Redmond
Elita
- Poruka
- 18.335
Paul Newman
Patrick Wilson
Patrick Wilson
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dyan Cannon
![]()
Slash
![]()
i meg rajan
Uh nikako. Meg Rajan mi vise ne lici na ljudsko bice od silnih operacija
-
Ma sve su one izbotoksirane, ispeglanih bora, podbradaka i podočnjaka. Goldi Hon je je valjda na vreme shvatila da imamo lepu verziju nje u vidu Kejt Hadson...
Meni je Dakota pljunuti ćale : )
![]()
![]()

Pa da, lici, samo sto mi je on lepsi![]()
Da, on je stvarno lep, posle je samo pitanje ukusa...Meni je on oduvek bio previše lepuškast, i zato nezanimljiv. A ona mi je baš slatka...
Ni meni se on nikad nije dopadao, ali eto da kazem objektivno kakav je. Ona mi nije ruzna, ali eto sva mi je nekako tunjava i smorena![]()
Ja nju u stvari nisam gledala u nekom filmu... bar mislim da nisam. Samo razgovore i red carpet oko 50 Nijansi... i tu mi se učinilo da koristi mamin recept: smej se, smej, samo se smej... : )
Takodjeodnosno lazem, gledala sam je u jednom filmu, davno, ali je se slabo secam odatle,.. sve sto znam je preko intervjua i takav mi neki utisak odaje....Nju su mnogi cak uporedjivali sa Kristen Stewart, u smislu da im obe deluju strasno stidljivo i nekomforno ispred kamere, a meni je recimo Kristen i pored toga sto nije neka glumica i sto je tako sva cudna, uzasno simpaticna
![]()
Aha, i meni je Stjuart simpatična, i baš volim da je gledam, Ima neki svoj fazon, prija mi.
U stvari mi je simpatično što i u Holivudu postoje glumice koje nisu ekstrovertne i zavodljive u javnosti. Ove ostale su sve nekako na isti kalup...
Ona je meni bas kao takva privlacna, bas zato sto je ne mozes odmah provaliti. I prosto volim ljude koji su tako pomalo "cudni", uvek su interesantniji za pricu 
Nazalost stvarno liceEdd China iz one emicije Wheeler dealers
![]()
Nesposbni vodja
![]()