rale77
Aktivan član
- Poruka
- 1.306
daap...i kad skinesh oba ista file-a, e01-e02...
nbtno, gledacu sutra drugu...![]()
vidi stvarno... oda im je**, lazljivu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daap...i kad skinesh oba ista file-a, e01-e02...
nbtno, gledacu sutra drugu...![]()

Meni je epizoda bila odlična!
To su samo prvi utisci, možda preterujem sa oduševljenjem samo zato što dugo nije bilo serije, moraću još jednom da pogledam
Ali za sada mi se čini da će mi ovo biti jedna od omiljenih premijera bilo koje sezone.
Meni su AR (ili kako god) delovi epizode bili iznenađujuće zanimljivi, posebno scena sa Lokom i Džekom, iako ni ja nemam pojma šta planiraju sa tim. (Da li neko zna uopšte?)
Smokey je možda vanzemaljac i hoće da se vrati na svoju planetu.
Mada, prvo na šta sam pomislila je Hram. Ko zna...
Hugo je bio najbolji u ovoj epizodi.

Procitaj ovo
http://spoilerslost.blogspot.com/2010/02/latest-from-docjensen-damon-and-carlton.html#axzz0eV7ANdvn
(intervju sa D&C o toj drugoj realnosti)
Oni i kazu da to ne treba da nazivamo alternativom.. jer kao..obe su stvarne.
I otkud Dezmond na letu?
I nadam se da ce biti neko dobro objasnjenje za smokey-ja.A ne nesto u fazonu "pao sa neba".

Procitaj ovo
http://spoilerslost.blogspot.com/2010/02/latest-from-docjensen-damon-and-carlton.html#axzz0eV7ANdvn
(intervju sa D&C o toj drugoj realnosti)
Oni i kazu da to ne treba da nazivamo alternativom.. jer kao..obe su stvarne.
I otkud Dezmond na letu?
I nadam se da ce biti neko dobro objasnjenje za smokey-ja.A ne nesto u fazonu "pao sa neba".
) kada je počeo da priča o Loku 

Izgleda da je rec o 2 paralelne realnosti.
Opet se vracamo na onog zeku u duplikatu.... Znala sam da taj video nagovestava nesto vazno
Desmonda nije tesko objasniti, nikad nije otisao na ostrvo posto je ono odavno potopljeno... ne znam samo gde je otisao.
Nije mi samo jasno zasto Shanon nije posla sa Boonom... kakve to veze ima sa ostrvom?
Desmonda nije tesko objasniti, nikad nije otisao na ostrvo posto je ono odavno potopljeno... ne znam samo gde je otisao.
Nije mi samo jasno zasto Shanon nije posla sa Boonom... kakve to veze ima sa ostrvom?

To što je Dezmond nestao mi je nekako delovalo važno, kao da nije u pitanju to da se samo premestio na drugo sedište ili otišao u wc, a ni kasnije ga nisu prikazali kada su svi izlazili iz aviona.
Meni nije bilo jasno da li Sun zaista ne govori engleski?
Senon je trebala da bude tu, ali glumica je bila jakoo zauzeta pa nije stigla da skokne do Havaja.
Ono sa dve paralelne stvarnosti me je jos vise pogubilo,ali smatram da cemo ubrzo saznati o semu se radi
Sta je njihov zadatak? Da odbrane Hram od onog Dzejkobovog protivnika,tj.Dimka,tj.Loka i da ga sprece da se vrati natrag u Hram? Mozda ce doci do sukoba ekipe sa obale i one iz Hrama? Mnogoo pitanja,ukljucujuci i onaj povratak Sajida iz mrtvih 
Epizode su bile bas haoticne i totalno su zakomplikovali stvari jos vise.Milsim,nisam od onih koji gledaju specijale i pamte u kojoj je epiozodi Dzon Lok prdnuo(nisam toliki detaljista) itd.Prvo moje pitanje,jos kad sam poceo da gledam epziodu,bilo je:
Kako su aman preziveli detonaciju nuklearne bombe?Ono sa dve paralelne stvarnosti me je jos vise pogubilo,ali smatram da cemo ubrzo saznati o semu se radi
Drugo pitanje:
Ko su dodjavola oni u Hramu? "Ostali" ili ko? Koliko znam oni se nisu pojavljivali do sada?Sta je njihov zadatak? Da odbrane Hram od onog Dzejkobovog protivnika,tj.Dimka,tj.Loka i da ga sprece da se vrati natrag u Hram? Mozda ce doci do sukoba ekipe sa obale i one iz Hrama? Mnogoo pitanja,ukljucujuci i onaj povratak Sajida iz mrtvih
Postoji i jedna stvar koja mi se ne svidja u ovoj epizodi:
To je smrt Dzulijet.Pateticno mnoooogoooo...Ispada da je cekala da je Sojer izvuce iz onih rusevina,da bi umrla posle 3 sekunde na rukama...Ma daj
Iako do sada nisam verovao da ovi scenaristi imaju neki plan i da rade sve "u hodu",mislim da sam pogresio sa tom konstatacijom.Od pocetka su tacno znali kuda sve ovo ide.Jedino su,da bi otegli trajanje serije,ubacivali neke detalje i igrali se sa sudbinama likova
I meni se ne sviđa taj deo sa Džulijet. Prvo, nije mi bilo logično da Sojer prvi silazi do nje, valjda bi to trebalo da bude Džek, kao doktor. A zatim, zaista je nepotrebno da umire nekoliko puta , posebno nakon one dramatične scene iz finala. Ali pretpostavljam da je bilo važno da čujemo onu poruku koju je Majls na kraju preneo.
Ljudi iz Hrama su takođe "The Others" i nekoliko puta u toku serije su pominjali da postoji deo grupe koji je u Hramu, samo sada ih prvi put tamo i vidimo.
Hvala na pojasnjenju![]()

Ali pretpostavljam da je bilo važno da čujemo onu poruku koju je Majls na kraju preneo.
Nema na čemu.
Malo mi je smešno što još uvek ne znamo koji je uopšte pravi naziv za te ljude, već ih i dalje zovemo The Others.

Ma ne samo Richard, kompletna ekipa ovih povucenijih Othersa je sigurna posada Black Rocka. Meni je to davno palo na pamet, kad je brod prvi put vidjen jos. A kako su se pojavili jos koji detalji, kao ona aukcija na kojoj je kupljen dnevnik broda (mada, kako je dnevnik dospeo u javnost uopste?), kao i kad smo konacno videli kad je brod dospeo na ostrvo, postalo je vrlo ocigledno da je posada tu na Ostrvu, najverovatnije kao cuvari njegove tajne i zivota, tj. oni koje zovemo The Others.Mene zanima kako je Juliet znala to.
Možda oni sebe nazivaju "mi" ili "naši".![]()
Inače, po svoj prilici su u pravu bili oni koji su mislili da je Richard sa broda Black Rock... ne-Locke je rekao nešto kao da ga pre nije viđao "outside of those chains".

uparavo to, on je samo izgleda obican coveka to sam provalio posle one epizode Jughead ... nadam se da cemo uskoro malo vise otkriti i o othersima ...kako su oni dosli na ostrvo...ta prva grupa koju smo videli jos 1954 ... da li su mozda sa Black Rocka...
ili ce se to mozda o tome tek u 6-toj sezoni

Epizode su bile bas haoticne i totalno su zakomplikovali stvari jos vise.Milsim,nisam od onih koji gledaju specijale i pamte u kojoj je epiozodi Dzon Lok prdnuo(nisam toliki detaljista) itd.Prvo moje pitanje,jos kad sam poceo da gledam epziodu,bilo je:
Kako su aman preziveli detonaciju nuklearne bombe?Ono sa dve paralelne stvarnosti me je jos vise pogubilo,ali smatram da cemo ubrzo saznati o semu se radi
Drugo pitanje:
Ko su dodjavola oni u Hramu? "Ostali" ili ko? Koliko znam oni se nisu pojavljivali do sada?Sta je njihov zadatak? Da odbrane Hram od onog Dzejkobovog protivnika,tj.Dimka,tj.Loka i da ga sprece da se vrati natrag u Hram? Mozda ce doci do sukoba ekipe sa obale i one iz Hrama? Mnogoo pitanja,ukljucujuci i onaj povratak Sajida iz mrtvih
Postoji i jedna stvar koja mi se ne svidja u ovoj epizodi:
To je smrt Dzulijet.Pateticno mnoooogoooo...Ispada da je cekala da je Sojer izvuce iz onih rusevina,da bi umrla posle 3 sekunde na rukama...Ma daj
Iako do sada nisam verovao da ovi scenaristi imaju neki plan i da rade sve "u hodu",mislim da sam pogresio sa tom konstatacijom.Od pocetka su tacno znali kuda sve ovo ide.Jedino su,da bi otegli trajanje serije,ubacivali neke detalje i igrali se sa sudbinama likova
)nije mi bilo logično da Sojer prvi silazi do nje, valjda bi to trebalo da bude Džek, kao doktor.
:
Mene zanima kako je Juliet znala to.
[/SPOILER]

Inače, po svoj prilici su u pravu bili oni koji su mislili da je Richard sa broda Black Rock... ne-Locke je rekao nešto kao da ga pre nije viđao "outside of those chains".

Wow Rale..svaka ti cast.:
![]()

Lupetam,ali ***,sve je moguceMozda je Dzejkob usao u Sajida?![]()
Lupetam,ali ***,sve je moguce