Lookalikes :))

Ето зашто су мушкарци једноставнија бића. Те онај изгледа тупав, те злоћа, те не волим плавушане, те кварцован, а мушкарцима само дај Монику Белучи и они срећни. :cool:

ah da,vi ste toliko "jednostavni" da problematiku tipa - ova je ruzna,ali ajde mogu da je pojebem,resavate tako sto doticnoj stavite kesu na glavu i sve je ok :P mi makar imamo neke standarde :)

Slažem se sa Laki, Kinear često deluje debiilno, ali bar dobrodušno, ovaj drugi je latentni psihopata.
(Ni meni ne liče, Kinear ima nezdravo bronzan ten, plave oči i šljašteće bele zube, hodajuća reklama.)

nikakoooo , kad budes imala vremena,p ogledaj seriju " Agencija" ...mislim, nije neki kvalitet,meni je licno draga,al samo se osvrni na njegov lik...:)
inace , lici na mog bivseg :lol: tek ukapirah sa one teme...sporedni bla bla bla

Will_Patton_actress.jpg

nikakoooo , kad budes imala vremena,p ogledaj seriju " Agencija" ...mislim, nije neki kvalitet,meni je licno draga,al samo se osvrni na njegov lik...:)
inace , lici na mog bivseg :lol: tek ukapirah sa one teme...sporedni bla bla bla

Will_Patton_actress.jpg

Ma ovaj tip je odličan glumac, bar za te manje uloge u kojima sam ga videla - ima pravilnu i 'običnu' facu, a svejedno ga odmah zapamtiš. Nego meni prosto ne prolazi ni kroz prvo eliminaciono kolo, da se tako izrazim. Ništa mu ne fali, čak je i zgodan, al' eto... Možda bi postao psihopata samo samnom, a tebi ne bi ništa uradio? :lol:

Čisto da pogađam, da nisi glasao za SNS u nedelju?

Ne. Zadnji put kada sam izasao na izbore, glasao sam za Jelisavetu Karadjordjevic. Ja i 40 'iljada drugih debila. Vidis, mene su ucili na ksufa da u parlamentarnom sistemu, predsednik je protokolarna licnost... kao queen of england. Jedino kod nas on je top honcho... glavni bachje. Od tada ne izlazim na izbore. Ne zelim da ucestvujem u sharadama... & skapirao sam da gomila ljudi ni ne zna u kakvom sistemu obitava...

edit Za SNS nisam glasao zbog onog Djulijanija... koji je, ma koliko ovi srali... morao da bude placen nekim parama... & zbog toga sto im se na izbornoj listi nalazi hebena bivsa Modelsica... a mi pricamo o nekoj kao ozbiljnoj politici ovde u nasoj drzavi.

Poslednja izmena:
prva je pevaljka, koliko shvatam vrlo in u poslednje vreme a druga... 'de ti zivis? ova i njene sestre samo sto ne pocnu iz frizidera da nam iskacu :lol:
bas malopre gledam spot ove prve i odmah sam se setila druge... pa to ti je ekvivalent nasim sekama i cecama

Ne. Zadnji put kada sam izasao na izbore, glasao sam za Jelisavetu Karadjordjevic. Ja i 40 'iljada drugih debila. Vidis, mene su ucili na ksufa da u parlamentarnom sistemu, predsednik je protokolarna licnost... kao queen of england. Jedino kod nas on je top honcho... glavni bachje Pa i nije. I kod nas po ustavu ima 10-ak beznačajnih ovlašđenja. Jedino iole ozbiljnije ovlašćenje (ako izuzmemo da je u ratu vrhovni komandant) je "džepni" veto, da može vratiti zakon u skupštinu na ponovno glasanje. Od tada ne izlazim na izbore.Time si dopustio babama i dedama od 65 i 70 godina da uređuju zemlju i da ti diktiraju kako ćeš da živiš. Sve babe i dede uredno izlaze na izbore iako većina njih neće dočekati naredne, a mladi Ne zelim da ucestvujem u sharadama... & skapirao sam da gomila ljudi ni ne zna u kakvom sistemu obitava...Tačno, tako da tvojim ne glasanjem ti ustvari glasaš i to evo kako: u našem parlamentu ima fiksiranih 250 poslanika bez obzira na izlaznost na izborima. Kada ne izađeš na izbore tvoj glas se deli tako da skoro njegove 2/3 dobija najjača partija (ma koja to bila), nešto oko 1/3 dobija od tog glasa drugoplasirana, a treća neki procenat do punih 100%

edit Za SNS nisam glasao zbog onog Djulijanija... koji je, ma koliko ovi srali... morao da bude placen nekim parama... & zbog toga sto im se na izbornoj listi nalazi hebena bivsa Modelsica... a mi pricamo o nekoj kao ozbiljnoj politici ovde u nasoj drzavi.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne znam ko je ova gornja; kad bolje razmislim, ne znam ni ko je donja, ali da liče - liče. Mada, kada se natovare šminkom, svaka može da izgleda kako oće, više ih i ne prepoznaješ.

Ne znam da li se slažeš da obe imaju nešto prostačko u izrazu.

kelly clarkson je vrlo talentovana pevacica,potpuno normalna devojka,dok ovu khloe-i ne znam,samo sam cula za nju,odnosno znam da je sestra od kim i pretpostavljam da nema ni t od talenta,da je kao i njena drazesna sestra poznata ni zbog cega

Pa i nije. I kod nas po ustavu ima 10-ak beznačajnih ovlašđenja. Jedino iole ozbiljnije ovlašćenje (ako izuzmemo da je u ratu vrhovni komandant) je "džepni" veto, da može vratiti zakon u skupštinu na ponovno glasanje

Da to pise u Ustavu, to su mu ovlascenja. Ali u praksi, to je lik koji ovde vedri i oblaci, jos od Slobinog vremena. Zato se ova dvojica sinoc i polomise, ne za protokolarnu funkciju... nego za mesto na vrhu pitamide, predsednika koji ce da se pita za sve i svja. Zato smo i imali onog deda mraza za premijera... pa nije ovo Nemacka, gde svi znaju ko je Merkel, a nemaju pojma kako im se predsednik zove. Ako je to vec tako, ja sam za uvodjenje predsednickog sistema.... jer on de facto kod nas vec postoji 20 godina. Druga strana medalje je... sta meni vredi sto je Kostunica skolovan covek, dobar politicar, kada se desi to da kada on dodje na vlast, okruze ga lesinari, ulete u javna preduzeca i pljackaju iznoseci pare u dzakovima... Ili sada sa Botom... ili sto bi bio isti slucaj sa Nikolicem...

Tačno, tako da tvojim ne glasanjem ti ustvari glasaš i to evo kako: u našem parlamentu ima fiksiranih 250 poslanika bez obzira na izlaznost na izborima. Kada ne izađeš na izbore tvoj glas se deli tako da skoro njegove 2/3 dobija najjača partija (ma koja to bila), nešto oko 1/3 dobija od tog glasa drugoplasirana, a treća neki procenat do punih 100%

Sa ovim nemam problema. Ja sam za ukrupnjavanje stranacke scene . Neka postoje 3 stranke, desna, centar , levo... i neka se svi nabiju u njih i deluju u njihovim okvirima. Najbolji primer je ono, sto verovatno znas, da se dogadja na lokalu... Da kada dodje jedna stranka na vlast, ona dovlaci svoje ljude, ali ne otpusta ljude koje je prethodna garnitura dovukla, zaposlila preko rodjackih veza i sta ti ja znam, nego samo dodje do nekih rokada... a verovatno znas i zasto... da im se ne bi desilo nesto slicno, da ako za 4 godine oni izgube vlast.... ih ne bi snasla ista sudbina.... pa oni budu otpustani. To je vrzino kolo u kome se budzetski, birokratski aparat samo uvecava.

PS. Inace ja sam hteo da se uclanim u stranku Zelenih pre izbora, ali sam odustao od toga kada su uslu u koaliciju sa zutima, sto ih automatski kompromituje.. ali cu to ipak uciniti za nekih mesec dana. Zbog toga mene ne interesuju izbori, nego konkretno rad na terenu. Ne zelim da zivim u sredini, gde moje komsije mogu, za jedno popodne, dok se ja vratim sa posla... da iseku svako drvo, svaki bor, brezu u mojoj ulici. Da umesto da cuvamo zvezdarsku sumu... gradjevinska mafija dodje i krchi je... da bi izgradila neke kamene grobnice. Da radimo ono sto je Rambo rekao da se radi u Svajcarskoj, gde kada vide da je autoput presirok... da ga odma obijaju za taj visak i na mestu tog viska krece posumljavanje. Prodji obilaznicom oko Beograda... kao da prolazis kroz pustinju... umesto da se na 50 m sa svake strane puta posadi suma... pa da imas utisak kao da se vozis kroz Britansku Kolumbiju...

Mogu ja ovako do sutra, ali ovo nije tema za to... mozemo da nastavimo na pp ako hoces. Ono sto ja zelim je da Srbija infrastrukturalno izgleda ovako, kao slovenija... uporedi kako im izgledaju gradovi, a kako nasi - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1502669

A ako si aludirao da su nam babe i dede izglasale malog Slobu ovaj put... koji odrza onaj govor u noci izbora - Sad cu da vam hebem mater svima!... nisu, izglasala ga je murija, sa svojim porodica i njihovim satelitima...

...

Da to pise u Ustavu, to su mu ovlascenja. Ali u praksi, to je lik koji ovde vedri i oblaci, jos od Slobinog vremena. Zato se ova dvojica sinoc i polomise, ne za protokolarnu funkciju... nego za mesto na vrhu pitamide, predsednika koji ce da se pita za sve i svja. Zato smo i imali onog deda mraza za premijera... pa nije ovo Nemacka, gde svi znaju ko je Merkel, a nemaju pojma kako im se predsednik zove. Ako je to vec tako, ja sam za uvodjenje predsednickog sistema.... jer on de facto kod nas vec postoji 20 godina. Druga strana medalje je... sta meni vredi sto je Kostunica skolovan covek, dobar politicar, kada se desi to da kada on dodje na vlast, okruze ga lesinari, ulete u javna preduzeca i pljackaju iznoseci pare u dzakovima... Ili sada sa Botom... ili sto bi bio isti slucaj sa Nikolicem...

Sa ovim nemam problema. Ja sam za ukrupnjavanje stranacke scene . Neka postoje 3 stranke, desna, centar , levo... i neka se svi nabiju u njih i deluju u njihovim okvirima. Najbolji primer je ono, sto verovatno znas, da se dogadja na lokalu... Da kada dodje jedna stranka na vlast, ona dovlaci svoje ljude, ali ne otpusta ljude koje je prethodna garnitura dovukla, zaposlila preko rodjackih veza i sta ti ja znam, nego samo dodje do nekih rokada... a verovatno znas i zasto... da im se ne bi desilo nesto slicno, da ako za 4 godine oni izgube vlast.... ih ne bi snasla ista sudbina.... pa oni budu otpustani. To je vrzino kolo u kome se budzetski, birokratski aparat samo uvecava.

PS. Inace ja sam hteo da se uclanim u stranku Zelenih pre izbora, ali sam odustao od toga kada su uslu u koaliciju sa zutima, sto ih automatski kompromituje.. ali cu to ipak uciniti za nekih mesec dana. Zbog toga mene ne interesuju izbori, nego konkretno rad na terenu. Ne zelim da zivim u sredini, gde moje komsije mogu, za jedno popodne, dok se ja vratim sa posla... da iseku svako drvo, svaki bor, brezu u mojoj ulici. Da umesto da cuvamo zvezdarsku sumu... gradjevinska mafija dodje i krchi je... da bi izgradila neke kamene grobnice. Da radimo ono sto je Rambo rekao da se radi u Svajcarskoj, gde kada vide da je autoput presirok... da ga odma obijaju za taj visak i na mestu tog viska krece posumljavanje. Prodji obilaznicom oko Beograda... kao da prolazis kroz pustinju... umesto da se na 50 m sa svake strane puta posadi suma... pa da imas utisak kao da se vozis kroz Britansku Kolumbiju...

Mogu ja ovako do sutra, ali ovo nije tema za to... mozemo da nastavimo na pp ako hoces. Ono sto ja zelim je da Srbija infrastrukturalno izgleda ovako, kao slovenija... uporedi kako im izgledaju gradovi, a kako nasi - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1502669

A ako si aludirao da su nam babe i dede izglasale malog Slobu ovaj put... koji odrza onaj govor u noci izbora - Sad cu da vam hebem mater svima!... nisu, izglasala ga je murija, sa svojim porodica i njihovim satelitima.
..

...

U kom si ti filmu... ;)

Back