Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
znas kako...sun sisa/zadnja sezona=aj prijatno,gledacu cisto da zavrsim seriju,a ne kao ranije...addicted...Vala jeste...
Ja sam premotavao nekoliko puta da bih bolje video...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas kako...sun sisa/zadnja sezona=aj prijatno,gledacu cisto da zavrsim seriju,a ne kao ranije...addicted...Vala jeste...
Ja sam premotavao nekoliko puta da bih bolje video...![]()

tako nekako.Something like this?
![]()
! Hristos vaskrse Vaistinu,vaistinu...Srecan Vaskrs "Izgubljeni"! Hristos se rodi
.
!?
...ma nemoguce
!
! Que blamage 

!Boze budale ...koji je to kreten napisao!?
Ja...ma nemoguce
!
Ko se smejao - smejao ...ispravljam! Que blamage
!

Све ти опраштамо ако признаш да си то урадио намерно.![]()

Nisam namerno ...ali prava istina je da sam par trenutaka pre te poruke ,na nekoj drugoj temi pisao fudbalsko-uskrsnju cestitku i automatski sam je preneo i ovde ...
Znate ono -
Hristo se rodi ...Vaistinu Stoickov![]()
![]()
![]()

Zar ne bi za ovu temu bilo prikladnije "Kristijan voskrese"?![]()
![]()

Vaistinu! 
Eheh drustvo pozz za sve..da se i ja pridruzim ovoj temi..da da..navukao sam se na seriju totalno..toliko da sam juce i danas ukupno odlgedao pa skoro jednu celu sezone..odnosno trecu..i sad imam jos jednu epizodu od ove sezone da pogledam i to je to..odgledao sma 23..ili je to mozda poslednja..ne znam..prosvetlite me??
Sve u svemu..protekle tri sezone navijam da konacno odu sa ostrva i sad kad taman da odu..ona scena Jack-a u buducnosti me totalno zbunila..sto moraju opet da se vrate na ostrvo???zar je lud?? Ja sam postao lud gledajuci seriju..haha..uzas..
Znam da serija ima 6 sezone..pitam se sta u ove tri jos ima da se desi???Zar ne bi bilo logicno da odu sa ostrva i to je to..caos..kraj..adio..
Ajde..dajte mi neke informacije..umirem od znatizelje..:-) Pozz za sve!!!

i izbjegni 6-tuImas ti jos mnogo da ucis...
Pogledaj sve epizode, od prve do pete sezone, pa onda malo prelistaj ovu temu to smo svasta pisali, ako te ne mrzi...

i izbjegni 6-tu![]()
ma dobra je i 6-ta

+ 1
Meni je šesta za sada i bolja od pete.

Hahah pa to jeste tacno!![]()
Smorili ste sa kukanjem.![]()

i jos nekih 10664554454 misterija iz prethodnih sezona.Ма проблем је само што нису објаснили какав је значај алтернативне реалности, шта она представља. Да знамо шта то представља, био би потпуно другачији угођај.