Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
bilo je bas tesko...:mrgreen:
ja sam stigao do 1x18-numbers,jedna od najboljih ep. bar meni,od 10 jutros gledam lost,kisurina napolje,pa rekoh jedan maraton da sibnem... ;)

Trebalo mi je samo malo podsticaja. :mrgreen:
Mada ni ne znam kada ću naći vremena da počnem...
Samo se pitam da li je zdravo gledati toliko puta jednu seriju :think:

Je l' imaš i ove godine neki zanimljivi countdown? :D

Izgleda da sam jedini glasao za Lajmusa. Zar je moguće da ja jedini shvatam njegovu dubinu i kompleksnost. :D

Stvarno, čudi me da Ben nema više glasova, očekivala sam da će po broju glasova biti tu negde sa Lokom i Sojerom, kao i Dezmond. Oni su obično glavni favoriti u ovakvim anketama, koliko sam uspela da primetim.

Jel neko video ovo?:hahaha:

Najbolji deo mi je sa Lokom u The Flame stanici...:hahaha:

Pa ako nastave da još snimaju možda se sretnu sa Skofildom u nekom bekstvu iz zatvora...
haha...e 'bes ga sada,otkrivena je radnja 6og serijala...bekstvo iz(sa) ostrva...
A pošto je Skofild umro, možda će da vaskrsne na ostrvu :rotf:

bolja je varijanta da ostrvo ustvari ne postoji,nego su to sve desava u skofildovoj glavi...sive celije u tripu....

Trebalo mi je samo malo podsticaja. :mrgreen:
Mada ni ne znam kada ću naći vremena da počnem...
Samo se pitam da li je zdravo gledati toliko puta jednu seriju :think:

Je l' imaš i ove godine neki zanimljivi countdown? :D
naravno da jeste :mrgreen:
jos nije izlazio,imao sam jedan,ali tad jos nije bio poznat zvanican datum pocetka finalne sezone,pa i nije bio bas regularan,a i zabagovao je poslije 2 dana.nadam se da ce brzo izbacit nesto,bas volim imat na desktop nesto takvo...isto sam ka malo dijete,strasno... :zcepanje:

poster1-1.gif

:D

dogovaram se sa drugom prije neki dan kad cemo zajedno na posao da idemo:
ja:-ok,kad cemo sjutra?
on:8:15
ja mu odgovaram nesto kao:hahaahaha,vrh!on kao:sto je smijesno,sto je smijesno???
nista,rekoh,nesto za sebe onako...
sacuvao sam tu poruku... :mrgreen:

Ovo je 2.zvanicni promo 6.sezone, naravno bez novih scena.

[YOUTUBE]
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/C56Lgl6DorM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/C56Lgl6DorM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

A ovo je promo spanske tv Cuatro. Carlton Cuse je izjavio da je to najbolji Lost promo do sada. :)

tek sad ste izvalili ovaj espanjol promo!?sram vas bilo!!! :mrgreen:
steta sto je puka' cro-lost forum...fenomenalan forum koji mi je bas pomogao da skapiram neke stvari,skroz profi,prosto sam uzivao citajuci neke postove...mada...ova tema odje je nekako bas...:klap:
nego:ajmo!jos samo 2 mjeseca do otvaranja finalne sezone!brzo ide vrijeme...a??? :mrgreen:

Sta mislite ne bi bilo lose, kada bi mogli :) , ali ne mozemo :( , da se nadjemo svi zajedno negde da gledamo pocetak 6. serijala! :)
a ne,ne...ja to moram sam gledat...inace jako rijetko film,seriju...gledam sa bilo kim,jedino kad se popjanim ka stoka sa ekipom pa pustimo neku komeNdiju i umiremo 6 minuta od smijeha,i onda se smorimo i svak svoj posa' :mrgreen: ,e da je utakmica neka u pitanju onda ok,ovako...LOST treba gledat sam sa sobom! :mrgreen: laka vi noc izgubljeni! :)

Imam jednog drugara koji je gledao Lost, ali ne od pocetka nego od sredine kada se prikazivao, ili nije gledao do kraja tako nesto, i onda kada sam ja nabavio i pogledao se 2x :mrgreen: i on je uzeo to od mene i pogledao, i kada god navratim kod njega a on gleda bas mi je bilo super da tako pogledam po neku epizodu, malo se podsetim... Vidim neki novi detalj i tako...

Nesto mislim, oko Nove Godine da krenem u reviziju opet... :D

Sta mislite ne bi bilo lose, kada bi mogli :) , ali ne mozemo :( , da se nadjemo svi zajedno negde da gledamo pocetak 6. serijala! :)

Meni baš zvuči zanimljivo neko grupno gledanje LOSTa (iako bi me verovatno iritiralo glasno komentarisanje scena :mrgreen: ), samo što je to malo teže organizovati... pogledajte ovaj blog - u pitanju je neki LOST fan (suviše blaga reč za njega, ovaj je očigledno prevazišao tu kategoriju :lol:) koji organizuje žurke/grupna gledanja LOST finala (na blogu se nalaze i fotografije sa žurki & ostalo...)

Jos 2 mjeseca,izludjecu.Sad gledam trecu sezonu pa do pete.....

Ja još nisam ni počela rewatch i ko zna da li ću stići...ipak je još "malo" vremena ostalo :mrgreen:

Meni baš zvuči zanimljivo neko grupno gledanje LOSTa (iako bi me verovatno iritiralo glasno komentarisanje scena :mrgreen: ), samo što je to malo teže organizovati... pogledajte ovaj blog - u pitanju je neki LOST fan (suviše blaga reč za njega, ovaj je očigledno prevazišao tu kategoriju :lol:) koji organizuje žurke/grupna gledanja LOST finala (na blogu se nalaze i fotografije sa žurki & ostalo...)

Ja još nisam ni počela rewatch i ko zna da li ću stići...ipak je još "malo" vremena ostalo :mrgreen:

To bi bilo baš zabavno... samo da li bismo gledali sa srpskim titlovima? U tom slučaju bih ja sigurno x puta glasno ispravljala prevode... :mrgreen:

Ne verujem da ću stići da uradim rewatch Losta, imam gomilu drugih serija koje sam započela pa nikako da završim ili odgledam sve što je dosad išlo.

Back