Snowflake
Legenda
- Poruka
- 58.320
Kim Kardashian
Tamara Kalinić
Tamara Kalinić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Ne brini Lucky, obe spadaju u fuc*kable kategoriju...

Ako cemo iskreno, sada sve lice. Imaju istog plasticara. I Seka i Ceca i Cecina cera i Topalkova cera i ostale starlete
zar ne?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ITD![]()
-

& Boki 13-
![]()
Šalu na stranu, ima tu istine... ali malo i srpskih gena, jer recimo američke brinete na liče na ove naše pobrojane...
Recimo Nikolija Jovanović je ista moja devojka, pa mi je sad hteo ne hteo Nikolija mega riba
edit. Nikolija moje sunce žarko
![]()
![]()
![]()
edit 2. a kad malo razmislim, od kad sam pustio kosu, i sam ličim pomalo na Nikoliju![]()
Bez uvrede tvojoj devojci (ili cak i tebi) ali ona ni sa silnim operacijama nije uspela da lici na nesto, sem na trandzu....
Not taken.
Šalim se malo Lucky, ne liči na Nikoliju, ali je stvarno jednom uradila selfi gde toliko podseća na nju kao na prvoj slici da sam joj tu fotku okačio u komentarima na FB.
A da Nikoliju ne smatram dobrom ribom se vidi iz onog mog - pa mi je sad hteo, ne hteo bla bla dela komentara...
Ona je meni totalno androgena, pa ne razumem kad neko nju i seksipil ili jos gore lepo smesti u istu recenicu, ali kao ajde vodicu se time "O ukusima ne vredi raspravljati"