Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Има ли неко објашњење зашто је Либи у оригиналној реалности била у авиону 815 а у алтернативној реалности није била на том лету?

Kako nije bila? Nisu prikazali ni Ana Lusiju i dr. to ne znaci da nisu bili.
Ili je to meni nesto promaklo u epizodi Everybody Loves Hugo.

I otkud njen brod na ostrvu ...ja bih voleo da me neko podseti na to :think: !?
Poklonila ga je Dezmondu kako bi mogao da ucestvuje u trci oko sveta.:)

Либи је била у лудари, значи није могла да буде на лету 815 у алтернативној реалности.

Либи је била у лудари, значи није могла да буде на лету 815 у алтернативној реалности.

Poklonila ga je Dezmondu ,to znam ...ali otkud brod na ostrvu :think: ?!

A drug Уго је u pravu ...ona nije bila u avionu koji je sleteo na LAX ,ali je bila u avionu koji se skrljao na ostrvo ...ili nije :confused: ?!

Poklonila ga je Dezmondu ,to znam ...ali otkud brod na ostrvu :think: ?!

A drug Уго је u pravu ...ona nije bila u avionu koji je sleteo na LAX ,ali je bila u avionu koji se skrljao na ostrvo ...ili nije :confused: ?!

Јесте приметили слику оног тропског острва у канцеларији управника лударе? Ипак ће на крају бити да је Хуго све измислио. :D

KO se topi hvata se za pjenu... :(

Mislim, sta cemo kada najbolja serija na svetu uskoro prestaje...

А не, грешиш, тек почиње. Снимаће се неколико филмова, па компјутерске игре, па романи...дружићемо се ми још дуго са Изгубљенима док и сами то не постанемо.

U pitanju je film The Tribe ili The Forgotten Ones ...tacnije pokusaj filma ...glupost od price ,ocajna gluma ,bedni efekti ,sve naj ,naj ...gore:thumbdown: ! A onaj ko se usudio da to poredi sa "Izgubljenima" ...odmah u cosak :mrgreen: !
Nisam poredio....samo sam hteo da kazem da ih na sve strane kopiraju

А не, грешиш, тек почиње. Снимаће се неколико филмова, па компјутерске игре, па романи...дружићемо се ми још дуго са Изгубљенима док и сами то не постанемо.
Vala vi kako ocete al ja da se bijem sa crnim dimom necu :bye::bye:

MA nisam bas ljubitelj igrica i tako toga, a nesto sumnjam da ce biti filomova...

MAda verujem da bi mogli napraviti super filmove sa tom tematikom, na primer o Dharmi i tako dalje, gde bi bila povezana radnja ali uopste ne moraju da budu ovi sada glavni likovi... Samo to treba uraditi valjano, a ne samo da se digne kesh....

Back