Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I ja sam gledao 3x... :rumenko:

I opet bih. :)

Pa jeste, za mene je to naj naj naj serija, stvarno nisam nikad tako nesto doziveo da ne mogu da izdrzim, kada pogledam jednu epizodu, odmah moram da pogledam sledecu!!! I tako 2-3 ili vise za redom... :eek:

A inace sam filmofil, i serijofil, nagledao sam se svacega. :)

Nisam cuo za Alkatraz, ali mozda skinem da pogledam. Naravno, ne ocekujem novi Lost, bilo bi i bzvz, a i ne moze... :) Ali mozda mi se svidi. ;)

Pa jeste, za mene je to naj naj naj serija, stvarno nisam nikad tako nesto doziveo da ne mogu da izdrzim, kada pogledam jednu epizodu, odmah moram da pogledam sledecu!!! I tako 2-3 ili vise za redom... :eek:

A da... ovo boldovano je slučaj sa svima koje znam koji su gledali Lost. Ebote, kad se samo setim... planirano gledanje do ponoći se produži da gledanje do 4, 5 ujutru... a u 8 moram na faks... :lol: A kad sam na faksu ili bilo gde drugde, jedva čekam da dođem kući da gledam seriju... bukvalno jedno mesec, dva mi se život vrteo samo oko te serije... čini mi se da je to jedina serija od gomile odgledanih koju sam čak i sanjala u nekoliko navrata... :D

Ali zato nikada neću zaboraviti to razočarenje kada sam odgledala poslednju epizodu. :(

Da, jbbt! Imao sam tu srecu da je to bilo kada je zavrsena 5. sezona, tako da sam mogao kako sam hteo. A i imao sam tu nesrecu da sam bio bez posla, i ono kontam, dok ne nadjem drugi posao, znao sam da ce proci par meseci... :roll: Pa kao hajde da iskoristim to vreme, vec sam nesto video u prolazu Lost, i setim se toga.

Skinem prve 3 epizode, pa kao da vidim valja li... Au, evo sada sam se najezio samo kada se setim!!! Pogledao sam uh sve 3 u jednom dahu!!! Pogledao bih i vise ali nisam skinuo. I odem sutra kod drugara, i prebacim na USB ostatak, koliko je moglo! :eek: Znaci prvi put sam pogledao sve epizode u jednom dahu! I onda cim sam zavrsio, morao sam jos jednom. Da utvrdim! :) I posle jos jednom. Pre 6. sezone. Da se podsetim... :D

To je bilo 2010. i jos mi od tada stoji wallpaper iz Losta... :)

Ovaj... Ovo je laž... Voleo bih da je tačno više od svega ali nije... Nema šanse da oživljavaju seriju... Oni je ne bi ni ubili da im nije dosadila koliko dugo su radili na njoj... Zaista bih voleo da nastave da snimaju, sa bilo kog aspekta ali ništa od toga...
Ako ništa pokušajte na google da kucate da li se nastavlja Lost i videćete da nema rezultata... Zar ne mislite da bi ceo net brujao od toga... Bila bi bukvalno vest godine ali niko o tome ne priča niti piše (osim naravno mondo.rs)...

Ovaj... Ovo je laž... Voleo bih da je tačno više od svega ali nije... Nema šanse da oživljavaju seriju... Oni je ne bi ni ubili da im nije dosadila koliko dugo su radili na njoj... Zaista bih voleo da nastave da snimaju, sa bilo kog aspekta ali ništa od toga...
Ako ništa pokušajte na google da kucate da li se nastavlja Lost i videćete da nema rezultata... Zar ne mislite da bi ceo net brujao od toga... Bila bi bukvalno vest godine ali niko o tome ne priča niti piše (osim naravno mondo.rs)...

Ne pise se toliko o tome jer jos nista nije zvanicno. Amercika tv kuca ABC poseduje autorska prava za seriju (likove i sve ostalo) i ako uzmemo u obzir da su njihove najuspesnije serije bile Lost i Domacice (koje zavrsavaju za nedelju dana), da su imali gomilu promasaja i da imaju par isplativih serija koje se provlace godinama, ne vidim kako ovo ne bi bilo moguce. Za ono sto smo gledali su lepo rekli da je to zaokruzeno i da je prica tih likova ispricana, tako da su moguce varijante sa novim likovima i radnjom koja je smestena u neko drugo vreme.. mozda nesto tipa sto smo videli u epizodi "Ab Aeterno" gde je prikazana Ricardova proslost.
Jos tokom emitovanja poslednje sezone neko od autora je pominjao mogucnost naredne generacije Lost-a i cini mi se da tv mreza sada razmatra kada bi bilo idealno vreme za to.

Nemoj pogrešno da me shvatiš ali mislim da nema potrebe da mi objašnjavaš ko ima autorska prava na Lost, šta sa njima može da radi, šta ona obuhvataju ili tome slično, to odlično znam. To što ABC poseduje aut.prav. na seriju nije ni blizu argumenta da će se dalje snimati - pa svaka televizija ima prava na svaku svoju seriju a godišnje stotinu serija prestane da se emituje uprkos tome što televizije koje su ih emitovale još uvek imaju autorska prava na njih one se ne snimaju dalje (ja lično ne znam nijedan slučaj "oživljavanja" serije osim Doktor Who iako je tu situacija dosta komplikovanija), tako da ta priča ne drži vodu.

I opet kažem da bih ludački voleo da je tačno ali to čak nije ni net-trač koji se veoma lako proširi. Da je to tačno (pa čak i nepotvrđenja i nezvanična verzija) opet bi net brujao zbog toga jer bi se time potpomoglo da se ipak pristane na nastavak snimanja. Bio bi to slučaj čuvene metode: medijska kuća pusti trač i opipava puls gledalaca i tako odlučuje šta dalje činiti, mislim da nastavak Lost-a (pa makar i u obliku nepotvrđenog trača) zaslužuje mnogo više medijske (internetske) pažnje.

Meni se lično kraj jako dopao jer sam dugo o njemu razmišljao. Voleo bih da sam mogao da vidim svoj izraz lica kada se završila zadnja epizoda jer sam ja faktički bio nekoliko minuta katatoničan koliki utisak je na mene ostavila serija mada ono (jedino) što sam kod serije iz dna duše mrzeo jeste što su faktički svi likovi umrli. Oni koji su ostali živi - pa nemamo pojma šta se desilo sa njima (recimo Kejt, Sojer, Hurli, Ben (kreten), Ričard, Rouz, Bernard... nemamo pojma šta im se desilo, ostali su svi umrli)... Recimo scena koja mi je zasmetala ono na kraju u crkvi kada su svi tu i šta će ono dete tu (nekako mi morbidno, kao da je Aron umro kao beba a ne odrastao čovek), osim naravno ako ne ispada da je svako od njih imao svoju verziju "drugog sveta" baziranog na sećanjima a mi smo imali priliku da vidimo Džekovu... Recimo scena kada Kejt pokušava Džeku da pomogne da se "seti" odakle je poznaje, jako mi je to emotivno, zaista, iako ja mrzim takve scene...

Na netu je bila neka parodija i tu Džek kaže Kejt: Moramo da se vratimo... Moramo sve da ih spasemo...
Kejt: Sve...? Misliš samo Sojera...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ovo mi je tako smešno i istinito...

Poslednja izmena:
Nemoj pogrešno da me shvatiš ali mislim da nema potrebe da mi objašnjavaš ko ima autorska prava na Lost, šta sa njima može da radi, šta ona obuhvataju ili tome slično, to odlično znam. To što ABC poseduje aut.prav. na seriju nije ni blizu argumenta da će se dalje snimati - pa svaka televizija ima prava na svaku svoju seriju a godišnje stotinu serija prestane da se emituje uprkos tome što televizije koje su ih emitovale još uvek imaju autorska prava na njih one se ne snimaju dalje (ja lično ne znam nijedan slučaj "oživljavanja" serije osim Doktor Who iako je tu situacija dosta komplikovanija), tako da ta priča ne drži vodu.

I opet kažem da bih ludački voleo da je tačno ali to čak nije ni net-trač koji se veoma lako proširi. Da je to tačno (pa čak i nepotvrđenja i nezvanična verzija) opet bi net brujao zbog toga jer bi se time potpomoglo da se ipak pristane na nastavak snimanja. Bio bi to slučaj čuvene metode: medijska kuća pusti trač i opipava puls gledalaca i tako odlučuje šta dalje činiti, mislim da nastavak Lost-a (pa makar i u obliku nepotvrđenog trača) zaslužuje mnogo više medijske (internetske) pažnje.

Meni se lično kraj jako dopao jer sam dugo o njemu razmišljao. Voleo bih da sam mogao da vidim svoj izraz lica kada se završila zadnja epizoda jer sam ja faktički bio nekoliko minuta katatoničan koliki utisak je na mene ostavila serija mada ono (jedino) što sam kod serije iz dna duše mrzeo jeste što su faktički svi likovi umrli. Oni koji su ostali živi - pa nemamo pojma šta se desilo sa njima (recimo Kejt, Sojer, Hurli, Ben (kreten), Ričard, Rouz, Bernard... nemamo pojma šta im se desilo, ostali su svi umrli)... Recimo scena koja mi je zasmetala ono na kraju u crkvi kada su svi tu i šta će ono dete tu (nekako mi morbidno, kao da je Aron umro kao beba a ne odrastao čovek), osim naravno ako ne ispada da je svako od njih imao svoju verziju "drugog sveta" baziranog na sećanjima a mi smo imali priliku da vidimo Džekovu... Recimo scena kada Kejt pokušava Džeku da pomogne da se "seti" odakle je poznaje, jako mi je to emotivno, zaista, iako ja mrzim takve scene...

Na netu je bila neka parodija i tu Džek kaže Kejt: Moramo da se vratimo... Moramo sve da ih spasemo...
Kejt: Sve...? Misliš samo Sojera...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ovo mi je tako smešno i istinito...
Tako je,slazem se sa svime sto si napisao:super:
Iz sve snage se radujem nastavku,nadam se da ce ga biti:worth:

У нека давна времена серије су радили сценаристи,редитељи,глумци...
А данас се пита публика шта воли ,какав крај жели,које глумце,колико дуго да траје...
Серија Изгубљени је најинтересантнија серија коју сам гледао.И ако је завршена-онако
како је завршена (свидело се то мени или не) шта има сад да се наставља ?
Ја нисам за наставак !

Back