Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Koju seriju/film bi ste preporuchili a da je slichna Izgubljenima, slichna u smislu tih brojnih misterija vezanih za samu prichu, a pozheljno da bude smeshtena u moderno doba i josh bolje vezano za neke dzhungle, tropska ostrva i slichno.

Ma jesam..ali nemam baš toliko vremena...e kaži mi kad si tu, uopšte ne mogu da se setim - šta beše crni dim? Znam da Ben ima veze sa tim ali se uopšte ne sećam da li je objašnjeno šta je tačno?
lindelof & co. su rekli da cemo saznat na kraju serije...ima masu teorija,tipa:sigurnosni sistem koji cuva ajlend,sudija ;) ...zadnja teorija je da je crni dim ustvari dzejkobov drug sa plaze na pocetku finala 5-te sezone,poznat po forumima kao esau,esabue,nemesis...da je preuzeo lokovo tijelo,kao i da je uzimao oblike jemija,volta,kristijana...jedno je sigurno:u lostu nista nije sigurno ... :mrgreen:

Jos "samo" nedelju dana, bas brzo prodje vreme, moram malo da se podsetim desavanja s kraja prosle sezone, totalno sam ispao iz stosa :)

znaci, ukoliko sam dobro shvatio, ne postoji ni jedan trejler s scenama iz nove sezone?

Back