Lizard
Aktivan član
- Poruka
- 1.737
Naziv poslednje epizode je
The End 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

lostpedia ili ukucas u gugl:lost season 6 major spoilers...jedino za zadnje dvije nema nista od spojlera,a koliko sam procitao nedje nece ih ni bit za zadnju ep.pametnoЈа се о Лосту информишем искључиво овде, тако да не знам назив последње епизоде. Да се не зове можда Рестарт?

To i ja sumnjam sa razvojem poslednje sezone. Napisao sam vrlo slican komentar, par strana unazad, posle predhodne epizode sa Sojerom.Нисам читао, али без обзира, ја кажем да мени лично то мало глупо, да се цела серија са свим оним мистеријама сведе на игру два моћна бића (назовимо их Бог и Ђаво) где су људи само пиони. Чини ми се да ће онда половина радње серије бити без разлога, ако је ово поента целе серије, а надам се да није.

bice,bice,bez brigeJa se nadam da na kraju nece biti, gde je mojih 6 godina zivota![]()

pitaj druge ljude sta rade sredom dok ne odgledaju seriju? ne pojavljuju se ovde na forumu....

Ma za MIB je sigurno da je gadan lik, ali to uopšte ne znači da je Jacob neka cvećka.
Inače, kao da su se poigravali onim starim teorijama "svi su oni u stvari mrtvi".![]()

Питам се чији је брод онај на почетку финала пете сезоне што се приближава док Џејкоб и Човек у црном седе на обали. Мислио сам да је Црна Стена, али очито није тај брод је приспео кад је била олуја и притом поломио ону статуу. И да ли има неко значење што су у овој епизоди Џејкоб и његов другар изгледали знатно млађе него тада?
I kako je "nestao" onaj ostatak kipa u vodi sto je... Мени нешто није јасно, која је сврха да Џејкоб доводи људе на острво? Мислим, како је он рекао, хоће ЧуЦ-у (Човек у Црном) да докаже како нису сви људи поткупљиви и по дефиницији лоши? Али он самим тим доводи себе у опасност да Димко стварно неке од тих људи преобрати/поткупи/направи да буду лоши и на крају убије Џејкоба, као што се и десило. Мислим, поента целе серије испада то да се њих двојица играју, мало ми је то испало глупо.

Ne znam jesi li čitao Knjigu u Jovu - tu se Bog i Đavo igraju svo vreme ljudskim životima da bi jedan drugom nešto dokazali. Ne kažem da su Jacob i MIB bukvalno Bog i Đavo, ali ta tema je vrlo česta u raznim mitologijama i narodnim pričama - dva moćna bića koji predstavljaju antagonističke sile se stalno nadmudruju, a ljudi im tu dođu kao pioni.
Naziv poslednje epizode je
The End
Zadnja epizoda bi trebala da se zove "...and Found", ako imaju i malo smisla za zezanje
Pa vec ima jedna takva...
To i ja sumnjam sa razvojem poslednje sezone. Napisao sam vrlo slican komentar, par strana unazad, posle predhodne epizode sa Sojerom.
Igra oko Dobra i Zla, crno-belo, se dala naslutiti odavno. Kada smo prvi put videli i Jacoba i Crnog, ta teza je skoro dobila i stopostotnu potvrdu. Ne mislim da je to mnogo glupo da bude osnova. Daleko je bitnije videti kako je osmisljeno razigravanje i finale.
Ono sto mene brine je bas to sto kazes, da ce vise od pola serije ostati bez razloga. Sve one price oko nekih isceljivanja, umiranja trudnica, Dharme koja istrazuje naucne fenomene, putovanje kroz vreme, sijaset likova okolo koji sve nesto napola znaju i petljaju prste iz ko zna kojih razloga... sve to preti da padne u vodu, ako ga dobro ne uchvore u osnovu price.
Ja se nadam da na kraju nece biti, gde je mojih 6 godina zivota![]()
Ova sada epizoda mi daje nadu da ce biti do kraja sve fino uklopljeno i Dharma i sve ostalo.

Jedan od meni omiljenih likova. Mislim da su malo previse dali po drami sto se tice pocetka, malo su me tu udavili ali epizoda stvarno do sada najinteresantnija i najrazotkrivavajuca...
Sad su me strasnoooo zainteresovali za Jacoba i MIB-a, joj koliko jedva cekam da vidim koji je njihov fazon. 
realno,mnogo je gotivniji...Bojim se samo da ako nastave ovim tempom da "razotkrivaju" sve misterije ,nece imati dovoljno epizoda do kraja ...moraju malo da daju gas ,mada se ne moze reci da Ricard nije zasluzio celu epizodu samo za sebe !
Jako mi se svideo nacin na koji je MiB na kraju epizode "oslobodio zlo ,zaobisavsi ostrvo" ...i dalje stojim pri ubedjenju kako mi je taj lik daleko gotivniji od Dzejkoba !

Sta mislite, da li ima neke veze to sto je Dzejkob rekao, da je Ostrvo cep koji sprecava da se zlo rasiri po celom svetu, zatim kako MIB razbija flasu, i ona scena sa pocetka S06E01 gde je Ostrvo potopljeno?
Mozda i najbolja epizoda ove 6.sezone.Videli smo Ricardovu istoriju i opet nam nagovestavaju da je Jacob dobra,a Dimko losa strana.Ali kao sto MIB rece Ricardu:"Prijatelju moj,ti i ja mozemo celi dan pricati o tome sta je dobro,a sta lose.".Poenta je da nema cistog dobra ili zla.Svi gresimo.I Ricard je bio na putu da poklekne,ali ga je Hugo(100% je i Dzejkob tu umesao prste,posto je Hugo ocigledno neka vrsta posrednika)sprecio u tome.Glumac koji glumi MIB-a je stvarno![]()
!Koлико сам ја схватио, флаша представља Џејкоба тако да је њено разбијање знак да ЧуЦ намерава да га убије што је и урадио.
realno,mnogo je gotivniji...![]()

Ehm...imam jedno pitanje ako se neko seća i da li je objašnjeno uopšte...
Kad su u trećoj sezoni čini mi se Ben i Lok išli do Džejkove kolibe, Lok je čuo nečiji glas "Pomozi mi", što je bio razlog da ga Ben posle upuca kod one rupe gde su Dharmini članovi pobijeni.
Pa zna li se koga je čuo, to sam nekako ispustio...

||Ja sam shvatio da vino u flasi predstavlja zlo,tj.MIB-a,a da je ostrvo,Dzejkob i one koje on dovodi na ostrvo,cep koji ne dopusta da se to zlo prosiri po svetu.Mislim,to je tako objasnjeno u ovoj epizodi
Prica se i da je Cak Noris negde na ostrvu![]()

secate li se scene sa Lokovim ocem koji se cudesno stvorio na osrvu
(u magicnoj kutiji)
kada je rekao da je poslednje sto se seca to, da se vozio u svom autu i bam..eto ga na ostrvu..
jedino objasnjenje je da je umro i dosao u pakao..
Cak Noris jedini moze da ode sa Ostrva kada hoce, i da se vrati kada hoce...![]()