Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ok, evo jedno pitanje. S obzirom da sledi poslednja 6. sezona i da će se izgleda neki od bivših likova vratiti ( da li u fb, ff ili nekoj drugoj "vaskrsnuloj" varijanti, to ćemo videti...), kojeg biste lika vratili?
Ja bih vratila Charlia, njega mi je najviše bilo žao kad je jadničak umro, a nekako je i ostao jedan od upečatljivih likova. Juliet neću staviti u ovu kategoriju jer je izvesno da će biti u 6. sezoni, pa pretpostavljam i NADAM SE da će preživeti.

Da zanimljivo pitanje! Pa realno, ako je bomba zaista stvarno eksplodirala onda ne samo Dzulijet, nego svi u blizini ne bi bili zivi! ;) Dzek Sojer, Kejt, niko!!! Mislim ljudi jeste videli kolika je to bomba...

A ako su ostali zivi onda je i ona pa ih sve iskljucujemo.

I slazem se za Carlija, mada mi nije omiljen lik, ali mi je najvise zao sto je umro iz vise razloga... :( Izmedju ostalog jer je umro skoro uzalud... :( A i nasao je ribu pa je steta... :(

ALI! Ako se sve vrati kao da se nista nije desilo (sto srecom, mislim, nece biti) bilo bi mi zao Rouz i Bernarda jer ona nije izlecena i mnogo drugog...

Ostaje nam da se nadamo da je sve smiljeno da bude kako treba! :)

ja se iskreno nadam da nece nikoga vrcat,koji ce im k.... to??? :think: dead is dead :mrgreen: carli mi je recimo bio skroz dobar lik i mnogo mi ga bilo zao kad se udavio,eko mi je takodje bio skroz ok,ali bez obzira na sve nekako bih se razocarao da sve ozive,pa cak i samo carlijev lik,izgubio bih vjeru u lost koji poznajem i u koji vjerujem ;) ...ipak,ono pojavljivanje dominika na comic con-u je po meni neka naznaka da bi finalna sezona mogla poc u za mene nezeljenom pravcu...

Ma ne verujem da ce tako biti, mislim mozda ce se pojaviti ali ne kao zaista ziv...
realno,sta ima i da se pojavljuje koji k....???sve smo o njemu saznali,sudbina mu je bila da ucini to sto je ucinjeo,i aj prijatno.to vazi i za ostale.ajde libi recimo,misterija je to njeno bivstvovanje u ludari sa hugom,i volio bih da saznam sta,zasto,kako,dje...stvarno se nadam da nikakvog restarta nece bit i da ce se crew '77 spojiti sa ovom ekipom iz '07-e...

Ma ja mislim da oko Libi nema neke misterije... Bila je u ladri jer je nuts i to je to... Samo je bilo blam pa je smislila pricu da je psiholog... ;)

OK preko onog, Dzejkoba, ako se tako zove, je sigurno povezana, ali mislim da nema neki skriveni znacaj.

Ok, evo jedno pitanje. S obzirom da sledi poslednja 6. sezona i da će se izgleda neki od bivših likova vratiti ( da li u fb, ff ili nekoj drugoj "vaskrsnuloj" varijanti, to ćemo videti...), kojeg biste lika vratili?
Eko, bez dileme. :worth:
On mi je i inače jedan od omiljenih likova, šteta što ga nisu duže zadržali pošto je njegova priča zaista imala dosta potencijala. :sad2:
Ako vrate bilo koga iz mrtvih,onda stvarno... :dash::dash::dash:

ja se iskreno nadam da nece nikoga vrcat,koji ce im k.... to??? :think: dead is dead :mrgreen:
Mislim da kada kažu "vraćanje likova" verovatno ne misle bukvalno na vraćanje iz mrtvih, nego kao i do sada što je bilo (Čarli, Libi, Ana Lusija itd. ) - pojavljivanje u nekom flešbeku, kao halucinacija, utvara, duh i tome slično :D

Ma ja mislim da oko Libi nema neke misterije... Bila je u ladri jer je nuts i to je to... Samo je bilo blam pa je smislila pricu da je psiholog... ;)

OK preko onog, Dzejkoba, ako se tako zove, je sigurno povezana, ali mislim da nema neki skriveni znacaj.

I ja to mislim. Ne vidim zašto ta priča sa Libi mora da ima neko dublje značenje. Jednostavno su bili u istoj ludnici. Isto kao što smo videli kroz flešbekove i da je gomila drugih likova povezana na neki način. Uostalom glumica koja je igrala Libi ne želi da se više vraća u seriju.

Nego, danas je u Večernjim novostima izašao neobičan tekst u vezi sa serijom :

Gde su se izgubili „Izgubljeni“ ?Odgovor na ovo pitanje, ali i rešenja mnogobrojnih zagonetki vezanih za ovu popularnu misterioznu američku seriju, fanovi će početi da dobijaju početkom januara, kada je zakazano emitovanje poslednje šeste sezone. Izvršni producent Dejmon Lindelof obećao je gledaocima da će poslednji serijal rastumačiti zbunjujući zaplet priče i da će biti sličan prvom.
- Fanovi mogu da očekuju mnogo emocionalnih turbulencija, avanture u džunglama, zapanjujuća otkrića i veličanstveni kraj. Za razliku od prethodnih, šesti serijal neće se baviti prošlošću glavnih junaka, imaće drugačiju perspektivu – poručuje Dejmon.
I dok se glavni detalji radnje i sinopsis poslednje epizode drže u strogoj tajnosti (poznati su samo autorima i glavnom glumcu Metjuu Foksu) producenti su ponudili fanovima 13 promotivnih klipova koji predstavljaju uvertiru za veliko finale. Tako će gledaoci prvi put videti pravog kapetana broda „The Black Rock“, koji se brine za bezbednost njegovih ljudi, Džejsona, snažnog vojnika čije će reči biti od velikog značaja, i Samuela, specijalnog radnika „Darme“. Pojaviće se i Klerin 23-goišnji sin Aron i Sunina ćerka Ji Jeon u 2030. godini, a biće otkriveno i to kako je Itan napustio „Darmu i pridružio se „Drugima“. Razotkrivena će biti i Ričardova prošlost i njegov dolazak na „crnu stenu“, kao i njegov susret sa Jakobom, ali i Libina i Hugova zajednička prošlost, Crni dim, iliti čudovište, pojaviće se u flešbekovima i njegovo postojanje biće objašnjeno u poslednjoj epizodi u kojoj će biti „umešan“ i vulkan.
Lindelof je najavio i povratak starih junaka u seriju, poput Danijela (Džeremi Dejvis) i Buna (Ijan Samerhalder) koji su poginuli prema scenariju prethodne sezone. I Džulijet ( Elizabet Mičel), koju je raznela atomska bomba na kraju petog serijala, oživeće u poslednjim epizodama na zahtev gledalaca, a šuška se da će se i Dominik Monagan (Čarli), vratiti u seriju.
Iako je najavljeno da će šesta sezona imati 17 epizoda, producenti su odlučili da joj dodaju još jedan nastavak jer priča to zahteva. Prva i finalna epizoda trajaće dva sata.

E sad osim što je očigledno da ko god je pisao ovaj tekst nije u životu gledao Lost, nije mi jasno o kojim promotivnim klipovima je ovde reč ???:dontunderstand:.
Pratim par Lost sajtova i nigde nisam videla da se to spominje (a ovde govore o nekom Džejsonu i Samuelu i još svašta nešto :confused: )
Možda su Dejmon i Karlton dali ekskluzivnu informaciju upravo Večernjim novostima :mrgreen:

Hmm, i dalje tvrdim, ako je ta boomba ubila nju, morala je ubiti i sve ostale u blizini, znaci na povrsini...
nemoj zaboravit ovo,AKO je bomba eksplodirala,tu eksploziju je pratilo oslobadjanje ogromne kolicine elektromagnetne energije kao sto si mogao vidjet,tako da je dobijen efekat tzv.IMplozije,kako rekose fanovi na par sajtova,sto vjerovatno znaci da nijesmo mogli imati klasicni efekat eksplozije nuklearke-sve zbrisano,vec vjerovatno taj miks energija+bomba koji ce nadam se doves do spajanja sad vec cuvene 2-je razdvojene vremenske linije,a ne blow up the island i sve ne njemu.
@smells like carrots
citao sam ovo sto si postavila jos prije nekih desetak dana,licno,malo mi je to previse infa ako se zna kad krece 6-ta sezona,pa jos i za samo finale serije...ovo mi je vise kao fan wishes ;)

Au to sam skroz prevideo...

Da, ali to je u suštini nevažno (barem meni ) :mrgreen:
Osim ako način na koji je Itan napustio „Darmu i pridružio se „Drugima“ nije od većeg značaja za celokupnu priču i ostale bitnije zaplete.

Hmm, i dalje tvrdim, ako je ta boomba ubila nju, morala je ubiti i sve ostale u blizini, znaci na povrsini...

Nemam pojma, ali mi je smešno kako su samouvereno napisali "oživeće u poslednjim epizodama....blablabbla" - mislim, realno ne mogu Večernje novosti da znaju u kom svojstvu će se ona pojaviti, a čisto sumnjam da će bilo ko "oživeti" (osim Loka, možda, ipak je on "poseban" :p ) već je verovatnije da će to biti neka sasvim nova zapetljancija...

A i ako vraćaju Elizabet Mičel samo zbog fanova,a ne zato što su to i planirali , to mi se onda uopšte ne sviđa. :thumbdown:

@smells like carrots
citao sam ovo sto si postavila jos prije nekih desetak dana,licno,malo mi je to previse infa ako se zna kad krece 6-ta sezona,pa jos i za samo finale serije...ovo mi je vise kao fan wishes ;)

gde si to čitao? :)
ja nigde osim danas u Večernjim novostima nisam čula za te promotivne klipove, niti sam naletela na te informacije...:confused:
edit: i da, slažem se da je to previše informacija, ali pre bih rekla dezinformacija - barem tako deluje...

gde si to čitao? :)
ja nigde osim danas u Večernjim novostima nisam čula za te promotivne klipove, niti sam naletela na te informacije...:confused:
edit: i da, slažem se da je to previše informacija, ali pre bih rekla dezinformacija - barem tako deluje...
forum.hr,cro-lost...i jos ponedje ;) ali ne i u novostima ;)
ma naravno,nego ce sve da nam otkriju po godine prije finala serije,mis'im :whistling: no way pedro! :mrgreen:

nemoj zaboravit ovo,AKO je bomba eksplodirala,tu eksploziju je pratilo oslobadjanje ogromne kolicine elektromagnetne energije kao sto si mogao vidjet,tako da je dobijen efekat tzv.IMplozije,kako rekose fanovi na par sajtova,sto vjerovatno znaci da nijesmo mogli imati klasicni efekat eksplozije nuklearke-sve zbrisano,vec vjerovatno taj miks energija+bomba koji ce nadam se doves do spajanja sad vec cuvene 2-je razdvojene vremenske linije,a ne blow up the island i sve ne njemu.

OK ima logike onda znaci da je Dzulijet ipak poginula... :sad2:

Mozda prezivi kao Dezmond? :)

Back