BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Svidja mi se,a lost sam skinula preko torenta i 3 puta odgledala sve sezone,hvala ti,potrazicu Alkatraz,pozz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste, za mene je to naj naj naj serija, stvarno nisam nikad tako nesto doziveo da ne mogu da izdrzim, kada pogledam jednu epizodu, odmah moram da pogledam sledecu!!! I tako 2-3 ili vise za redom...![]()
A moja drugarica je svih šest sezona gledala onako kako je koja epizoda izlazila... znači šest godina je ona svake nedelje iščekivala da izađe nova epizoda...Njenu agoniju ne mogu ni da zamislim...
![]()
Ni ja!!!
"Pre dve godine smo završili priču koju smo u tom trenutku hteli da ispričamo. Međutim, mogu da kažem da će se 'Izgubljeni' vratiti, samo u obliku drugačijem od onog na koji ste navikli", rekao je on za "Varajeti".
Ovaj... Ovo je laž... Voleo bih da je tačno više od svega ali nije... Nema šanse da oživljavaju seriju... Oni je ne bi ni ubili da im nije dosadila koliko dugo su radili na njoj... Zaista bih voleo da nastave da snimaju, sa bilo kog aspekta ali ništa od toga...
Ako ništa pokušajte na google da kucate da li se nastavlja Lost i videćete da nema rezultata... Zar ne mislite da bi ceo net brujao od toga... Bila bi bukvalno vest godine ali niko o tome ne priča niti piše (osim naravno mondo.rs)...
kako joj se zove darko?A moja drugarica je svih šest sezona gledala onako kako je koja epizoda izlazila... znači šest godina je ona svake nedelje iščekivala da izađe nova epizoda...Njenu agoniju ne mogu ni da zamislim...
![]()
Tako je,slazem se sa svime sto si napisaoNemoj pogrešno da me shvatiš ali mislim da nema potrebe da mi objašnjavaš ko ima autorska prava na Lost, šta sa njima može da radi, šta ona obuhvataju ili tome slično, to odlično znam. To što ABC poseduje aut.prav. na seriju nije ni blizu argumenta da će se dalje snimati - pa svaka televizija ima prava na svaku svoju seriju a godišnje stotinu serija prestane da se emituje uprkos tome što televizije koje su ih emitovale još uvek imaju autorska prava na njih one se ne snimaju dalje (ja lično ne znam nijedan slučaj "oživljavanja" serije osim Doktor Who iako je tu situacija dosta komplikovanija), tako da ta priča ne drži vodu.
I opet kažem da bih ludački voleo da je tačno ali to čak nije ni net-trač koji se veoma lako proširi. Da je to tačno (pa čak i nepotvrđenja i nezvanična verzija) opet bi net brujao zbog toga jer bi se time potpomoglo da se ipak pristane na nastavak snimanja. Bio bi to slučaj čuvene metode: medijska kuća pusti trač i opipava puls gledalaca i tako odlučuje šta dalje činiti, mislim da nastavak Lost-a (pa makar i u obliku nepotvrđenog trača) zaslužuje mnogo više medijske (internetske) pažnje.
Meni se lično kraj jako dopao jer sam dugo o njemu razmišljao. Voleo bih da sam mogao da vidim svoj izraz lica kada se završila zadnja epizoda jer sam ja faktički bio nekoliko minuta katatoničan koliki utisak je na mene ostavila serija mada ono (jedino) što sam kod serije iz dna duše mrzeo jeste što su faktički svi likovi umrli. Oni koji su ostali živi - pa nemamo pojma šta se desilo sa njima (recimo Kejt, Sojer, Hurli, Ben (kreten), Ričard, Rouz, Bernard... nemamo pojma šta im se desilo, ostali su svi umrli)... Recimo scena koja mi je zasmetala ono na kraju u crkvi kada su svi tu i šta će ono dete tu (nekako mi morbidno, kao da je Aron umro kao beba a ne odrastao čovek), osim naravno ako ne ispada da je svako od njih imao svoju verziju "drugog sveta" baziranog na sećanjima a mi smo imali priliku da vidimo Džekovu... Recimo scena kada Kejt pokušava Džeku da pomogne da se "seti" odakle je poznaje, jako mi je to emotivno, zaista, iako ja mrzim takve scene...
Na netu je bila neka parodija i tu Džek kaže Kejt: Moramo da se vratimo... Moramo sve da ih spasemo...
Kejt: Sve...? Misliš samo Sojera...
Ovo mi je tako smešno i istinito...
Nadam se da je laž. Ne bih volela da je još više unakaze.![]()