Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Odgledah i ja svih 6 sezona... Mogu da kazem da sam jedva naterala sebe da gledam, bilo je jako zanimljivih epizoda, ali i jako dosadnih, ali posto sam gledala po preporuci, rekoh - hajde da odgledam do kraja... Generalno gledano serija je ok, sigurno bolja i originalnija od mora drugih serija, ali ipak ne toliko dobra koliko sam ocekivala i kolika se buka digla oko nje... Naime, "misterije" su mnogo bolje odradjene, i imaju mnogo manje propusta nego sama prica oko likova i njihovih medjusobnih interakcija, kod njih se vodilo racuna o svakom detalju... lepo su krenuli, ali su se u toku serije i oni sami izgubili, fokusirajuci pricu na "misterije" i na to da ih sto vise zamrse, a zaboravili su na likove, kojih su se setili tek na kraju, kada je ispalo da su samo oni vazni, a da je sve ostalo sporedno i nebitno... Kraj serije nije neko veliko iznenadjenje, posto su se religijski motivi provlacili kroz celu seriju, i on je prihvatljiv sam po sebi, iako je vecina gledalaca ocekivala razjasnjenje pojednih pitanja, jedino imam osecaj kao da je zbrzan, i u toj datoj situaciji ako je prihvatimo u celosti, i ne zapitkujemo sta je sa onim "misterijama", opet otvara nova pitanja - Zasto je Penny sa njima, kada ona nije bila na ostrvu? Ili zasto npr. Helen nije tu, ako ona vec jeste? Ili zasto je Sayid sa Shanon, a ne sa Nadiom? Smeta mi to sto nisu dozvolili da se razvije dublja prica izmedju likova, nego svako voli svakog posle 5 dana, a nervira me i to sto su neki likovi ubaceni bez ikakve veze i bez ikakve svrhe, npr. ono dvoje sto se pobise zgog dijamanata...
Sve u svemu, kao sto rekoh, nije losa serija, ali nije ni najbolja koju sam gledala, od mene zasluzuje jaku 8-icu/10...

Da a sta je onaj crni dim? :mrgreen:
to ti je onaj cojek u crno,dzejkobov burazer koji nema ime zato sto njegova majka nije znala da nosi blizance a imala je samo jedno ime spremno,i onda ju je zla zena koja joj je asistirala na porodjaju kilnula krsinom posred glave i to vise puta.a poslije joj je bilo muka mislit o tome kako da drugom djetetu da ime,a vremenom je i zaboravila na to,pa su ga fanovi krstili kao mib.e onda je mib saznao da mu zla zena nije majka nego maceha i da mu je pride maceha koknula real mother,plus da postoji svijet van ostrva koji je mib ocajnicki zelio da posjeti,tj.pobjeze sa jebenog ostrva dje je jako dosadno.pa je tako napustio zlu macehu i smotanog burazera jacoba i poceo da se bavi naukom i provalio da ima nekakve energije i magnetizma po ostrvu a sve u saradnji sa nekim ljudima koji su takodje bili na ostrvu i smarali se.onda je njegova maceha uvidjela opasnost??? njegovih namjera,roknula ga u vugla (gle opet u vugla???) i za par sec.zbrisala njegov kamp i onaj tocak sto prebaca ljude iz jednog vremena u drugo.ovaj je popizdio mnogo,posao do keve,i roknuo je nozinom,mucki,sa ledja.i onda je poceo da se kaje.naisao je jacob,ubio ga od batina,i stutrao ga u nekakvu pecinu iz koje izvire neobicna svjetlost i dje ne smije da se ulazi,jer ces postat jako zao.ovaj ga je bacio tamo,sve je pocelo da se trese i izleceo je oblak crnog dima iz pecine uz povike '*ebacu vam mater svima od danas!!!'i nestao u krosnjama ostrvskog lijepog drveca...zasto bas crni dim?ZATO!
dude!LET IT GO!!! :mrgreen:

meni je serija pre svega o ostrvu.do sada ne vidjenom na ovom svetu.gde ljudima brze zarastaju rane i postoje razne tajne.gde se sve desava sa nekim razlogom.ljudi su tu samo da ispune planove ostrva....a to sto se serija zavrsila kako bi hteli debeli amerikanci-bas me briga.ja i dalje drzim cas.
p.s.to unatraske sam gledao pre nego je pocela 6 sezona.

meni je serija pre svega o ostrvu.do sada ne vidjenom na ovom svetu.gde ljudima brze zarastaju rane i postoje razne tajne.gde se sve desava sa nekim razlogom.ljudi su tu samo da ispune planove ostrva....a to sto se serija zavrsila kako bi hteli debeli amerikanci-bas me briga.ja i dalje drzim cas.
p.s.to unatraske sam gledao pre nego je pocela 6 sezona.
jeste za tebe,za mene,za masu fanova.ali ona dva geja nijesu mislila tako,i poslije 6 god.i kraja serije,'otvorili' su nam oci izjavom da je serija bazirana na ljudima i ljudskoj sudbini,da je to prije svega drama pa sve ostalo.a ostrvo?ostrvo je CEP!a kip?jebesh kip!a wolt?porasta je!a hramovi,objekti,otvori puni egipatskih simbola?jebesh to,serija je o ljudima!tako daaaaa...LET IT GO!lijepo su nam rekli,sta da se radi!? :mrgreen:

Back