loodi san

mislim da sam imao pre nekog vremena slicnu temu o mojim sanjanjima jer ja obicno ne pamtim snove ali kad ih se setim uvek su nenormalni :D

nocas sam sanjao da sam upoznao mnogo lepu i zgodnu devojku ali je ona prostitutka i svima daje sem meni i onda se razmisljam da joj i ja platim i probudih se pre nego sto sam doneo odluku :eek:

WTF???
sta ovo znaci? :think:
nemaš para

Postoje periodi, kod mene bar, kad se baš živo sećam snova, a mesecima se ne sećam šta sanjam.

Meni su snovi nekad toliko upečatljivi i živi. Jedne noći sam sanjala neku strašnu buku ispred kuće i ustala, izašla na terasu da proverim da li se i šta dešava ... toliko je bilo “stvarno” ... i sl.situacija je bilo još.
nekada sam pola dana pod čudnim utiskom sna...
Mozak ne spava, a sada šta se u mozgu dešava ...

mislim da sam imao pre nekog vremena slicnu temu o mojim sanjanjima jer ja obicno ne pamtim snove ali kad ih se setim uvek su nenormalni :D

nocas sam sanjao da sam upoznao mnogo lepu i zgodnu devojku ali je ona prostitutka i svima daje sem meni i onda se razmisljam da joj i ja platim i probudih se pre nego sto sam doneo odluku :eek:

WTF???
Imas legitimnu potrebu za seksom a lomis se oko nekih drustvenih dilema. Mozda da se prilagodis okruzenju koje te smara da bi nahvatao cicu..

Taj san apsolutno ništa ne znači.
To što se sećaš sna nema veze sa tematikom istog.

Treba ti odmor. To je jedino što može da znači. Rasterećenje, sam bolje znaš o čemu se kod tebe radi ...

WTF???

U tvom slučaju san je višeznačan.. neku akciju na javi svakako preduzeti moraš..

Recimo:

1. Kresni kojoticu ili gnuicu..

zezam se naravno.. samo nisam upamtila koje su ono beše jedine 2 horoskopske značke koje do sad nisi tu*cao, eto prilike da zaokružiš kolekciju.. Ovo ti je tumačenje dela gde ona "svima daje sem tebi".. Podsvest ti naređuje da kompletiraš *ebanje vascelog zodijaka.. Na nivou multi*ebačkih čakri to ti je stanje "sad su mi sve dale"..

Za one koji ne znaju: tab503 je *eboskoBdžija krstarički. Nepogrešivo će vam po tucačkim veštinama preporučiti jarčicu, bičicu, strelčicu ili koju već.. a koja bi se savršeno uklopila u vaša očekivanja. Sve njih je on temeljno i sa razumevanjem izdrndao. Poklonite mu poverenje.. tab503 preporuka vas neće ostaviti nezadovoljenim.

2. pozovi neku bivšu na ka*ranje..

Al' proberi tamo od tih tvojih sa lagera bivših da bude ultra lepa i zgodna, jbga, san ti na to nedvosmisleno ukazuje.. Dobra *ebulja naravno.. vi'š da i ova u snu svima daje. Ej, ma uzmi bre neku savršenu plastikanerku!

Za neupućene: tab503 tvrdi da su silikoni mmmmm... to kad dotaknešš.. a tek tom materijom kad dobro napuniš šake.. uhhhh.. Nije se čini mi se izjašnjavao kakve su pod jezikom i usnama ali evo.. ja mu verujem.. prvorazredni sisoesteta. A vi siroti i običnih cica željni miševi možete samo da se žderete što niste na njegovim mj visinama pa vam napumpane sisojke ne skakuću pred očima dok vas *ebe neka boginja.

3. plati ku*rvu.. i nek uzme u rad neku tvoju neostvarenu ili omiljenu fantaziju..

Grešna mi duša, al za mnoge eon-e ovde me vazda spopadao utisak da su koristili usluge profesionalki, evo izvinjavam se ako nisam u pravu..

4. aktiviraj onu svoju plemenitu stranu i inače svestrane, gotovo pa renesansne ličnosti..

Za one koji su propustili epizodu: tab503 je ekspert i za spašavanje ljuljavih brakova. On u svoje okrilje velikodušno primi lepu snašu sa bračnim problemima i podvrgne je naizmeničnom vanbračno-bračnom ke*canju.
Paralelno sa njenim mužem pužem kad nastupi kriza međ' supružnicima malo *ebe on, malo muž, malo on-malo muž.. i tako sve dok se bračna drugarica ne opasulji, opegla s mužOm problem i vrati u svoje porodično gnezdašce. Pa nije li to krasno..

Bilo kakav bračni brod nema ni teoretske šanse da potone ako rupu na njemu svojim ku*rcem i jajima zapuši tab503.

Ehhh.. ne smem ni da pomislim koliko bi razvoda bilo osujećeno da je još ovakvih tabićahumanića..

Mogla bih još tačaka navesti ali jedna preporuka objedinjuje sve moguće:

Ovaj živopisni san ti definitivno poručuje da čim pre iz*ebeš neku. Ta što ti u rl da anuliraće ovu što si sanjao da ti ne da.. univerzalni lek za sve mj probleme i nedoumice.. evo probaj i javni nam kako ti je odmah bilo mnooogo bolje..

Poslednja izmena:

WTF???
nažalost sanjali ste svoju savest
nezadovoljni ste trenutnim statusom a zaslužujete više
medjutim takodje ste svesni da poznajete dosta njih koji su nezasluženo ostvarili ciljeve ili dobili ono što im ne pripada
vi u svojoj blizini imate osobe koje vam ne žele dobro a najviše se čuvajte lika koji nosi naočare
sad ja ne znam dal vam je to komšija, rodjak ili gazda ali ni oni vam ne misle

Back