Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tako nije zanimljivo...:roll:
A gledala sam sve sezone skinute sa neta, nemam sad vremena da sedim satima, danima i gledam..
Volela bih reprizu kako bi i ja imala seriju koju gledam, svi oko mene gledaju turke i indijce a meni se iskreno sve to gadi...

evangeline-lilly-kate-on-lost-bikini-hot-1434404568.jpg

Prilozi

• evangeline-lilly-kate-on-lost-bikini-hot-1434404568.jpg
    evangeline-lilly-kate-on-lost-bikini-hot-1434404568.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 5
Ja sam poceo nedavno da gledam, odgledah prvi sezonu prekjuce, a sa drugom sam stigao do 10 epizode.
Dovatio me talas TV serija, posle Prison Breaka sam se odlucio za Lost i vidim da nisam pogresio, serija ume da drzi paznju.
Nemam omiljenog lika za sada jos uvek, tako da nisam ni glasao, ali jedan od najsimpaticnijih mi je Harli dok Sajida ne mogu da smislim, najvise me iritira kada pravi one pateticne face, kada mu je zao.
Boon mi je isto bio ok, but to bad for him.

Jesam, secam se da je te brojeve dobio od nekog ludaka
u onoj bolnici gde je bio na odvikavanju od zdranja valjda,
kad je skontao kako mu se sranja desavaju od kad je dobio lovu na lotou zahvaljujuci tim brojevima
otisao je mislim u Mexiko gde je taj lik ziveo i od njegove zene saznao da se njemu isto desavalo, svi oko njega su na
neki nacin stradali, nije mogao da podnese to i zavrsio je u toj mentalnoj bolnici.
E sad, ne secam se u poslednjoj kad se smenjuju proslo, sadasnje, buduce vreme ..koja je bila prica o njemu? ( o Hugu)

Jesam, secam se da je te brojeve dobio od nekog ludaka
u onoj bolnici gde je bio na odvikavanju od zdranja valjda,
kad je skontao kako mu se sranja desavaju od kad je dobio lovu na lotou zahvaljujuci tim brojevima
otisao je mislim u Mexiko gde je taj lik ziveo i od njegove zene saznao da se njemu isto desavalo, svi oko njega su na
neki nacin stradali, nije mogao da podnese to i zavrsio je u toj mentalnoj bolnici.
E sad, ne secam se u poslednjoj kad se smenjuju proslo, sadasnje, buduce vreme ..koja je bila prica o njemu? ( o Hugu)

Nije bio na odvikavanju od zdranja
i nije putovao u Mexico, vec u Australiju
i ja mislim, kao kolega KoB, da treba da pogledas jos jednom
a u isto vreme, ako imas vremena, procitaj i ceo ovaj topic ovde
imas lepih objasnjenja i tumacenja svacega necega....

Back