- Poruka
- 5.913
To bi jedino imalo neke veze da je alternativna realnost film koji su snimili preživeli iz aviona i pokojnici, pa ga Dezmond gleda![]()
Легендо!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi jedino imalo neke veze da je alternativna realnost film koji su snimili preživeli iz aviona i pokojnici, pa ga Dezmond gleda![]()

Ne smeta nam, nego zahteva objašnjenje. Da nisi ti možda od onih koji su rekli i kad se Ričard pojavio u 1977. isti kao u 2004. da to nema nikakve veze i sasvim je normalno i ne znači ništa?Moguce ...a moguce je i da ste poceli da trazite dlaku u jajetu ...do sada je sve kao bila cista realnost i nista se nije moglo podvesti pod fantaziju ...pa nam sad odjednom smeta sto je covek izgledao isto 1977. kao i 2004. ...bzvz !

jes,takao ga je jacob za medjunozje.richard ne stari, to je objašnjeno![]()
Naravno da je objasnjeno, pricamo o tome zasto Chang izgleda isto u FS 2004. kao 1977. na ostrvu, umesto da su glumca nasminkali da izgleda da ima bar poneku boru, ili je makar mogao da ima sedu kosu. To sto je SF serija/serija sa mnogo elemenata fantastike ne znaci da je gomila gluposti koje se dogadjaju bez razloga, za sve se pojavljuje nekakvo objasnjenje.richard ne stari, to je objašnjeno![]()
jes,takao ga je jacob za medjunozje.
half-godPre ce biti da je on Dzejkoba!
Sto bi se reklo u narodu ...u'vatio boga za m*da !

) како се зове глумац који глуми Ричарда? Где је још глумио?nestor karbonel,glumio je ako se ne varam u seriji 'nepredvidljiva suzan' koja je davno isla na pinku,mislim da je brukA silds bila glavna uloga.pa provjeriЗна ли неко(без гуглања) како се зове глумац који глуми Ричарда? Где је још глумио?
Зна ли неко(без гуглања) како се зове глумац који глуми Ричарда? Где је још глумио?
nestor karbonel,glumio je ako se ne varam u seriji 'nepredvidljiva suzan' koja je davno isla na pinku,mislim da je brukA silds bila glavna uloga.pa provjeri![]()
! Ali mislim da je glumio neku epizodu u Will & Grace ...ne'am pojma
!
!
!ne,lijevog beka...po potrebi ofanzivnog...kako se završila susan? ne sećam se...
jel on tamo beše igrao gay-a? (možda je i stvarno, ne znam, nebitno)

ps: zašto mi ne pokazuje player ako stavim link u kod za youtube!?
!mislim da je trebao da ide na koncert fat-boy slima,ili su trebali svi da idu sa posla...E taj - Dejvid Striklend je izvrsio samoubistvo ...patio je od nekog bipolarnog poremecaja ,pao u depresiju i ...tako dalje ! A serija se zavrsila tako sto su ga cekali da se pojavi u onoj njihovoj redakciji ,tokom cele epizode ,i pri tom se svo vreme prisecaju njihovih zajednickih dogodovstina ,a negde u daljini cuje njegova omiljena pesma ( nesto od Moby-ja ,ako se dobro secam ) ...i kraj ,nema ni njega ni serije vise!
E taj - Dejvid Striklend je izvrsio samoubistvo ...patio je od nekog bipolarnog poremecaja ,pao u depresiju i ...tako dalje ! A serija se zavrsila tako sto su ga cekali da se pojavi u onoj njihovoj redakciji ,tokom cele epizode ,i pri tom se svo vreme prisecaju njihovih zajednickih dogodovstina ,a negde u daljini cuje njegova omiljena pesma ( nesto od Moby-ja ,ako se dobro secam ) ...i kraj ,nema ni njega ni serije vise!

mislim da je trebao da ide na koncert fat-boy slima,ili su trebali svi da idu sa posla...
!