Lizard
Aktivan član
- Poruka
- 1.737
Jel neko video ovo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bilo je bas tesko...
ja sam stigao do 1x18-numbers,jedna od najboljih ep. bar meni,od 10 jutros gledam lost,kisurina napolje,pa rekoh jedan maraton da sibnem...![]()

Izgleda da sam jedini glasao za Lajmusa. Zar je moguće da ja jedini shvatam njegovu dubinu i kompleksnost.![]()
Jel neko video ovo?![]()

haha...e 'bes ga sada,otkrivena je radnja 6og serijala...bekstvo iz(sa) ostrva...Pa ako nastave da još snimaju možda se sretnu sa Skofildom u nekom bekstvu iz zatvora...
A pošto je Skofild umro, možda će da vaskrsne na ostrvu![]()
naravno da jesteTrebalo mi je samo malo podsticaja.
Mada ni ne znam kada ću naći vremena da počnem...
Samo se pitam da li je zdravo gledati toliko puta jednu seriju
Je l' imaš i ove godine neki zanimljivi countdown?![]()

haha...e 'bes ga sada,otkrivena je radnja 6og serijala...bekstvo iz(sa) ostrva...
bolja je varijanta da ostrvo ustvari ne postoji,nego su to sve desava u skofildovoj glavi...sive celije u tripu....

necemo,idemo taksijOm.Hehe, samo nemojte aviJonom!![]()

, ali ne mozemo
, da se nadjemo svi zajedno negde da gledamo pocetak 6. serijala! 
a ne,ne...ja to moram sam gledat...inace jako rijetko film,seriju...gledam sa bilo kim,jedino kad se popjanim ka stoka sa ekipom pa pustimo neku komeNdiju i umiremo 6 minuta od smijeha,i onda se smorimo i svak svoj posa'Sta mislite ne bi bilo lose, kada bi mogli, ali ne mozemo
![]()
,e da je utakmica neka u pitanju onda ok,ovako...LOST treba gledat sam sa sobom!
laka vi noc izgubljeni! 
aha,pa se popjanimo ka 100ka...ab aeternoPa dobro gledamo svako za sebe, i onda se nadjemo negde u nekom kaficu, i pogledamo jos jednom!![]()
i on je uzeo to od mene i pogledao, i kada god navratim kod njega a on gleda bas mi je bilo super da tako pogledam po neku epizodu, malo se podsetim... Vidim neki novi detalj i tako...Sta mislite ne bi bilo lose, kada bi mogli, ali ne mozemo
![]()
), samo što je to malo teže organizovati... pogledajte ovaj blog - u pitanju je neki LOST fan (suviše blaga reč za njega, ovaj je očigledno prevazišao tu kategoriju
) koji organizuje žurke/grupna gledanja LOST finala (na blogu se nalaze i fotografije sa žurki & ostalo...) Jos 2 mjeseca,izludjecu.Sad gledam trecu sezonu pa do pete.....

Meni baš zvuči zanimljivo neko grupno gledanje LOSTa (iako bi me verovatno iritiralo glasno komentarisanje scena), samo što je to malo teže organizovati... pogledajte ovaj blog - u pitanju je neki LOST fan (suviše blaga reč za njega, ovaj je očigledno prevazišao tu kategoriju
) koji organizuje žurke/grupna gledanja LOST finala (na blogu se nalaze i fotografije sa žurki & ostalo...)
Ja još nisam ni počela rewatch i ko zna da li ću stići...ipak je još "malo" vremena ostalo![]()