Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mozda bi bilo resenje da se malo distanciram od foruma, tako ne bi ni mislio na to, a ovako me samo nadrazujete. Ko da zaboravi na seriju pored hiperprodukcije postova zadnjih dana?
Jos i sargarepica sa spojlerima, koje naravno ne izdrzim a da ne otvorim... :D
Damn you, damn you all!

Pa zar nije lakše podeliti "muku" sa drugima?! :lol:
Kako odoleti spojlerima? Npr ovom ovde :
Giggly-Naveen-1.gif
:P

Jeste, ali bolje i toliko nego 13 u četvrtoj sezoni ;)
A i radnja se tako neće rasplinjavati (što je na momente bila tendencija u sezonama 1, 2, 3), već će biti po principu in medias res.
(pokušavam da pronađem pozitivnu stranu, ali realno ne bi mi smetalo da ih ima više :lol:)

@nina_bg
Ajde ja ću...:)
Šteta što što nisi gledala!
Večeras je bio početak druge sezone, epizoda Man of Science, Man of Faith:
Jedna od najboljih uvodnih scena-otkriveno je šta (odnosno ko) se nalazi u otvoru.
U suštini, bavi se animozitetom između Loka i Džeka u vezi sa otvorom, a time i na drugim nivoima. Što se tiče same radnje, nije se mnogo izdešavalo:Lok i Kejt silaze u otvor, Džek naknadno i nevoljno kreće za njima. Šenon vidi prikazu Volta tražeći Vinsenta u džungli. U flešbeku, prikazano je kako je Džek upoznao svoju bivšu ženu Saru, koju je operisao nakon saobraćajne nesreće i čudesno učinio da prohoda ( u suprotnosti sa Džekom na ostrvu koji ne veruje u čuda i više je čovek od nauke).
Pošto više analiziram, nego što umem da prepričavam :lol: za detaljne informacije evo link :
http://www.lostpedia.com/wiki/Man_of_Science%2C_Man_of_Faith

Back