los i zao u krevetu ?

nemoj bre, ja ovde pokušavam da dokažem da je zao u krevetu onaj koji ne želi dami da pruži analno zadovoljstvo ako ona na tome insistira..
a loš bi bio onaj kojem slabašna erekcija to ne bi dozvolila..
tako da sam skroz u okvirima teme..

Pa sad kad tako postaviš stvari i jesi u pravu! Ubedila si me.

Realno, onaj koji je dobar u krevetu, kad dama kaže "spenk", on donese kaiš ili bič, kad kaže "anal", on izvadi lubrikant, kad kaže "oral", on se spusti dole....
Pa stvarno jesi u okvirima teme, nisam razmišljala u tom pravcu. :aha2:

Pa sad kad tako postaviš stvari i jesi u pravu! Ubedila si me.

Realno, onaj koji je dobar u krevetu, kad dama kaže "spenk", on donese kaiš ili bič, kad kaže "anal", on izvadi lubrikant, kad kaže "oral", on se spusti dole....
Pa stvarno jesi u okvirima teme, nisam razmišljala u tom pravcu. :aha2:

ja kao veliki poštovalac ovoga pdf-a nikada ne bih išla u off.. naročito ne na ovako ozbiljnoj temi..
a kao što vidiš, paralela se može povući sa svim oblicima sexa i sve nas vodi do istog zaključka- muškarac je zao ako može, a neće.. a loš samo ako ne može..

posto je otvorena tema sta nekog cini dobrim u krevetu ,mozemo se zapitati sta nekog cini losim i zlim u krevetu ?
pa sta vi znate o tome ?

Ne vidim kako muškarac može da bude zao u krevetu :hahaha: Može samo da bude loš.
Ja bi recimo bio loš, jer imam mališu :roll:
Zapravo noću možda i nebi (mališa svašta sanja pa je danju smoki a noću bananamen :roll: :hahaha: ) ako bi imao ženu koju volim pored sebe, a to se meni još nije desilo

Vrlo je dikutabilno,sta znaci biti "los i zao u krevetu".Kod dobrog broja zena,koje su frigosi,kada dobro seksualno "obucen"
muskarac,primenjuje u jednom odnosu i po petnaestak "poza",to kod nekih frigirdnih zena,moze biti protumaceno kao "mucenje".
Dalje,kada vec tretiramo to pitanje sta znaci "zao". Provincijalno vaspitane zene,koje su dosle iz duboke provincije,koje su odrasle
pod raznim "tabuima",svojih polu pismenih bogobojazljivih majki.i sama pomisao na oralni seks.tumaci se kao "zlo nevidjeno".

Zli su samo oni muskarci,koji primenjuju silu nad zenom. Pa bilo to u krevetu,ili van istog.Nasilje je uvek i samo nasilje.Ono se ne
deli na cinjenje zla po mestu cinjenja,vec po samom svom cinu,na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.! Takve muskarce,zene ne
treba nicim da opravdavaju niti da ih trpe. Sto pre prekinu vezu sa takvim sirovim muskarcem,imaju vecu sansu,da iz tog odnosa
koji je neprirodan,"iznesu zivu glavu".!:think:

Back