BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Hvala,pozz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj pogrešno da me shvatiš ali mislim da nema potrebe da mi objašnjavaš ko ima autorska prava na Lost, šta sa njima može da radi, šta ona obuhvataju ili tome slično, to odlično znam. To što ABC poseduje aut.prav. na seriju nije ni blizu argumenta da će se dalje snimati - pa svaka televizija ima prava na svaku svoju seriju a godišnje stotinu serija prestane da se emituje uprkos tome što televizije koje su ih emitovale još uvek imaju autorska prava na njih one se ne snimaju dalje (ja lično ne znam nijedan slučaj "oživljavanja" serije osim Doktor Who iako je tu situacija dosta komplikovanija), tako da ta priča ne drži vodu.
I opet kažem da bih ludački voleo da je tačno ali to čak nije ni net-trač koji se veoma lako proširi. Da je to tačno (pa čak i nepotvrđenja i nezvanična verzija) opet bi net brujao zbog toga jer bi se time potpomoglo da se ipak pristane na nastavak snimanja. Bio bi to slučaj čuvene metode: medijska kuća pusti trač i opipava puls gledalaca i tako odlučuje šta dalje činiti, mislim da nastavak Lost-a (pa makar i u obliku nepotvrđenog trača) zaslužuje mnogo više medijske (internetske) pažnje.
Meni se lično kraj jako dopao jer sam dugo o njemu razmišljao. Voleo bih da sam mogao da vidim svoj izraz lica kada se završila zadnja epizoda jer sam ja faktički bio nekoliko minuta katatoničan koliki utisak je na mene ostavila serija mada ono (jedino) što sam kod serije iz dna duše mrzeo jeste što su faktički svi likovi umrli. Oni koji su ostali živi - pa nemamo pojma šta se desilo sa njima (recimo Kejt, Sojer, Hurli, Ben (kreten), Ričard, Rouz, Bernard... nemamo pojma šta im se desilo, ostali su svi umrli)... Recimo scena koja mi je zasmetala ono na kraju u crkvi kada su svi tu i šta će ono dete tu (nekako mi morbidno, kao da je Aron umro kao beba a ne odrastao čovek), osim naravno ako ne ispada da je svako od njih imao svoju verziju "drugog sveta" baziranog na sećanjima a mi smo imali priliku da vidimo Džekovu... Recimo scena kada Kejt pokušava Džeku da pomogne da se "seti" odakle je poznaje, jako mi je to emotivno, zaista, iako ja mrzim takve scene...
Na netu je bila neka parodija i tu Džek kaže Kejt: Moramo da se vratimo... Moramo sve da ih spasemo...
Kejt: Sve...? Misliš samo Sojera...
Ovo mi je tako smešno i istinito...
ma jok. čisto ubacih sličku da podignem malko temu. by the way, obrnuh još jedared celu seriju. bože... ja sam inficiran onim ostrvom...
Iskreno, divim se sebi i samokontroli... Samo klik na jedan link me deli od svih epizoda sa prevodom ali ja hrabro odolevam...
Uporan sam sa: See ya in another life brotha... Ali tu je i: I have to go back... We all have to go back...
Ovi amerikanci su stvarno nekad glupi... Serija je bila i još jeste ODLIČNA ali oni su bili previše bezobrazni i pokvareni i prestajali su malo po malo da je gledaju dok gledanost nije opala toliko da se poklapala sa troškovima snimanja serije (maler) i onda su scenaristi uradili ono što znaju najbolje - ubili seriju sa pitanjima u vazduhu ili lošim odgovorima na ista pitanja... Da je gledanost ostala ista (ili čak rasla) i dalje bi se snimalo i imalo bi još hiljade novih pitanja i postepeno bi se (lepo, logično...ne na brzinu) odgovaralo na sva... Jedno po jedno... Msm, mora da postoji razlog zbog čega serija ide UP UP UP do četvrte sezone a onda DOWN DOWN DOWN u petoj i šestoj sezoni... Šteta, prava šteta...
I ja sam gledala 3 puta
I cetvrti bi ali nemam vremena,ni slobodan komp...
Mozda na zimu,razjurim ukucane na zimovanje,otvorim bolovanje i lagano
![]()
Imas decu?![]()
Sad cu ja posle 260 stranica da bubnem najgluplje pitanje u istoriji teme. Izvinjavam se unapred. Kako se zavrsilo? Gledala sam prve 4 sezone i batalila, ali nikada mi niko nije lepo prepricao poslednju epizodu. Vredi li da je pogledam sada, hocu li ista razumeti? Jesu li oni zapravo svi bili mrtvi i u limbu ili kako?
Nemoguce je prepricati,moras da odgledas sama,mislim da je to u pitanju,kako ko razume i shvati...
konfuzno ali barem meni zanimljivo...
I nisi uopste bubnula najgluplje pitanje jer mislim da niko od nas ove u stvari i nema pojma sta je pisac hteo
da kaze na kraju serije...![]()
Sad cu ja posle 260 stranica da bubnem najgluplje pitanje u istoriji teme. Izvinjavam se unapred. Kako se zavrsilo? Gledala sam prve 4 sezone i batalila, ali nikada mi niko nije lepo prepricao poslednju epizodu. Vredi li da je pogledam sada, hocu li ista razumeti? Jesu li oni zapravo svi bili mrtvi i u limbu ili kako?