Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Moguce ...a moguce je i da ste poceli da trazite dlaku u jajetu ...do sada je sve kao bila cista realnost i nista se nije moglo podvesti pod fantaziju ...pa nam sad odjednom smeta sto je covek izgledao isto 1977. kao i 2004. ...bzvz !
Ne smeta nam, nego zahteva objašnjenje. Da nisi ti možda od onih koji su rekli i kad se Ričard pojavio u 1977. isti kao u 2004. da to nema nikakve veze i sasvim je normalno i ne znači ništa? :roll:

richard ne stari, to je objašnjeno :)
Naravno da je objasnjeno, pricamo o tome zasto Chang izgleda isto u FS 2004. kao 1977. na ostrvu, umesto da su glumca nasminkali da izgleda da ima bar poneku boru, ili je makar mogao da ima sedu kosu. To sto je SF serija/serija sa mnogo elemenata fantastike ne znaci da je gomila gluposti koje se dogadjaju bez razloga, za sve se pojavljuje nekakvo objasnjenje.

Poslednja izmena:
Зна ли неко(без гуглања:mrgreen:) како се зове глумац који глуми Ричарда? Где је још глумио?

nestor karbonel,glumio je ako se ne varam u seriji 'nepredvidljiva suzan' koja je davno isla na pinku,mislim da je brukA silds bila glavna uloga.pa provjeri ;)

Ha ,znao bih i ja :) ! Ali mislim da je glumio neku epizodu u Will & Grace ...ne'am pojma :think: !

Off topic - Nepredvidiva Suzan ,to sam bas voleo da gledam ali se tragicno zavrsila serija pa sam je potpuno izbrisao iz memorije :sad2: !

PS.
Nisam google-ao i verovatno sam se za*ebao :hahaha: !

E taj - Dejvid Striklend je izvrsio samoubistvo ...patio je od nekog bipolarnog poremecaja ,pao u depresiju i ...tako dalje ! A serija se zavrsila tako sto su ga cekali da se pojavi u onoj njihovoj redakciji ,tokom cele epizode ,i pri tom se svo vreme prisecaju njihovih zajednickih dogodovstina ,a negde u daljini cuje njegova omiljena pesma ( nesto od Moby-ja ,ako se dobro secam ) ...i kraj ,nema ni njega ni serije vise :( !

E taj - Dejvid Striklend je izvrsio samoubistvo ...patio je od nekog bipolarnog poremecaja ,pao u depresiju i ...tako dalje ! A serija se zavrsila tako sto su ga cekali da se pojavi u onoj njihovoj redakciji ,tokom cele epizode ,i pri tom se svo vreme prisecaju njihovih zajednickih dogodovstina ,a negde u daljini cuje njegova omiljena pesma ( nesto od Moby-ja ,ako se dobro secam ) ...i kraj ,nema ni njega ni serije vise :( !
mislim da je trebao da ide na koncert fat-boy slima,ili su trebali svi da idu sa posla...

Гадна је ставр биполарни поремећај, причам из личног искуства, расположење ти варира као график од ЕКГ.

evo i mene, nikako da se ukljucim u diskusiju od kako je pocela nova sezona.
sve u svemu, nisam posebno odusevljen. LA realnost opasno smara, vecinom su mi epizode bile mlake, ali popravljaju se polako, sad pred sam kraj ocekujem spektakl :)

Poslednja izmena:

Back