nikola987
Primećen član
- Poruka
- 862
znas sto balavac,shvatam ja da nemas ti pametnijeg posla nego da lovis moje postove po krstarici i pritom na najjadniji moguci nacin pokusavas da bacis foru,ispanes duhovit,sta li vec,ali ajde batali vise srece ti,ajde da si makar i spamer,no ni to ne umijes,nego samo ides od mog posta do posta i samog sebe prosipas po forumu,mis'im pricas o inteligenciji a onda napises nesto sto ni sam ne razumijesh i pobjegnes ka neka p****** :
PS.Fina lezbijka Skeeter tu seriju i gleda jer moze da tesi sebe da je za nju potrebno mozga,a i da ga ima,jer za nju nista drugo u zivotu ni nema sto bi dokazalo to.
sto ti ovo znaci?ajde ne prdnjavi srece ti.nego,ako oces da se sprdam sa tobom lijepo otvori temu na nekom drugom podforumu,posalji mi pm-ali ne kao onaj put kad si mi psovao majku,no ajde jadan si,klinac,vjerovatno ni curu nikad nijesi imao,visis na komp po vas dan,nemas ni druga,etc...i kad otvoris temu javi mi,ako budem imao vremena doc cu da posprdam sa tobom na fin nacin,vrlo rado.a lost,fringe,ff,i ostale teme nemoj posjecivat,jer je ocigledno to previse za tebe...pozdrav epic fail-u![]()
Nisam mogao da procitam ovoliku glupost,ali predpostavljam sta si hteo da kazes..
Zapravo ovo je PRVI PUT da ja tebi "bez razloga" odgovorim spominjajuci tvoj nik,jer ja sam taj koji zadnjih dana od tebe prozivan gde stignes,ko zna koliko toga sam samo propustio jer pratim samo odredjene teme..
Ti si svima nama obecao da ces kulirati mene i moje poruke u sirokom luku,ali naravno rec ti je jaka koliko i tvoja inteligencija pa od toga nije bilo nista. Ja zaista nemam razloga da se poigravam sa tobom i na tvoje prozivke sam u pocetku odgovarao samo na pm,ali iz samo tebi poznatog razloga naskocio si na mene ko pas na macku..
ps.epic fail ti mama,simple as that