivaca nema sta da razmisljas,zna se ko je digao u vazduh brod.
A i Jack nije daleko od mete,uvukao je u helikopter.
A ne bi me zacudilo ni da radi na dve strane...
I koji sam zakljucak donela:D?
Sve samo ili,ili...
Glavni krivac je bez sumnje upravo Vidmor, pošto je poslao plaćenike da pobiju sve njih. Pa onda Ben, pošto je razneo brod jer ga nije bilo briga šta će biti s ljudima dogod on dobije svoju osvetu (ali pitanje je da li to San zna...ako zna, jedini koji je sem Bena to mogao da joj kaže je Lok). Tek na trećem mestu Džek. A i Kejt se nije baš pokazala, s obzirom da je obećala San da će spasiti Đina.

Ne znam da li ovo poslednje treba u spojler tagove ili ne, ali su mi već dosadili...

Pa mora makar nešto zajedničko sa tatom da ima, zar ne? Ono, imao je on tih trenutaka i u prvoj sezoni, kao ono kad je Saidu skrenuo sumnju sa sebe na Sojera oko onog prijemnika, a svi su sigurno znali da se Said i Sojer nisu tad podnosili...

Daaa...bila sam zaboravila na taj momenat :rumenko:
Znam da me je to tada iznenadilo, s obzirom da im je Lok na početku prve sezone bio kao neki duhovni vođa (posebno Čarliju i Bunu), a u toj situaciji je praktično nahuškao Saida protiv Sojera, što je dovelo do one scene mučenja - nisam sadista :mrgreen:, ali mi je super ta scena iz prve sezone, baš mi je tada bila napeta i uzbudljiva, eh ti dani...

Iz jednog od trailera se vidi
da Dezmond kaže Peni da su ljudi na Ostrvu u opasnosti... znači, verovatno i on mora da se vrati...

A s obzirom da se Ben zarekao Vidmoru da će mu ubiti ćerku iz osvete za Aleks :eek: mislim da će njih dvoje još kako imati uzbudljive zaplete.

SIgurno da hoće. Možda možemo da očekujemo i da će Ben zaista uspeti da ubije Penelope, jer taj zaplet bi poslužio kao odlična motivacija da se Dezmond uključi više u celu priču (osveta i sl..), al možda je to suviše okrutno, pa čak i za Lost.

Meni je to najgori deo serije. :thumbdown:

Na nekim drugim forumima koristim kao potpis ovaj simpatični banner koji je napravila jedna članica "Anti-Triangle Ship"-a sa lost-forum.com :lol:

untitled21ju6.jpg
Super je sig!:lol:
Obožavam i tu scenu "Udders Udders"...
Postoji neki domaći forum koji je posvećen Lost-u?
Šta znam, meni ne smeta toliko taj romantični aspekt serije ; čak imam i par omiljenih :heart:scena...:rumenko:
Jedino me frustriraju ti večni trouglovi....dokle bre više...:dash:

Kako da je zaboravim kad se preziva Hoking (Hawking)?? Helou - Hoking, Faradej, Džon Lok, Ruso, Mihail Bakunjin, Dezmond Dejvid Hjum... :D

Pa da kao Stephen Hawking.
Nego ja imam naviku da likove zovem opisno npr. Džek –spinalni hirurg, Ms.Hawking-fina bakica itd.:lol:

Rekli su da neće viće biti klasičnih flešbekova i flešforvarda, tako da možda neće biti bilo-ko-centrična... prema naslovu "Because You Left", izgleda mi da će biti o tome da Oceanic 6 (ili bar neki od njih) odlučuju da se vrate... a možda će biti i nešto o tome šta je bilo sa Ostrvom pošto su otišli...

Klijent... Ben ili neko povezan s njim?

Upravo sam pročitala neki intervju sa D&C i kažu da će biti fb ali ne nužno. Biće i nekih novih načina pripovedanja, i kako oni kažu, biće u početku teško razumeti šta se kada dešava i sl...Obožavam to što stalno unose neke novine! A za prvu epizodu se priča da će biti multicentrična (nadam se da se to ne odnosi samo na 06)

Da, u pravu si, vrlo je moguće da je Ben klijent. Ipak je obećao Džeku da će mu pomoći oko Kejt...ovako će se ona vrlo verovatno i obratiti Džeku za pomoć. Ah taj Ben i njegov mozak...:heart: :lol:

:roll: Izgubljen slučaj.

S druge strane, ipak je on Aronov ujkica.

U nastavku - SPOJLERI za finale 4. sezone (vi što gledate na FOKSU - ne čitajte dalje!)

Glavni krivac je bez sumnje upravo Vidmor, pošto je poslao plaćenike da pobiju sve njih. Pa onda Ben, pošto je razneo brod jer ga nije bilo briga šta će biti s ljudima dogod on dobije svoju osvetu (ali pitanje je da li to San zna...ako zna, jedini koji je sem Bena to mogao da joj kaže je Lok). Tek na trećem mestu Džek. A i Kejt se nije baš pokazala, s obzirom da je obećala San da će spasiti Đina.

Ne znam da li ovo poslednje treba u spojler tagove ili ne, ali su mi već dosadili...

Ja mislim da tu ne treba da idu spoiler tagovi, ipak se to odnosi na ono što je već bilo prikazano, samo nagađanja nema spojlera za petu sezonu.

Stvarno,malopre razglabamo koga San krivi i to, a ne spomenusmo Vidmora...pa on i jeste glavni krivac...moguće da je sve to neka njena osvetnička spletka protiv Vidmora samog.:eek:

Daaa...bila sam zaboravila na taj momenat :rumenko:
Znam da me je to tada iznenadilo, s obzirom da im je Lok na početku prve sezone bio kao neki duhovni vođa (posebno Čarliju i Bunu), a u toj situaciji je praktično nahuškao Saida protiv Sojera, što je dovelo do one scene mučenja - nisam sadista :mrgreen:, ali mi je super ta scena iz prve sezone, baš mi je tada bila napeta i uzbudljiva, eh ti dani...

SIgurno da hoće. Možda možemo da očekujemo i da će Ben zaista uspeti da ubije Penelope, jer taj zaplet bi poslužio kao odlična motivacija da se Dezmond uključi više u celu priču (osveta i sl..), al možda je to suviše okrutno, pa čak i za Lost.

Super je sig!:lol:
Obožavam i tu scenu "Udders Udders"...
Postoji neki domaći forum koji je posvećen Lost-u?
Šta znam, meni ne smeta toliko taj romantični aspekt serije ; čak imam i par omiljenih :heart:scena...:rumenko:
Jedino me frustriraju ti večni trouglovi....dokle bre više...:dash:

Pa da kao Stephen Hawking.
Nego ja imam naviku da likove zovem opisno npr. Džek –spinalni hirurg, Ms.Hawking-fina bakica itd.:lol:

Upravo sam pročitala neki intervju sa D&C i kažu da će biti fb ali ne nužno. Biće i nekih novih načina pripovedanja, i kako oni kažu, biće u početku teško razumeti šta se kada dešava i sl...Obožavam to što stalno unose neke novine! A za prvu epizodu se priča da će biti multicentrična (nadam se da se to ne odnosi samo na 06)

Da, u pravu si, vrlo je moguće da je Ben klijent. Ipak je obećao Džeku da će mu pomoći oko Kejt...ovako će se ona vrlo verovatno i obratiti Džeku za pomoć. Ah taj Ben i njegov mozak...:heart: :lol:

Ja mislim da tu ne treba da idu spoiler tagovi, ipak se to odnosi na ono što je već bilo prikazano, samo nagađanja nema spojlera za petu sezonu.

Stvarno,malopre razglabamo koga San krivi i to, a ne spomenusmo Vidmora...pa on i jeste glavni krivac...moguće da je sve to neka njena osvetnička spletka protiv Vidmora samog.:eek:

To bi bilo brutalno okrutno.Ni ne bi imalo smisla...Mozda da on ode sa Penelope na ostrvo...to bi bilo fino.
A ono sa Kate tako lici na Bena i njegove nacine.A mozda je i Jack pukao pa ne bira sredstva...
Ma hajde sve to,mene zanima kako ce Ben da uspe uopste da locira ostrvo...?

Slažem se sa tobom, jeste da su zanimljive ove naše teorije, ali oni koji sad prate preko tv-a se smaraju dok čitaju to, oni bi hteli da komentarišu epizode, ali je to onda nama smor, koji smo ih već sve odgledali 2,3,4... puta. Reženje ovog problema zna samo ostrvo:D:D:D

Back