rale77
Aktivan član
- Poruka
- 1.306
a šta ako u poslednjoj epizodi kažu "sve ovo je bio samo san" ?![]()
![]()
a valjda nece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta ako u poslednjoj epizodi kažu "sve ovo je bio samo san" ?![]()
![]()

Utisci iz poslednje epizode:
1 - Ilana - KABOOM!!! Bas sam pomislio ako je taj dinamit cudo, pre su ga morali sa 2 prsta prenositi, a sada ga opusteno nose i ... BOOM! Ali definitivno se sa svakom epizodom distance skracuju na ostrvu...Nekad im je trebao ceo dan da odu negde i da se vrate, a sada, treba nam dinamit, sada cu ja caskom do Black Rocka, i eto me!
2 - Dobili smo kao neko satro objasnjenje sta je saputanje....
3 - Zanimljiva prica o bunaru...
4 - Sta je ono na kraju znacilo??? :shock:

da, scene iz prošlosti idu u cilju razumevanja karaktera, a budućnost ide jer su otišli sa ostrva (i živeli "normalno" 3 godine dok se nisu vratili)
bar tako nam je ponudjeno za sada. da li će do kraja serije da se otkrije još nešto (npr. da možda nikad nisu napuštali ostrvo, ili neka peta veza izmedju prošlosti i budućnosti) videćemo)
Znas mozda u kojoj epizodi odlaze helihopterom sa ostrva?
Deluje mi kao da nista od stvari koje se dogadjaju nisu prave i da neki naucnici samo ispituju reakcije tih ljudi na razne uticaje. Npr vestacki ih podsticu da se secaju proslosti - dalje ugradjuju im buducnost nekom tehnologijom kao npr holoapartmani i virtielna realnost iz deep space 9 ako je neko to mozda gledao.
Npr kako je Lock umro u "stvarnosti" a zapravo se vration na ostrvo - moguce jedino da im se izmisljaju da je zapravo to lock.
Cudna stvar je da rep aviona padne sa jedne strane ogromnog ostrva u blizini obale a da drugi deo padne sa druge strane takodje u blizini obale kada se uzme u obzir koliko je otok velik ... .zapravo avio bez repa je ko muva bez glave.
Tako da dolazimo do toga da ih otok tera da izmisljaju stvari jer je Lock takodje prohodao sto je naravno nemoguce - jedino je moguce da je ko sto je neko reko sve san i izmisljotina.
Mada naravno pretpostavljam da ima vise nacina da se sve nedoumice objasne a da ne bude previse glupo.
!Ovako virtuelno brinem da li su se Kate i onaj dosadni Doktor zaista vencali u mislim epizodi 4.10 da li je to bilo u proslosti ili u buducnosti ili su oni na neko vreme zaista otisli sa ostrva?
yebi ga to je film. da se malo udubis nasla bi milijardu nelogicnosti u SVAKOJ epizodi.
MA da ima nekih nelogicnosti, nije da mi smeta, da se razumemo, samo primecujem... 
Pre 2 dana poceo da gledam Lost ali mi jedna stvar sada nije jasna.
Koja je veza dogadjaja iz realnosti i dogadjaja na ostrvu. Prvo sam mislio da je to samo proslost onih ljudi - ali mi sada izgleda da se tu uplela i buducnost pa mi nesto nije jasno.
Mozda bih to mogo i sam da zakljucim ali sam te delove redovno preskakao.
Ovako virtuelno brinem da li su se Kate i onaj dosadni Doktor zaista vencali u mislim epizodi 4.10 da li je to bilo u proslosti ili u buducnosti ili su oni na neko vreme zaista otisli sa ostrva?

Drugari, potrebni su mi, HITNO, titlovi za petu sezonu, svi na jednom mestu.
Znam Skeeter, koristim google, al sve sto nadjem u "paketu", ne valja
ili onaj za koga mi to treba ne zna da iskoristi iste
LM
ko zna, nek mi sibne link ili tako nesto
Fala
nice one! 
e ovako:E sa prijevodi-online sam i skinula ceo paket, al nece da ga pusti nikako uz snimak koji imam. E sad, zasto je tako da ga *bem...ne znam..a nisam sigurna ni da ti kazem koji je snimak jer sam odnela epizode drugarici .Mislim da je hdtv
skinula sam neke bosanske sa titlovi.com, pa cu joj odneti, ako i to ne upali, nek uvede internet pa nek juri sama
E sa prijevodi-online sam i skinula ceo paket, al nece da ga pusti nikako uz snimak koji imam. E sad, zasto je tako da ga *bem...ne znam..a nisam sigurna ni da ti kazem koji je snimak jer sam odnela epizode drugarici .Mislim da je hdtv
skinula sam neke bosanske sa titlovi.com, pa cu joj odneti, ako i to ne upali, nek uvede internet pa nek juri sama

Drugari, potrebni su mi, HITNO, titlovi za petu sezonu, svi na jednom mestu.
Znam Skeeter, koristim google, al sve sto nadjem u "paketu", ne valja
ili onaj za koga mi to treba ne zna da iskoristi iste
LM
ko zna, nek mi sibne link ili tako nesto
Fala
E sa prijevodi-online sam i skinula ceo paket, al nece da ga pusti nikako uz snimak koji imam. E sad, zasto je tako da ga *bem...ne znam..a nisam sigurna ni da ti kazem koji je snimak jer sam odnela epizode drugarici .Mislim da je hdtv
Pa samo podesi da ti se .avi i .sub fajlovi zovu isto ...i mora ih pustati bilo koji plejer!
PA dokle si stigao sa gledanjem... Ona driga pruica likova sa ostrva je njihova proslost, tek kasnije pocinje da se uplice buducnost.
Pa ako si video tu epizodu, onda valjda znaš da su se smuvali van Ostrva (tokom one tri godine) i verili, ali onda raskinuli, i da je doca Džek zayebo stvar jer je bio syeban i pio sve više (opterećen krivicom zbog ljudi koji su ostali na Ostvu, ukazivao mu se pokojni ćale...) pa onda još počeo da smara Kejt ljubomorom oko Sojera... Sve se to videlo u toj epizodi, šta ti tu nije jasno?! A ostalo su sve već odgovorili ostali.
Nije. To se sve desilo 2005.-2007. i sad je to njihova prošlost. Na ostrvo su se vratili 2007.Da pa znam ali imas i vise od toga.
1)flashback - Proslost
2)flashforward - Buducnost (je li od epizode 4.13 cini mi se) koja je stvarna tj kada su otisli sa ostrva.Mada je li nakon vracanja na ostvrvo ta verzija buducnosti nestala.
3)flashside - Alternativnu buducnost - kada ne bi bilo pada na ostrvo.