Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
0303BooneDream-1.jpg
sawyer.jpg

Bun ili Sojer, pitanje je sad?:whistling:

Ja dajem glas plavušanu, mada i ovaj drugi je njam...

Ne znam da li obraćate pažnju na predivnu muziku koju za seriju pravi Michael Giacchino, ali ja je prosto obožavam! U večerašnjoj epizodi je bila moja omiljena muzička tema tzv. "Life and Death", scena jutra nakon što je Aaron rođen, a Boon umro. Vrlo tužno..:sad2:

Poslednja izmena:
Cek, ljudi. Vi gledate jednom seriju, pa zaboravite, pa idemo opet? :neutral:
Ne moraš da zaboraviš da bi ponovo gledao, Lost može da se gleda nebrojeno puta, zato što uvek možeš da primetiš nešto novo, nešto što ranije nisi primetio ili jednostavno posmatraš stvari iz nove perspektive tj znajući šta će uslediti, a to značajno menja odnos prema onome što vidiš...ili jednostavno zato što je zabavno;)

U kom smislu nesto novo?

Kad je Lost u pitanju, sve je u detaljima, koji se vrlo lako mogu uopšte i ne opaziti.
Meni je na primer pri prvom gledanju promakla gomila stvari npr. da se Kelvin Inman pojavljuje i u epizodi One of them, kao i Sam Austin ili da je Ms.Hawking povezana sa monahom Campbell-om i još gomila detalja koji se odnose na povezanost likova pre nego što su dospeli na ostrvo. Ili velika većina detalja u vezi sa ambijentom, koji je takođe veoma važan kada je Lost u pitanju npr. mural iz otvora se pojavljuje i u Santa Rosa mentalnoj ustanovi u četvrtoj sezoni , brojevi koji su bukvalno svuda itd, itd, itd, Možda je to bitno za celokupnu sliku stvari ili objašnjenje neke misterije. A možda i nije. Svakako intrigira i daje materijal za razmišljanje. Ili jednostavno, pokazuje marljivost i promišljenost u stvaranju serije, a u tome se svakako može uživati više puta. Kapiraš????:P

Kad je Lost u pitanju, sve je u detaljima, koji se vrlo lako mogu uopšte i ne opaziti.
Meni je na primer pri prvom gledanju promakla gomila stvari npr. da se Kelvin Inman pojavljuje i u epizodi One of them, kao i Sam Austin ili da je Ms.Hawking povezana sa monahom Campbell-om i još gomila detalja koji se odnose na povezanost likova pre nego što su dospeli na ostrvo. Ili velika većina detalja u vezi sa ambijentom, koji je takođe veoma važan kada je Lost u pitanju npr. mural iz otvora se pojavljuje i u Santa Rosa mentalnoj ustanovi u četvrtoj sezoni , brojevi koji su bukvalno svuda itd, itd, itd, Možda je to bitno za celokupnu sliku stvari ili objašnjenje neke misterije. A možda i nije. Svakako intrigira i daje materijal za razmišljanje. Ili jednostavno, pokazuje marljivost i promišljenost u stvaranju serije, a u tome se svakako može uživati više puta. Kapiraš????:P
Ne. Ti detalji, tipa brojevi, su nebitni za pricu. Tj, nista specijalno ne objasnjavaju. To je vise igrarija reziserska. Takvi detalji se jako, jako tesko prate i kad bi bili bitni u prici, stvarno bi morali po 6 puta da gledamo, da bi povezali.
Cak ni dodirne tacke likova, nisu mnogo bitne. Mislim na one delove iz njihove proslosti.
Nema tu mnogo materijala za razmisljanje.
Igrali se reziseri nista vise.

Jeste,tako su ga preveli.
Meni se bas dopao.
Reci mi,kako su preveli knjigu,jel isto?
Pa da, isti je naziv : Bret Iston Elis - Pravila privlačnosti.
Ne. Ti detalji, tipa brojevi, su nebitni za pricu. Tj, nista specijalno ne objasnjavaju. To je vise igrarija reziserska. Takvi detalji se jako, jako tesko prate i kad bi bili bitni u prici, stvarno bi morali po 6 puta da gledamo, da bi povezali.
Cak ni dodirne tacke likova, nisu mnogo bitne. Mislim na one delove iz njihove proslosti.
Nema tu mnogo materijala za razmisljanje.
Igrali se reziseri nista vise.

Ah, ne razumeš...:roll:

Ma dajte, kako mozete porediti Buna i Sojera?! Sojer je nevidjen frajer. Bune je mali pederko. Gledala sam taj film. Isto...
Nego, ukucajte na Youtube lost bloopers, pa birajte koju hocete sezonu. Pishanje... :)

Razumem tvoju ushicenost njihovoj slagalici.
Al' takve igre sustinski ne dizu kvalitet price.
Upravo zavrsavam 4 sezonu, ostalo mi je jos 3 epizode... i sve me vise razocarava u kom pravcu ide... postaje hevi sajns fikshn :neuatral:

Mislim da ipak ne razumeš. No, dobro, nije ni važno. :roll:
Lost JESTE u osnovi sci-fi serija, zamaskirana prividnom normalnosti, ali što duže gledaš, shvatiš da posmatraš , kao što ti kažeš :"hevi sajns fikšn".Stvarno su smešni ti komentari da se Lost prevara u sci-fi. Sci-fi je od prve epizode! Samo što je sada to očiglednije, hvala bogovima! Međutim, neke stvari su i naučno zasnovane. Postoji zanimljiv naučni sajt koji analizira Lost:
http://www.popularmechanics.com/science/research/4260687.html?series=6
Super je što je na taj način sci-fi "prokrijumčaren" na TV i ima ogromnu gledanost. A ako ne voliš sci-fi, bolje nemoj ni da gledaš finale četvrte sezone, neće ti se dopasti uopšte.
A u petoj će postati još uvrnutije. :cool:
I da, zaboravila sam da napomenem da je sci-fi moj omiljeni žanr u svakom smislu (filmovi, serije, knjige itd.), tako da se sve svodi na pitanje ukusa. Kada je Lost počela da pokazuje alarmantne sci-fi znake izgubila je veliki broj publike.

Poslednja izmena:

Back