Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ajmo Lost fanovi, gde ste? Svasta se izdesava u najnovijoj epizodi (sem smrti drage nam Mire Furlan) Gde ste, da cujem teorije, sta se sprema, sto Said polude u trenutku, dal' je on neki spijun, ajmo ljudi oglasite se. Pauza nam je sad mesec dana, pa da damo zavrsne komentare.
Ja sam licno poludeo sto je lik Danijele ubijen, jer sam u svojim romanticnim fantazijama zamisljao da ce ona ostati na ostrvu i ponosno setati obalom sa puskom u finalnom kadru serije.....

Khm....khm...
Pa posto si sve ispricao, mi ostali ne moramo ni da gledamo seriju.Salim se.
Ne skida net svima istom brzinom, cekaj bre malo.

Evo bre, ja sam fan Lost serije. Odgledah sve postojece sezone, mislim valjda 3, tj 70 i nesto.

Najbolji lik je John Locke! On je zakon. :D
I jedva cekam 4 sezonu, jako me zanima da prikazu i razjasne sve ono sto nisu razjasnili,
a doduse, nista nisu razjasnili. Gledaoci nista ne razumeju. Ko je tamo duh, covek, stvaran.. :???:
I zato hocu obrazlozenje svega.

Svidja mi se paranormalno. Narocito kada je svih sudbina dovela na ostrvo, ajoj.. :D . Cool 8-)

Evo pogledala sam...
Saznali smo kako je Majkl zavrsio na brodu i koji je njegov zadatak...
Potvrdjano je da Vidmor stoji iza svega...
Videcemo i kakvo je to svetiliste...
Kada si rekao da je Said poludeo...ja mislila da je i njega uhvatilo ludilo ostalih na brodu, kad ono...
i na kraju
Ko su bre ovi novi likovi?
Sada ce opet da zakomplikuju...

hm.
Tema nije za igre,znam,ali da kazem nesto o "Lost via Domus".
Mislim da bi svaki pravi fan Lost-a morao da je proba.
Ja sam uhvatio malo vremena i konacno instalirao igru.
U ulozi sam lika koji nikad nije prikazan u seriji(ne znam ni dal ce biti) i koji je izgubio pamcenje prilikom pada aviona.Ne znam za sad ni kako se zove.
Dolazi svesti u dzungli isto kao i Dzek i prvi kvest je da nadjem avion a prva osoba na koju nalecem je...Kejt!Preslikana,ista kao u seriji.
Grafika u igri je solidna,dzungla lepo deluje i gameplay nije tezak.
Spremite se za zagonetke i dijaloge kroz koje cete dolaziti do novih lokacija i saznanja.
Licno sam ovakvu igru i prizeljkivao.Click&Point ali iz treceg lica.Idealno.:D:D:D
Mislim da od neke vece akcije nema nista.No nema veze.
Igra deluje graficki jos bolje nego na shotu posto sam sliku ja malo optimizovao.

Prilozi

• myfile-795594.jpg
    myfile-795594.jpg
    42,9 KB · Pregleda: 18
Evo bre, ja sam fan Lost serije. Odgledah sve postojece sezone, mislim valjda 3, tj 70 i nesto.

Najbolji lik je John Locke! On je zakon. :D
I jedva cekam 4 sezonu, jako me zanima da prikazu i razjasne sve ono sto nisu razjasnili,
a doduse, nista nisu razjasnili. Gledaoci nista ne razumeju. Ko je tamo duh, covek, stvaran.. :???:
I zato hocu obrazlozenje svega.

Svidja mi se paranormalno. Narocito kada je svih sudbina dovela na ostrvo, ajoj.. :D . Cool 8-)

Stvarno ne znam kako neko moze da voli onog bolesnog coveka!!! John postaje sve vise negativan lik u seriji, ja ga mrzim...!!!!

A bre Anya..ti rece da mrzis Majkla...
ako tako nastavis na kraju ce ostati samo jedan
(ne znam zasto ali mislim da je to Sojer:lol:)

DAAAAAAAAAA Sojer je najbolji ! ! ! ! ! ! CARINA ! ! ! ! ! Sto, jel imas nesto protiv njega, ako imas ajde da se bijemo hehe (zezam se)... Ma bre svi su ok sem Majkla, Loka, i Jacka...
Oni me bas smaraju... Ali zato SAWYER, CHARLIE, DESMOND oni su nezamenljivi, extra! ! ! ! !

Steta, zaboravih neka imena.

Sta? Lock je super, da, malo je postao negativan jer je zbunjen ali je najboolji.
Mada su super i Charlie, Desmond, Hugo, Jack..

Jack mi se izuzetno dopada. A Sawyera mi ne spominjite, mrzim ga, i Kate..
Stalno su nabijeni nekom ljubomorom, zazerkanjem.. Daj, neka se oslobode negativne emocije.. :wink:

A pitam se, jel pocela 4 sezona?? Hajde recite mi, nisam informisan.. Jel ima negde da se skine?
Ja imam tokom noci dobar protok na internetu.. Ajde, ako neko zna, saljite mi na pp. Hvala. :D

Sta? Lock je super, da, malo je postao negativan jer je zbunjen ali je najboolji.

Stalno su nabijeni nekom ljubomorom, zazerkanjem.. Daj, neka se oslobode negativne emocije.. :wink:

A pitam se, jel pocela 4 sezona?? Hajde recite mi, nisam informisan.. Jel ima negde da se skine?
Ja imam tokom noci dobar protok na internetu.. Ajde, ako neko zna, saljite mi na pp. Hvala. :D

Izasle su 8 epizoda 4. sezone i sada malo pravimo pauzicu do 9. ...
Sawyer je najbolji!!!!!!!! I sam njim Desmond i Charlie, A JACK JE SELJACINA ! ! ! ! ! !
MRZIM GAAAAAAAAA, I LOCKA I MICHAELA ! ! ! ! hehe :):):)

Izaslo je 8 epizoda 4. sezone, i sad mala pauzica do pred kraj aprila....
SAWYER JE NABOLJI ! ! ! ! A SA NJIM I DESMOND I CHARLIE ! ! !
A JACK JE SELJACINA, BAS KAO I LOCK I MICHAEL ! ! ! salim se....( ustvari ne salim se ali da ne uvredim bas neke koji vole malopre pomenute pedere... :) ) pozzzz svima!!! :P

Back