Lizard
Aktivan član
- Poruka
- 1.737
Pusten je sneak peek uvodne scene iz 6.sezone. Pa ko zeli nek' izvoli...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusten je sneak peek uvodne scene iz 6.sezone. Pa ko zeli nek' izvoli...![]()

aaaaaaaaa!!!!!!poludjecu!!!!!kad ce jebena srijeda vise!!!!poludjeh!!!!!!a proklinjem dan kad sam poceo da gledam ovo ludilo!!!!!zivot mi upropastise,nista vise nije isto!Pusten je sneak peek uvodne scene iz 6.sezone. Pa ko zeli nek' izvoli...

aaaaaaaaa!!!!!!poludjecu!!!!!kad ce jebena srijeda vise!!!!poludjeh!!!!!!a proklinjem dan kad sam poceo da gledam ovo ludilo!!!!!zivot mi upropastise,nista vise nije isto!![]()
Ljudi ja prodajem sve sezone Losta sa prevodom,ko je zainteresovan nek mi se javi na 0655143733

JA poklanjam, ko hoce neka mi se javi.
Naravno sa prevodom.![]()
ja sam zainteresovan da kupim shestu sezonu.
Bice opet za koji mesec! 
aaaaaaaaa!!!!!!poludjecu!!!!!kad ce jebena srijeda vise!!!!poludjeh!!!!!!a proklinjem dan kad sam poceo da gledam ovo ludilo!!!!!zivot mi upropastise,nista vise nije isto!![]()

a ja informaciju kako ce se zavrsit lost...Ljudi ja prodajem sve sezone Losta sa prevodom,ko je zainteresovan nek mi se javi na 0655143733

ne vise...Postoji ova tema, ali na ovoj nema moje ankete.![]()

Ja sam odgledao prvu...ljudi SREDAAAA![]()
![]()
![]()
![]()

odavno se znalo da ce prva ep.bit premijerno prikazana na havajima,dok ce na abc-u da ide od utorka,u srijedu skidamo...A cekaj, hoce se kod nas prikazivati?

Jesam, prezadovoljan.ja sam pustio prvih par sekundi,i odustao,losa slika,snimano kamerom...ne bih da kvarim dozivljaj losim snimkom...samo cu te pitat:jesi zadovoljan?
Jedva cekam part2 u sredu.
OMG...kad bi postojao nacin da 'otputujem' do srijede...Jesam, prezadovoljan.Jedva cekam part2 u sredu.
![]()

OMG...kad bi postojao nacin da 'otputujem' do srijede...![]()

ocu,pomamio se,pa da me cika crni ucmeka...Pomeri onaj "tocak"![]()

Ja sam odgledao prvu...
Evo ako neko zeli. .to je sa premijere koja je bila na Havajima. Slika nije toliko losa..ton zeza.
http://www.ustream.tv/recorded/4342548
, ali ipak ću i ja da čekam sredu pa da gledam oba dela odjednom. 
OMG!!!OMG!!!OMG!!!OMG!!!OMG!!!Uf, malo mi fali da pogledam, ali ipak ću i ja da čekam sredu pa da gledam oba dela odjednom.
Ali nisam mogla a da ne pogledam onaj novi sneak peek što se pojavio (HQ) i stvarno deluje odlično!
Scena od par minuta, događaji kod statue. Ričard je pobesneo i ćušnuo je Bena!