Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
... loši ljudi jako... al ste imale posla sa takvima? Koga biste okarakterisale kao lošeg čoveka, kakve to osobine treba dima? Ili nema...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde ih ima dosta
ali se podrazumeva da to niste vi![]()
baš
E a kako tako lako ocenite "forumaša" kao lošeg čoveka, ja sam stvarno mislila na rl![]()
Baš mi se takav opis čoveka čini prejak za nekoga koga uopšte ne poznajem (pa, forumaš...)
A pa zato i pitam... loš čovek mi je bio onako, naziv za - loš u srži/suštini. Loše ponašanje povremeno imamo svi, zar ne?
Pa da los je u srzi ako se lose ponasa nicim izazvan..ono ide okolo i podmece nogu
Pa ti si to uradio x puta, jesi li zbog toga loš čovek? Evo ako ne možeš da oceniš sebe, ja ti kažem.
A ja uzgred, ne mislim da si loš čovek, samo budala. Ne poznajem te dovoljno za tako jak opis.
Pa nemoj da seres jer ja to nikad nisam radio..jer ja nekom odgovorim..ne podmecem prvi..dakle odgovorim iskreno kakav je sljam jer me prvi potkacio ljubomorno nicim izazvan..onda ja postajem gori od njega..jer on ima podrsku sujetnih hijena koje izokola vrebaju i podmecu nogu
Ono jesi los covek jer lazes i ne umes da procenis sta je uopsteno zadnja namera
A pa pazi i taj šljam za sebe misli da ti je "iskreno odgovorio", nemoj sad sebe da izuzimaš iz ove priče, glupo je i počinjati..... ko ovde može da kaže da nikada nije podmetao nogu drugom "forumašu"? Oma da se nastavim... laže.
Je l ne misliš da doživljavaš forum malo preemotivno?![]()
Evo ako pričamo o tebi i meni konkretno, ovde si došao da podmećeš noguJa nikad nisam podmetao i ne mozes da seres ako ne znas pozadinu necijeg odnosa...ako pricamo o tebi i meni ajde..da vidimo
Evo ako pričamo o tebi i meni konkretno, ovde si došao da podmećeš nogu- loš si čovek (po sopstvenoj logici). I nemoj molim te "iskreno sam odgovorio"
![]()
Pa ja prvo stala i razmislila da l je došo meni da jaši na grbini opet ili nije, reko valjda nije, onda napiše: "ako pricamo o tebi i meni ajde..da vidimo"Gde sam doso da podmecem?na temu?ti imas ono zesci problem nisam ni pomislio na tebe kad sam rekao da ih ima prilicnoi sta reci..ono lose nekog kapiras i okarakterises ga kao loseg jer ste se nekad negde pokacili..uopste ne pricam o tome..nego eto to su tvoje zadnje namere da se posluzis svim sredstvima ne bi li bila samo u pravu za neku nebulozu
... loši ljudi jako... al ste imale posla sa takvima? Koga biste okarakterisale kao lošeg čoveka, kakve to osobine treba dima? Ili nema...?