Bagzi MD
Poznat
- Poruka
- 7.215
Jel video neko ovo...slicno je Lost-u
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има ли неко објашњење зашто је Либи у оригиналној реалности била у авиону 815 а у алтернативној реалности није била на том лету?
Poklonila ga je Dezmondu kako bi mogao da ucestvuje u trci oko sveta.I otkud njen brod na ostrvu ...ja bih voleo da me neko podseti na to!?
Kako nije bila? Nisu prikazali ni Ana Lusiju i dr. to ne znaci da nisu bili.
Ili je to meni nesto promaklo u epizodi Everybody Loves Hugo.
Poklonila ga je Dezmondu kako bi mogao da ucestvuje u trci oko sveta.![]()
nisam gledao, za mene lost je nezamenljiva serija na tu foru
POMOC, TREBA MI LINK ZA DOWNLOAD, ILI TORRENT, JAVITE PP
Kako nije bila? Nisu prikazali ni Ana Lusiju i dr. to ne znaci da nisu bili.
Ili je to meni nesto promaklo u epizodi Everybody Loves Hugo.
Poklonila ga je Dezmondu kako bi mogao da ucestvuje u trci oko sveta.![]()
Либи је била у лудари, значи није могла да буде на лету 815 у алтернативној реалности.
Poklonila ga je Dezmondu ,to znam ...ali otkud brod na ostrvu?!
A drug Уго је u pravu ...ona nije bila u avionu koji je sleteo na LAX ,ali je bila u avionu koji se skrljao na ostrvo ...ili nije?!
аhahahahahaahaha!!!gade jedan!Sa'će Skeeter da ti se javi, ništa ne brini![]()
аhahahahahaahaha!!!gade jedan!![]()
![]()
laganoKako mozes zenskoj osobi reci da je gad?!
Desmond je njime isao na put oko sveta i tako nabasao na ostrvo.Poklonila ga je Dezmondu ,to znam ...ali otkud brod na ostrvu?!
Jel video neko ovo...slicno je Lost-u
U pitanju je film The Tribe ili The Forgotten Ones ...tacnije pokusaj filma ...glupost od price ,ocajna gluma ,bedni efekti ,sve naj ,naj ...gore! A onaj ko se usudio da to poredi sa "Izgubljenima" ...odmah u cosak
!
KO se topi hvata se za pjenu...
Mislim, sta cemo kada najbolja serija na svetu uskoro prestaje...
Nisam poredio....samo sam hteo da kazem da ih na sve strane kopirajuU pitanju je film The Tribe ili The Forgotten Ones ...tacnije pokusaj filma ...glupost od price ,ocajna gluma ,bedni efekti ,sve naj ,naj ...gore! A onaj ko se usudio da to poredi sa "Izgubljenima" ...odmah u cosak
!
Vala vi kako ocete al ja da se bijem sa crnim dimom necuА не, грешиш, тек почиње. Снимаће се неколико филмова, па компјутерске игре, па романи...дружићемо се ми још дуго са Изгубљенима док и сами то не постанемо.
bagzi94
'Vala vi kako ocete al ja da se bijem sa crnim dimom necu'
nije no ne smijes.![]()
Izasao novi promo za epizodu 14...Kler umire..
care spojler tag,spojler tag...mene licno boli uvo,ali stavi radi drugih...btw,puca mi k.... za kler...iritantna je do bola...Izasao novi promo za epizodu 14...Kler umire..
А не, грешиш, тек почиње. Снимаће се неколико филмова, па компјутерске игре, па романи...дружићемо се ми још дуго са Изгубљенима док и сами то не постанемо.