king of bongo
Iskusan
- Poruka
- 5.490
http://www.imdb.com/title/tt1600194/ 'el neko video ovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko pojma hoce li se reprizirati Lost ?
Tako nije zanimljivo...
A gledala sam sve sezone skinute sa neta, nemam sad vremena da sedim satima, danima i gledam..
Volela bih reprizu kako bi i ja imala seriju koju gledam, svi oko mene gledaju turke i indijce a meni se iskreno sve to gadi...
Nista mi ne drzi paznju, gledala sam ,,Sopranove,, i ,,Lost,, ostalo nista, mozda one zezalice, dva ipo muskarca, mucke, prijatelje,...
ali lost i soprano su mi pun pogodak.
Harli je cool sa onim svojim ,, duuuuud,, ali je ruzan za medalju,a i krivac za svo sraanje koje im se desilo![]()
Pa koliko se secam njegova kombinacija brojeva za loto je pravila
kojekakva sraanja njemu, gde god..i pre nego sto je usao u avion, tako je i on skontao..
da se avion srusio jer je on usao u njega..![]()
Jesam, secam se da je te brojeve dobio od nekog ludaka
u onoj bolnici gde je bio na odvikavanju od zdranja valjda,
kad je skontao kako mu se sranja desavaju od kad je dobio lovu na lotou zahvaljujuci tim brojevima
otisao je mislim u Mexiko gde je taj lik ziveo i od njegove zene saznao da se njemu isto desavalo, svi oko njega su na
neki nacin stradali, nije mogao da podnese to i zavrsio je u toj mentalnoj bolnici.
E sad, ne secam se u poslednjoj kad se smenjuju proslo, sadasnje, buduce vreme ..koja je bila prica o njemu? ( o Hugu)
Dobro bre ljudi, sta sitnicarite, ne secam se brate svih detalja , aman![]()