Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
aaaaaaaaa!!!!!!poludjecu!!!!!kad ce jebena srijeda vise!!!!poludjeh!!!!!!a proklinjem dan kad sam poceo da gledam ovo ludilo!!!!!zivot mi upropastise,nista vise nije isto! :(

I kod mene je bilo isto dok sam gledao 5. sezonu. Ono iscekivanje od po nedelju dana za jednu epizodu me je ubijalo. A dok sam gledao prve 4 sezone, skidajuci epizode jednu za drugom, zivot je bio lep. Sada mucenje opet pocinje...

Ja sam odgledao prvu... :p
Evo ako neko zeli. .to je sa premijere koja je bila na Havajima. Slika nije toliko losa..ton zeza.
http://www.ustream.tv/recorded/4342548

Uf, malo mi fali da pogledam :dash:, ali ipak ću i ja da čekam sredu pa da gledam oba dela odjednom.
Ali nisam mogla a da ne pogledam onaj novi sneak peek što se pojavio (HQ) i stvarno deluje odlično!
Scena od par minuta, događaji kod statue. Ričard je pobesneo i ćušnuo je Bena! :zcepanje:

Uf, malo mi fali da pogledam :dash:, ali ipak ću i ja da čekam sredu pa da gledam oba dela odjednom.
Ali nisam mogla a da ne pogledam onaj novi sneak peek što se pojavio (HQ) i stvarno deluje odlično!
Scena od par minuta, događaji kod statue. Ričard je pobesneo i ćušnuo je Bena! :zcepanje:
OMG!!!OMG!!!OMG!!!OMG!!!OMG!!! :eek: :eek: :worth: :worth:
napeto,napeto,napeto!!!ima na jutjubu prilicno dobar snimak citave epizode,to necu dirat.ali,kako ja da spavam nocas,kako!? :dash::dash:

Back