Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
neka se tuze ako zele....meni je samo bitno da odgledam i 6. serijal
nije u tome poenta...fascinira me ta cinjenica da je taj lik mozda napisao prvobitni scenario za lost jos 77-e ako se ne varam,znaci da sama serija ne bi bila originalna ideja jj-a & crew...malo bezveze...mada cudno da se lik sad tek javlja,i to uoci finalne sezone...stvarno sve mora bit creepy u vezi Losta...:mrgreen:

Lost dobio 5 Emmy nominacija:

najbolja dramska serija
najbolja sporedna muska uloga - Michael Emerson
najbolji scenario za dramsku seriju - "The Incident", Damon Lindelof & Carlton Cuse
najbolja montaza zvuka za jednosatnu dramu ili komediju
najbolja montaza slike (jedna kamera) za dramsku seriju (posebno za "The Incident")

nije u tome poenta...fascinira me ta cinjenica da je taj lik mozda napisao prvobitni scenario za lost jos 77-e ako se ne varam,znaci da sama serija ne bi bila originalna ideja jj-a & crew...malo bezveze...mada cudno da se lik sad tek javlja,i to uoci finalne sezone...stvarno sve mora bit creepy u vezi Losta...:mrgreen:

To natezanje oko prvobitne ideje i scenarija se već dešavalo.
I kao posledica toga na početku svake epizode piše :
Created by
Jeffrey Lieber and
J. J. Abrams & Damon Lindelof

Evo ovde je to detaljno objašnjeno, ako nekoga zanima :
http://www.chicagomag.com/Chicago-Magazine/August-2007/Cast-Away/index.php?cp=1&si=0&cparticle=1&siarticle=0#artanc

Mislim da pod montazom zvuka ne misle na muziku, nego na zvuk uopste... Ali mozda i gresim.

A ne zvidja ti se 'zika? Meni je supper, cak sam skinuo muziku iz serije preko torenta... :D
onda je ova serija toliko dobra da nisam ni obratio paznju na tu dobru muziku :P ali znam da kada sam tek skinuo lost i preskakao unapred par sezona(cisto da vidim o cemu se radi), da me je muzika bukvalno jezila,kao kada se pare komarci-nesto poput toga :) sad sam malo navikao,ali daleko od toga da lici na nesto..

Back