Lookalikes :))

Paul Newman
dcc1d961a782da9376e747a369ae58c6.jpg

Patrick Wilson
2d0d85c8231c7d6c5f0caebe2ea85356.jpg

Uh nikako. Meg Rajan mi vise ne lici na ljudsko bice od silnih operacija

Ma sve su one izbotoksirane, ispeglanih bora, podbradaka i podočnjaka. Goldi Hon je je valjda na vreme shvatila da imamo lepu verziju nje u vidu Kejt Hadson...

Inače, Čarli Čaplin je još 50-ih godina prošlog veka počeo da proziva Holivud zbog plastičnih operacija, u filmu A King in New York -

KINY2.jpg

charlie-chaplin-a-king-in-new-york-archway-1957-directed-by-charlie-DB3W1R.jpg

U jednoj sceni počinje da se davi, koliko su ga " zategli " :lol:-

tumblr_ljrbvq4m6o1qzodmx.jpg

Ma sve su one izbotoksirane, ispeglanih bora, podbradaka i podočnjaka. Goldi Hon je je valjda na vreme shvatila da imamo lepu verziju nje u vidu Kejt Hadson...

Pa Boga mi se i ona sredjivala, ali je na njoj to jos koliko-toliko ok ispalo.

- - - - - - - - - -

rs_1024x759-150826103430-1024.dakota.cm.82615.jpg

Dakota Johnson

brankica-sebastijanovic-1388704700-421407.jpg

Brankica Sebastijanovic

Ne mogu reci da mi njih dve sad nesto uzasno lice, ali su mi potpuno isti tip devojke. Obe imaju tu neku tunjavu, smorenu facu, narocito Brankica koja mi solidno ide na zivce. Kad god vidim jednu, setim se druge.

Ja nju u stvari nisam gledala u nekom filmu... bar mislim da nisam. Samo razgovore i red carpet oko 50 Nijansi... i tu mi se učinilo da koristi mamin recept: smej se, smej, samo se smej... : )

Takodje :D odnosno lazem, gledala sam je u jednom filmu, davno, ali je se slabo secam odatle,.. sve sto znam je preko intervjua i takav mi neki utisak odaje....Nju su mnogi cak uporedjivali sa Kristen Stewart, u smislu da im obe deluju strasno stidljivo i nekomforno ispred kamere, a meni je recimo Kristen i pored toga sto nije neka glumica i sto je tako sva cudna, uzasno simpaticna :D

Takodje :D odnosno lazem, gledala sam je u jednom filmu, davno, ali je se slabo secam odatle,.. sve sto znam je preko intervjua i takav mi neki utisak odaje....Nju su mnogi cak uporedjivali sa Kristen Stewart, u smislu da im obe deluju strasno stidljivo i nekomforno ispred kamere, a meni je recimo Kristen i pored toga sto nije neka glumica i sto je tako sva cudna, uzasno simpaticna :D

Aha, i meni je Stjuart simpatična, i baš volim da je gledam, Ima neki svoj fazon, prija mi.
U stvari mi je simpatično što i u Holivudu postoje glumice koje nisu ekstrovertne i zavodljive u javnosti. Ove ostale su sve nekako na isti kalup...

Poslednja izmena:
Aha, i meni je Stjuart simpatična, i baš volim da je gledam, Ima neki svoj fazon, prija mi.
U stvari mi je simpatično što i u Holivudu postoje glumice koje nisu ekstrovertne i zavodljive u javnosti. Ove ostale su sve nekako na isti kalup...

Da, da, to posebno :) Ona je meni bas kao takva privlacna, bas zato sto je ne mozes odmah provaliti. I prosto volim ljude koji su tako pomalo "cudni", uvek su interesantniji za pricu :)

- - - - - - - - - -

Edd China iz one emicije Wheeler dealers

W2rFJIn.jpg

Nesposbni vodja

4xHcjKK.jpg
Nazalost stvarno lice :D

Back