- Poruka
- 140
Others su potomci onih brodolomnika sa Black Rocka. Vecinom su beli, a imaju nekoliko crnaca, tj. crnkinja, to su potomci robova sa tog broda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

okle ti to???masu othersa je regrutovano,kao recimo itan,ili oni nesrecnici koje su oteli sa oceanica upravo othersi,ispran im je mozak i postali su dio benove vojske...ispravite me ako grijesim...Others su potomci onih brodolomnika sa Black Rocka. Vecinom su beli, a imaju nekoliko crnaca, tj. crnkinja, to su potomci robova sa tog broda.
to jos ne znamo,to se nagadja,mada nije daleko od istine,carls vidmor bi mogao bit cvrst dokaz...I Bena i sve pre njega su regrutovali brodolomnici-Rimljani na celu sa Ricardusom (kasnije Richardom).
okle ti to???masu othersa je regrutovano,kao recimo itan,ili oni nesrecnici koje su oteli sa oceanica upravo othersi,ispran im je mozak i postali su dio benove vojske...ispravite me ako grijesim...
A nisam bas razumeo po cemu se zna da je brod koji na pocetku poslednje epizode dolazi Crna Stena...
okle ti to???masu othersa je regrutovano,kao recimo itan,ili oni nesrecnici koje su oteli sa oceanica upravo othersi,ispran im je mozak i postali su dio benove vojske...ispravite me ako grijesim...

Ma samo sam primetio nekoliko crnkinja u othersima u onoj koloni kad ih je Ricard vodio Jakobu, pa reko-mozda su sa broda robovi, tj. njihovi potomci.

Tebi mora sve da se crta, jel? Moguce je i da nije, ali verovatno jeste.
Salu na stranu finale 5. sezonu je pokazalo da su svi oni izabrani da dodju na ostrvo josh od malih nogu, Jakob ih je pratio uvek. Ja sam to protumacio da na ostrvo ne mozes doci ako nisi ''pozvan''.
koji drugi moze bit???A nisam bas razumeo po cemu se zna da je brod koji na pocetku poslednje epizode dolazi Crna Stena...
koji drugi moze bit???

Ne zaboravi da su u brodu bili kosturi robova....![]()
Ok, sasvim je moguće da je u pitanju neki drugi brod.A nisam bas razumeo po cemu se zna da je brod koji na pocetku poslednje epizode dolazi Crna Stena...
cika crni se pojavio u drugoj ep. 5 sezone supernaturala...igrao je ulogu 'rata' ko prati seriju zna o cemu zborim...
koji drugi moze bit???
@johnlock
care,malo bi glupo bilo da malo po malo se neki avion srusi na magic island,sta su znacile neke recenice u njihovom razgovoru,kao recimo ona koju si ti pomenuo,ja stvarno ne znam,ali je jasno da po svaku cijenu jedan drugom oce da dokazu nesto nesto,cika crni da su ljudi iskvareni,podmitljivi,slabi...a cika dzejkob valjda suprotno,da se i od lose osobe moze napravit covjek,dobra osoba...kejt je recimo postala bolja osoba na ostrvu,sajid je bio mucitelj,carli narkoman...sta znam ovo je neko moje razmisljanje...jedna zanimljivost:
cika crni se pojavio u drugoj ep. 5 sezone supernaturala...igrao je ulogu 'rata' ko prati seriju zna o cemu zborim...
ja,ja,i to luciferaOk, sasvim je moguće da je u pitanju neki drugi brod.
Pretpostavila sam da misliš na Crnu stenu kada pričaš o Rimljanima zato što se tvoj post tematski nadovezivao na jedan od prethodnih koji pominje brodolomnike sa Crne stene.
Ne pratim Supernatural, ali sam čula da i Mark Pellegrino ima ulogu u toj seriji, zar ne?
Podseti nas...Bravo, ali to mozda nista ne znaci, i Carli, Ana Lusija i drugi su pobijeni, ali je deo ekipe postao Others.

A sta kazes na ovo?![]()