@dena@
Primećen član
- Poruka
- 637
uj...ali Azizi-ju ne terba noz da bi bio opasan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aziziz kada vidi mog brata pobegne iz ulice!![]()
nije u tome poenta...fascinira me ta cinjenica da je taj lik mozda napisao prvobitni scenario za lost jos 77-e ako se ne varam,znaci da sama serija ne bi bila originalna ideja jj-a & crew...malo bezveze...mada cudno da se lik sad tek javlja,i to uoci finalne sezone...stvarno sve mora bit creepy u vezi Losta...neka se tuze ako zele....meni je samo bitno da odgledam i 6. serijal

nije u tome poenta...fascinira me ta cinjenica da je taj lik mozda napisao prvobitni scenario za lost jos 77-e ako se ne varam,znaci da sama serija ne bi bila originalna ideja jj-a & crew...malo bezveze...mada cudno da se lik sad tek javlja,i to uoci finalne sezone...stvarno sve mora bit creepy u vezi Losta...![]()

Lost dobio 5 Emmy nominacija:
najbolja dramska serija
najbolja sporedna muska uloga - Michael Emerson
najbolji scenario za dramsku seriju - "The Incident", Damon Lindelof & Carlton Cuse
najbolja montaza zvuka za jednosatnu dramu ili komediju
najbolja montaza slike (jedna kamera) za dramsku seriju (posebno za "The Incident")
nije u tome poenta...fascinira me ta cinjenica da je taj lik mozda napisao prvobitni scenario za lost jos 77-e ako se ne varam,znaci da sama serija ne bi bila originalna ideja jj-a & crew...malo bezveze...mada cudno da se lik sad tek javlja,i to uoci finalne sezone...stvarno sve mora bit creepy u vezi Losta...![]()
Ovi mora da su gluvi jer ovo je serija sa ubedljivo najgorom muzikom ikada...najbolja montaza zvuka za jednosatnu dramu ili komediju

Ovi mora da su gluvi jer ovo je serija sa ubedljivo najgorom muzikom ikada...
ps.da ne bude da je kaljam.. svidja mi se![]()
onda je ova serija toliko dobra da nisam ni obratio paznju na tu dobru muzikuMislim da pod montazom zvuka ne misle na muziku, nego na zvuk uopste... Ali mozda i gresim.
A ne zvidja ti se 'zika? Meni je supper, cak sam skinuo muziku iz serije preko torenta...![]()
ali znam da kada sam tek skinuo lost i preskakao unapred par sezona(cisto da vidim o cemu se radi), da me je muzika bukvalno jezila,kao kada se pare komarci-nesto poput toga
sad sam malo navikao,ali daleko od toga da lici na nesto..
Sve sezone imam, pred petu sam pogledao prve četiri ponovo i sad kuliram do decembra. Tada ću ponovo sve da pogledam da spreman dočekam šesticu. I konačan kraj.