Lose devojke?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cesto smo culi ono da devojke vole lose momke, gde nema "da draga, je l' smem, je l' mogu", vec se uzima u svoje ruke ono sto se hoce, cvrsto i odlucno. Da li je to izazovno, ukrotiti nekog takvog, da li odise muskoscu, seksipilom, cime vec nije ni bitno toliko jer je tema o losim devojkama.

Da li muskarci vole lose devojke, za seks ili nesto ozbiljnije, ili ne?
I sta je to losa devojka, koja je vasa asocijacija, i zasto je losa devojka privlacnija (nekima) od dobre devojke?

Zato što se mnoge dosadne devojke nazivaju "dobrim" devojkama, to uopšte ne znači da ona nije ološ samo zato što se u kafani pijana ne penje po stolu... Dobra devojka, koja izgleda lepo, inteligentna je, nije dosadna, ona je privlačna svakako... Masa njih ima upitan izgled, inteligenciju takođe, a dosadne su da ti dođe da se zakucaš avionom u zgradu kao 11-og novembra što su uradili. Sad će naravno dosta njih reći "ako je slobodna onda je ku*va, a ovamo vam ne odgovaraju ovakve i onakve, vi muškarci!!!", ne, ja nikad nisam čuo da je neko za devojku koja voli seks rekao da je ku*va, rekli su da je ku*va za neku koja ga ****** liku koga prvi put vidi u klubu, koju je šetalo pola kraja, a to što neka voli seks, to svi pozdravljaju.

Cesto smo culi ono da devojke vole lose momke, gde nema "da draga, je l' smem, je l' mogu", vec se uzima u svoje ruke ono sto se hoce, cvrsto i odlucno. Da li je to izazovno, ukrotiti nekog takvog, da li odise muskoscu, seksipilom, cime vec nije ni bitno toliko jer je tema o losim devojkama.

I sta je to losa devojka, koja je vasa asocijacija, i zasto je losa devojka privlacnija (nekima) od dobre devojke?
te loše su vatrenije u krevet :)
a ovo loši momci i to...pisalo se puno na tu temu, mrzi me opet

Losa devojka je ona devojka koja je perverzna, bezobrazna, nije stidljiva, otvorenog uma, sexualna, vatrena, pomalo kuccka:zper: , ima puno muskaraca i zeli jos :mrgreen: stalno pronalazi nove skuplja ko trofeje :lol:

Mastovita, voli kitu vise od zivota :hahaha: hotuje, krese se u RL ...- savrsena Slut :heart:

skuplja ko trofeje ? ja nebi želeo da budem samo još jedan trofej, te shodno tome ne želim takvu, ne želim ništa da iam s takvom...a to da je slobodoumna i to...to može

Не волем таке. Мада када се каже лоша девојка, мисли се на оне мало отвореније, перверзније. Шире, лоше девојке могу бити нпр. мушкараче, радикалне феминисткиње, лезбаче, спонзоруше, сељанке и сличне. И то су лоше девојке, то ретко ко може да воли. У сваком случају не волим ни ове отвореније, перверзније.

tako ja ovde znam gomilu njih koji kad pričaš na temu m/ž odnosi oni uvek kažu ko...ja...nesme da me zovne, znase ko je gazda u kuću, nemora se javljam, nesme da me pita gde sam pošo...i onda zazvoni telefon, a on ko poparen skoči o otrlči jedno 10 metara od nas, nabije glavu dole ono kao manje će se čuje šta priča i kad se vrati posle minut dva kaže e mora idem loše joj

Generalno nisu mi simpa zaguljeni ljudi, despostske narav ili već nešto slično...
Nemam izazove u tom smislu-kako snatrim nekoga ,,temeljno" da menjam, čak naprotiv-ježim se od toga.
A,šta muškarci vole...Imam neko mišljenje, ali prepustiću njima da nam to objasne-oni to umeju konciznije ;)

lose devojke u prici su najcesce one koje zaje8avaju muskarce,za kojima polude i koje ih vrte oko malog prsta a posle ih sutnu,a oni nastave da misle kako su samo bili fizicki iskorisceni,i gde je kluc od lisica:hahaha:

Back