Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
u 4 po nasem pocinje, u 5 se zavrsava, dok se iseku reklame, ovo ono sredi snimak, dakle otprilike oko 6 se pusta torent i to ce biti vrlo slab odnos seed/leech. Nemoj cekati, idi da spavas, bacicu ti dl linkove ujutru kad ustanem, a ako hoces preko torenata sacekaj da broj seedera i leechera bude bar priblizno isti, odnosno sutra popodne po nasem otprilike

nemoj mi onda slati linkove za dl lakse mi je preko torenta...cekacu do sutra uvece pa cu gledati u subotu nije mi frka ;)

Nisam skinula epizodu ali sam cula da je Srrrrr...
Nista o Benu i ekipi...odrzavaju neizvesnost
Valjda...
Mrzi me da vrtim predhodne strane a zanima me....
Znaci jos 3 epizode pa onda cekanje do novog serijala...koliko?

Pogledala...
Kao prvo najjaci utisak serije je
Dzek i Kejt zajedno...mislim:roll:, alo bre zeno..odluci se vise sa kim ces da budes
pa onda ono sto je Dzek rekao da je Sojer napravio izbor i odlucio da ostane na ostrvu
(verovatno vezano za pricu od ranije..sta ce van ostrva bez perspektive...kriminalac,
koga je u zivotu terala samo osveta prema pravom Sojeru..koga je ubio na ostrvu)
pa Hugo totalno poludeo...ili nije...
njega posecuje Carli i preko njega prenosi poruku za Dzeka
btw...Dzek je puk'o totalno...
sta je jos bilo....hmmm....da
Dzek operisan, vojnici preziveli napad crnog dima,Dzeka posecuje tata i na kraju...
sta bi sa Kler?
Verovatno nas i do kraja ovog serijala ocekuje totalni mrak
Mozda neki sok u zadnjim minutama poslednje epizode serijala..
a onda da se pecemo do februara

Pogledala...
Kao prvo najjaci utisak serije je
Dzek i Kejt zajedno...mislim:roll:, alo bre zeno..odluci se vise sa kim ces da budes
pa onda ono sto je Dzek rekao da je Sojer napravio izbor i odlucio da ostane na ostrvu
(verovatno vezano za pricu od ranije..sta ce van ostrva bez perspektive...kriminalac,
koga je u zivotu terala samo osveta prema pravom Sojeru..koga je ubio na ostrvu)
pa Hugo totalno poludeo...ili nije...
njega posecuje Carli i preko njega prenosi poruku za Dzeka
btw...Dzek je puk'o totalno...
sta je jos bilo....hmmm....da
Dzek operisan, vojnici preziveli napad crnog dima,Dzeka posecuje tata i na kraju...
sta bi sa Kler?
Verovatno nas i do kraja ovog serijala ocekuje totalni mrak
Mozda neki sok u zadnjim minutama poslednje epizode serijala..
a onda da se pecemo do februara

Slazem se za Kate... Mada, molim Boga da nekako bude sa Sawyerom, Jacka bas ne gotivim!! Mene Lock tako izludjuje da je to neverovatno!
Malo je bilo dosadno bez Bena, Sayida, Desmonda i ekipe...
Sada jos vise volim Sawyera, jel ste videli kako je dobar, i brine za Claire...:D Dusica...:)
I da, mene zanima ona fora sa Waltom...
Joj daleki Februar neeeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D

Posle ove epizode definitivno prestajem da verujem da je lost logicna serija koja ima neko naucno objasnjenje...:roll:
Definitivno dosta zalaze u SF, u zadnje vreme sve vise.
Odavno je jasno da nema sve objasnjenje u danasnjoj nauci, ali opet resenje ce biti vise "down to Earth".
Nisu bas toliko fantastika, dovokjno je poci od predpostavke da su na ostrvu vrsena razna istrazivanja, a sve ovo je posledica toga...

Definitivno dosta zalaze u SF, u zadnje vreme sve vise.
Odavno je jasno da nema sve objasnjenje u danasnjoj nauci, ali opet resenje ce biti vise "down to Earth".
Nisu bas toliko fantastika, dovokjno je poci od predpostavke da su na ostrvu vrsena razna istrazivanja, a sve ovo je posledica toga...

znam ali nebuloze tipa:

mrtvi ljudi su zivi
vojnici prezive smoke monster
bernard nije postojao tri sezone i odjednom je kao sayid, locke i jack zajedno
itd itd... Takve stvari nece moci da mi objasne ne znam kojom metafizikom ili cime vec... ;);)

znam ali nebuloze tipa:

mrtvi ljudi su zivi
vojnici prezive smoke monster
bernard nije postojao tri sezone i odjednom je kao sayid, locke i jack zajedno
itd itd... Takve stvari nece moci da mi objasne ne znam kojom metafizikom ili cime vec... ;);)
Pa to ti pricam, nece sve biti objasnjivo nama poznatim zakonima, ali odgovori ce imati koliku-toliku naucnu potporu. Sta ti je cudno u vezi Bernarda?

eh...svi su pljuvali ovu novu epizodu, pa nisam ni hteo da je odgledam....medjutim i nije bas toliko losa koliko je napljuvase ljudi al' bukvalno worldwide...msm da je bilo i bljutavijih/gadnijih epizoda u ovoj IV sezoni kolk'o oces...nego, da li je tacno da je 11 epizoda veceras (sreda?)
e, da...toliko o vaskrsnucu Mire Furlan...smrc....al' nada umire zadnja...valjda cemo videti tu time machine kolk'o danas/sutra pa da je ozive, a i ceru (da ne bude sama) a i cerinog decka (da pljuje po zetu Mira, al'na francuskom!!)

eh...svi su pljuvali ovu novu epizodu, pa nisam ni hteo da je odgledam....medjutim i nije bas toliko losa koliko je napljuvase ljudi al' bukvalno worldwide...msm da je bilo i bljutavijih/gadnijih epizoda u ovoj IV sezoni kolk'o oces...nego, da li je tacno da je 11 epizoda veceras (sreda?)
e, da...toliko o vaskrsnucu Mire Furlan...smrc....al' nada umire zadnja...valjda cemo videti tu time machine kolk'o danas/sutra pa da je ozive, a i ceru (da ne bude sama) a i cerinog decka (da pljuje po zetu Mira, al'na francuskom!!)

nije bilo bljutavijih epizoda u cetvrtoj sezoni... Meni su sve bile ekstra do ove...ova mi nije bila losa ali sta znam...cim nema Bena, Desmonda, Sayida ili Locke-a odmah smara :mrgreen:

Samo se otvaraju nova pitanja...
Nista da se odgonetne...
Ova je bila interesantna(epizoda)
Ko bi rek'o da je Lock bio wunderkinder
Samo njegovo rodjenje, kao da je bio predodredjen..pa vrbovanje od strane da li se bese zove Ricard(da li ste primetili da on nikako ne stari...uvek je isti)...
Pa crtanje crnog dima jos dok je bio dete...hmmmmm interesantno
Sada se saznalo i koja je razlika u vremenu, stvarnom i na ostrvu
ostrvo mu dodje malo u buducnosti
Pa...sta je ono jos bilo...da
Onaj Kimi bas neki zaeban tip
Nije mi logicno ni to sto Widmor toliko trazi to ostrvo da bi ga zapalio...bas me zanima u cemu je fora
Paaaa.....
Kada su Loku dok je bio skolarac, ponudili da ide u onaj kamp Mitolos..
Nesto mi se sve cini da je to u stvari Darma..ali u povoju
i na kraju...
uh, uh, uh
Dzekov cale koji prica u ime Dzejkoba
sa sve Kler u kolibi
brateee
e jedva cekam sledecu
i da...premestanje ostrva
hmmm

Sjajna epizoda...
Odavno smo znali da je Lok 'poseban" i da je preziveo mnoge stvari koje obican covek ne bi mogao.
nije novost ni da Ricard Alpert ne stari.
Zanimljivo je njegovo interesovanje za Loka od malih nogu, i zelja da njegov talenat usmeri ka nauci i ukljuci ga u Mittelos iako je Lok vise "man of faith" tip.
Tu je jos i pojava Abandona kao bolnicara i na kraju Kristijan i Kler u kolibi, wtf?
Da li to znaci da je i Kler mrtva? Ono sa izmestanjem ostrva mi nije bas najjasnije, videcemo jos...
I da, Hugo i Ben koji dele cokoladu, fenomenalno!

Samo se otvaraju nova pitanja...
Nista da se odgonetne...
Ova je bila interesantna(epizoda)
Ko bi rek'o da je Lock bio wunderkinder
Samo njegovo rodjenje, kao da je bio predodredjen..pa vrbovanje od strane da li se bese zove Ricard(da li ste primetili da on nikako ne stari...uvek je isti)...
Pa crtanje crnog dima jos dok je bio dete...hmmmmm interesantno
Sada se saznalo i koja je razlika u vremenu, stvarnom i na ostrvu
ostrvo mu dodje malo u buducnosti
Pa...sta je ono jos bilo...da
Onaj Kimi bas neki zaeban tip
Nije mi logicno ni to sto Widmor toliko trazi to ostrvo da bi ga zapalio...bas me zanima u cemu je fora
Paaaa.....
Kada su Loku dok je bio skolarac, ponudili da ide u onaj kamp Mitolos..
Nesto mi se sve cini da je to u stvari Darma..ali u povoju
i na kraju...
uh, uh, uh
Dzekov cale koji prica u ime Dzejkoba
sa sve Kler u kolibi
brateee
e jedva cekam sledecu
i da...premestanje ostrva
hmmm

Mislim da nije problem sto Ricard ne stari, nego da on sa ostrva teleportom ide u vreme kad treba i vrbuje...

Mislim da je Aaron novi Ben-Locke ili novi Jacob, da je zato i poslat na ostrvo, i da zato njegov deda Christian prica u ime Jacoba... :D... On je Kler secate se odveo u kolibu, mozda zato sto je ona jedina koja moze odgajati dete i mora ostati ziva...a na ostrvu nije sigurna inace...

A ostrvo se premesta, to znamo jos od kad ga je Widmore izgubio... Pa ga ponovo trazio...

U svakom slucaju extra epizoda ja bas ovakve volim, samo moglo je biti malo vise "imba Desmonda" u njoj...ovde je desmond ispao kao covek kome su licni interesi preci od opstih :D

Sjajna epizoda...
Odavno smo znali da je Lok 'poseban" i da je preziveo mnoge stvari koje obican covek ne bi mogao.
nije novost ni da Ricard Alpert ne stari.
Zanimljivo je njegovo interesovanje za Loka od malih nogu, i zelja da njegov talenat usmeri ka nauci i ukljuci ga u Mittelos iako je Lok vise "man of faith" tip.
Tu je jos i pojava Abandona kao bolnicara i na kraju Kristijan i Kler u kolibi, wtf?
Da li to znaci da je i Kler mrtva? Ono sa izmestanjem ostrva mi nije bas najjasnije, videcemo jos...
I da, Hugo i Ben koji dele cokoladu, fenomenalno!

Verovatno je Locke i poslao Ricarda iz neke buducnosti, na sva ova mesta teleportom [a mozda i nije] da bi ga dovukao na ostrvo, kao i ostale stvari :D:D bar ja tako mislim...

Abandona je takodje neko poslao... jacob, locke ili aron... Za kristijana sam objasnio kako ja vidim u prethodnom postu...

Da, ovo za cokoladu je bilo ekstra :D

E dobro si primetio...
Meni bas cudno da samo mi komentarisemo
ko da niko drugi ne prati ovu seriju....
sto se tice Ricarda...jedino "logicno" objasnjenje je da se teleportuje..
ali meni se cini da je on bio tu svo vreme Benog odrastanja i sefovanja
na kraju krajeva on je inicijator da se pobije svo Darmino osoblje...
A ostrvo...pa da njega su i ranije "premestali" ili cinili da bude nevidljivo
Mozda ima neki tajni stit oko njega...
ali helihopter je vec na ostrvu
ili je to mozda neko drugi...
a Kler..
Pa ne verujem da ona mora da se brine o Aronu.
Aron je kod Kejt i ona je ta koja brine o njemu,
a secate se da je i Dekov otac porucio
da nije Dzekova duznost da se brine o malom...ili tako nesto
Jos mi je nejasno zasto je Dzek odbijao da vidi Arona...

Back