Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Cek, ljudi. Vi gledate jednom seriju, pa zaboravite, pa idemo opet? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne moraš da zaboraviš da bi ponovo gledao, Lost može da se gleda nebrojeno puta, zato što uvek možeš da primetiš nešto novo, nešto što ranije nisi primetio ili jednostavno posmatraš stvari iz nove perspektive tj znajući šta će uslediti, a to značajno menja odnos prema onome što vidiš...ili jednostavno zato što je zabavnoCek, ljudi. Vi gledate jednom seriju, pa zaboravite, pa idemo opet?![]()
Cek, ljudi. Vi gledate jednom seriju, pa zaboravite, pa idemo opet?![]()

U kom smislu nesto novo?

Da,to je onaj film, kod nas preveden kao Pravila privlačnosti ili tako nešto. Čitala sam samo knjigu po kojoj je napravljen, pošto ju je napisao jedan od mojih omiljenih savremenih pisaca. Moraću da pogledam i film
Ovo je u onom filmu o kom sam pricala,gde glumi geja...
Inace odlicno je odglumio.
I super je film http://www.imdb.com/title/tt0292644/

ne ocajavaj draga
tu je sojer...
ipak je on naj faca![]()
Da,to je onaj film, kod nas preveden kao Pravila privlačnosti ili tako nešto. Čitala sam samo knjigu po kojoj je napravljen, pošto ju je napisao jedan od mojih omiljenih savremenih pisaca. Moraću da pogledam i film![]()
Ne. Ti detalji, tipa brojevi, su nebitni za pricu. Tj, nista specijalno ne objasnjavaju. To je vise igrarija reziserska. Takvi detalji se jako, jako tesko prate i kad bi bili bitni u prici, stvarno bi morali po 6 puta da gledamo, da bi povezali.Kad je Lost u pitanju, sve je u detaljima, koji se vrlo lako mogu uopšte i ne opaziti.
Meni je na primer pri prvom gledanju promakla gomila stvari npr. da se Kelvin Inman pojavljuje i u epizodi One of them, kao i Sam Austin ili da je Ms.Hawking povezana sa monahom Campbell-om i još gomila detalja koji se odnose na povezanost likova pre nego što su dospeli na ostrvo. Ili velika većina detalja u vezi sa ambijentom, koji je takođe veoma važan kada je Lost u pitanju npr. mural iz otvora se pojavljuje i u Santa Rosa mentalnoj ustanovi u četvrtoj sezoni , brojevi koji su bukvalno svuda itd, itd, itd, Možda je to bitno za celokupnu sliku stvari ili objašnjenje neke misterije. A možda i nije. Svakako intrigira i daje materijal za razmišljanje. Ili jednostavno, pokazuje marljivost i promišljenost u stvaranju serije, a u tome se svakako može uživati više puta. Kapiraš????![]()
Pa da, isti je naziv : Bret Iston Elis - Pravila privlačnosti.Jeste,tako su ga preveli.
Meni se bas dopao.
Reci mi,kako su preveli knjigu,jel isto?
Ne. Ti detalji, tipa brojevi, su nebitni za pricu. Tj, nista specijalno ne objasnjavaju. To je vise igrarija reziserska. Takvi detalji se jako, jako tesko prate i kad bi bili bitni u prici, stvarno bi morali po 6 puta da gledamo, da bi povezali.
Cak ni dodirne tacke likova, nisu mnogo bitne. Mislim na one delove iz njihove proslosti.
Nema tu mnogo materijala za razmisljanje.
Igrali se reziseri nista vise.

Razumem tvoju ushicenost njihovoj slagalici.Ah, ne razumeš...![]()
Pa mozda zato sto i nije morao mnogo da glumi

...jel neko gledao film sa Sojerom i Sarom iz bekstva iz zatvora?Razumem tvoju ushicenost njihovoj slagalici.
Al' takve igre sustinski ne dizu kvalitet price.
Upravo zavrsavam 4 sezonu, ostalo mi je jos 3 epizode... i sve me vise razocarava u kom pravcu ide... postaje hevi sajns fikshn :neuatral:

Pa mozda zato sto i nije morao mnogo da glumi![]()