gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Jel gleda neko flashforward?
Vredi li?
Vredi li?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

odgledao sam samo prve dvije ep...prva je bila vrhunska,druga bas bzv...poslije sam batalio...imas temu...a i dosta single linkova i titlove za svaku ep.pa probajJel gleda neko flashforward?
Vredi li?![]()

U autobusu na liniji 53 ima reklama za loto sa kuglicama sa brojevima u onim drzhachima. U jednom drzhachu su brojevi 8, 15 i 16 a u drugom 4, 23 i 39. Umalo se nisam shlogirao kad sam sinotj to skontao.

U autobusu na liniji 53 ima reklama za loto sa kuglicama sa brojevima u onim drzhachima. U jednom drzhachu su brojevi 8, 15 i 16 a u drugom 4, 23 i 39. Umalo se nisam shlogirao kad sam sinotj to skontao.

fringe...jj abramsova nova psihodelija...Koju seriju/film bi ste preporuchili a da je slichna Izgubljenima, slichna u smislu tih brojnih misterija vezanih za samu prichu, a pozheljno da bude smeshtena u moderno doba i josh bolje vezano za neke dzhungle, tropska ostrva i slichno.
cak noris NE zna kako se zavrsava Lost...
super!
pa zavisi...ako si fanatik ka moj drug koji je za nedjelju dana,ako ne i manje odgledao svih 5 sezona...onda...super!
ja krenula od prve ponovo...dal ću da stignem do početka 6 sezone![]()

lindelof & co. su rekli da cemo saznat na kraju serije...ima masu teorija,tipa:sigurnosni sistem koji cuva ajlend,sudijaMa jesam..ali nemam baš toliko vremena...e kaži mi kad si tu, uopšte ne mogu da se setim - šta beše crni dim? Znam da Ben ima veze sa tim ali se uopšte ne sećam da li je objašnjeno šta je tačno?

....ostaje nam da pričekamo još malo...ako su se uopšte setili šta su sve zapetljali.od pocetka znaju kako ce se zavrsit serija...e sad,naravno da nece sve objasnit,to su i sami rekli...interesantan link,ocekivan rezultat glasanja:hvala....ostaje nam da pričekamo još malo...ako su se uopšte setili šta su sve zapetljali.

cekaj...nijesi uopste gledao 5-u s???Ocekivao sam da ce pustiti 5.sezonu na Fox-u..verovatno cekaju da se sve zavrsi pa ce onda..nadam se.![]()

Naravno da jesamcekaj...nijesi uopste gledao 5-u s???![]()
Nego verovatno ima puno onih koji su pratili samo na tv-u... mogli bi sad da repriziraju.
tesko...mada sam nesto procitao na lost-serbia forumu da bi lost trebao da ide na novom kanalu AXN,na total tv-u,na kom prikazuju vec flashforward,seriju koja je krenula u americi krajem septembra prosle godine...znaci nova serija...Naravno da jesamNego verovatno ima puno onih koji su pratili samo na tv-u... mogli bi sad da repriziraju.
![]()

ako ne racunamoJos "samo" nedelju dana, bas brzo prodje vreme, moram malo da se podsetim desavanja s kraja prosle sezone, totalno sam ispao iz stosa
znaci, ukoliko sam dobro shvatio, ne postoji ni jedan trejler s scenama iz nove sezone?