Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
ili preciznije:6 days left...![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili preciznije:6 days left...![]()
![]()

Mislim da to nije zvanična promo slika, već je neko od fanova napravio, po ugledu na onaj promo plakat za 3. sezonu.
+ malopre sam gledala ovo...strašno!

Sinoc sam gledao, cini mi se, prvu epizodu 4. sezone.
Sigurno se secate svi onog dela kada su se razdvojili svi, neki su otisli sa Dzekom, neki sa Lokom, a oni na plazi su skontali da brod koji dolazi "po njih" nije Penin i da ljudi sa njega imjau druge namere... Nebitno sada to, nego u trentuku kada ekipa sa plaze ide da na to upozori ostale, Harli koji je sa njima se u jednom trenutku izgubi u sumi... Sigurno se secate scene kada naleti na cuvenu kolibu!
On je prisao kolibi pogledao unutra i video "Dzekovog caleta", ali odjednom se pojavi necija faca na prozoru a vidi se samo oko! I ne mogu da skontam ko je to! A cini mi se da nije objasnjeno! Mislim mozda nije bitno, ali mi je cudno, zaustavio sam snimak i ne mogu da prepoznam ko je iako se vidi bas iz blizine...
Jel se seca neko toga?
Trebalo bi da je Kler.
Trebalo bi da je Kler.

PPP
...ovo mi je countdown widget...ovaj poster ili slican sam vec vidjeo nedje,da li druga or treca s.ne znam...fan made sigurno,svi su na slici i dodat je naslov the final season...Je li to zvanicni plakat, ne neki fanoviski? Zanimljivo da je i Libi na slici.
6-ta sezona u utorak krece u americi,znaci u srijedu ujutru ima da padaju serveri all around the world...e kad pocinje drudi serijal,tj za kolko dana

Svi oni imaju plave oci, a Charlotte je u tome vreme bila ziva i ne-nestalaja mislim da je sarlot...
kristijan ili lok...

auuuu,mozda je majkl???Svi oni imaju plave oci, a Charlotte je u tome vreme bila ziva i ne-nestala![]()
volt???eloiz??? eko??? 
tako su najavili...Ja sam negde procitao da ce Libby i Michael biti u 6. sezoni.
Mnogo je crno oko da bi bila kler...A ona tada jos nije bila nestala...
![]()
P.S.Mene bas zanima kako ce se razvijati prica sa Ricardom, posto decko ima ocigledno neki eliksir mladostiMozda je Ben stavio socivaP.S.Mene bas zanima kako ce se razvijati prica sa Ricardom, posto decko ima ocigledno neki eliksir mladosti
iskreno,ja najvise cekam finalnu sezonu jer se nadam da cemo gledat mnoooogo scena slicnih onoj,sad vec legendarnoj,sa pocetka finala 5s...ono je neprevazidjeno...O, Ricard je car!!! Ja jedva cekam objasnjenje o Richardu i uopsteno o istoriji ostrva. Dzek i ekipa me trenutno ne interesuju mnogo.

Taj rad!!!iskreno,ja najvise cekam finalnu sezonu jer se nadam da cemo gledat mnoooogo scena slicnih onoj,sad vec legendarnoj,sa pocetka finala 5s...ono je neprevazidjeno...![]()