Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Something like this?
21dr5w7.jpg
tako nekako. ;)

Ja se najiskrenije nadam da ce poceti da se desava nesto, racunajuci da je ostalo jos 8 epizoda. Zaista sam se nadao da Lost nece biti kao i svaka druga serija gde je jedini osecaj da je u pitanju poslednja sezona u poslednjoj epizodi.

Eheh drustvo pozz za sve..da se i ja pridruzim ovoj temi..da da..navukao sam se na seriju totalno..toliko da sam juce i danas ukupno odlgedao pa skoro jednu celu sezone..odnosno trecu..i sad imam jos jednu epizodu od ove sezone da pogledam i to je to..odgledao sma 23..ili je to mozda poslednja..ne znam..prosvetlite me??
Sve u svemu..protekle tri sezone navijam da konacno odu sa ostrva i sad kad taman da odu..ona scena Jack-a u buducnosti me totalno zbunila..sto moraju opet da se vrate na ostrvo???zar je lud?? Ja sam postao lud gledajuci seriju..haha..uzas..;)
Znam da serija ima 6 sezone..pitam se sta u ove tri jos ima da se desi???Zar ne bi bilo logicno da odu sa ostrva i to je to..caos..kraj..adio..
Ajde..dajte mi neke informacije..umirem od znatizelje..:-) Pozz za sve!!!

Eheh drustvo pozz za sve evo da se i ja pridruzim ovoj temi koja je posvecena mojoj omiljenoj seriju..na koju sma se skroz navukao..Samo juce i danas sam odgledao celu tjednu sezonu odnosno trecu..odgledao sma 23 epizode..i ostala mi je samo jedna..ili je ovo bila poslednja..nisma siguran..prosvetlite me??:)
Sve vreme navijam da odu sa ostrva i sada kada ce se to napokon i ostvariti me totalno zbunio onaj osecak Jacka iz buducnosti kada kaze da moraju da se vrate na ostrvo..
Zbog cega?Zasto?Sto???Zar je lud..?? Ja sam postao lud gledajuci seriju..sto vise gledam..postaje napetije i zamrsenije..
Ovo su tri sezone a ima jos tri..pitam se sta se u njima desava..zar ne bi bilo logicno da odu sa ostrva sto je i cilj i to je to..caos...kraj..adio..!!!Ali ne..
Ajde recite mi neke detalje..informacije..jer umirem od znatizelje!;)
Pozz za sve!!!

Eheh drustvo pozz za sve..da se i ja pridruzim ovoj temi..da da..navukao sam se na seriju totalno..toliko da sam juce i danas ukupno odlgedao pa skoro jednu celu sezone..odnosno trecu..i sad imam jos jednu epizodu od ove sezone da pogledam i to je to..odgledao sma 23..ili je to mozda poslednja..ne znam..prosvetlite me??
Sve u svemu..protekle tri sezone navijam da konacno odu sa ostrva i sad kad taman da odu..ona scena Jack-a u buducnosti me totalno zbunila..sto moraju opet da se vrate na ostrvo???zar je lud?? Ja sam postao lud gledajuci seriju..haha..uzas..;)
Znam da serija ima 6 sezone..pitam se sta u ove tri jos ima da se desi???Zar ne bi bilo logicno da odu sa ostrva i to je to..caos..kraj..adio..
Ajde..dajte mi neke informacije..umirem od znatizelje..:-) Pozz za sve!!!

Imas ti jos mnogo da ucis... :)

Pogledaj sve epizode, od prve do pete sezone, pa onda malo prelistaj ovu temu to smo svasta pisali, ako te ne mrzi...

Ма проблем је само што нису објаснили какав је значај алтернативне реалности, шта она представља. Да знамо шта то представља, био би потпуно другачији угођај.

Back