Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mislim da sam imao pre nekog vremena slicnu temu o mojim sanjanjima jer ja obicno ne pamtim snove ali kad ih se setim uvek su nenormalni
nocas sam sanjao da sam upoznao mnogo lepu i zgodnu devojku ali je ona prostitutka i svima daje sem meni i onda se razmisljam da joj i ja platim i probudih se pre nego sto sam doneo odluku
mislim da sam imao pre nekog vremena slicnu temu o mojim sanjanjima jer ja obicno ne pamtim snove ali kad ih se setim uvek su nenormalni
nocas sam sanjao da sam upoznao mnogo lepu i zgodnu devojku ali je ona prostitutka i svima daje sem meni i onda se razmisljam da joj i ja platim i probudih se pre nego sto sam doneo odluku
Postoje periodi, kod mene bar, kad se baš živo sećam snova, a mesecima se ne sećam šta sanjam.
Meni su snovi nekad toliko upečatljivi i živi. Jedne noći sam sanjala neku strašnu buku ispred kuće i ustala, izašla na terasu da proverim da li se i šta dešava ... toliko je bilo “stvarno” ... i sl.situacija je bilo još.
nekada sam pola dana pod čudnim utiskom sna...
Mozak ne spava, a sada šta se u mozgu dešava ...
U tvom slučaju san je višeznačan.. neku akciju na javi svakako preduzeti moraš..
Recimo:
1. Kresni kojoticu ili gnuicu..
zezam se naravno.. samo nisam upamtila koje su ono beše jedine 2 horoskopske značke koje do sad nisi tu*cao, eto prilike da zaokružiš kolekciju.. Ovo ti je tumačenje dela gde ona "svima daje sem tebi".. Podsvest ti naređuje da kompletiraš *ebanje vascelog zodijaka.. Na nivou multi*ebačkih čakri to ti je stanje "sad su mi sve dale"..
Za one koji ne znaju: tab503 je *eboskoBdžija krstarički. Nepogrešivo će vam po tucačkim veštinama preporučiti jarčicu, bičicu, strelčicu ili koju već.. a koja bi se savršeno uklopila u vaša očekivanja. Sve njih je on temeljno i sa razumevanjem izdrndao. Poklonite mu poverenje.. tab503 preporuka vas neće ostaviti nezadovoljenim.
2. pozovi neku bivšu na ka*ranje..
Al' proberi tamo od tih tvojih sa lagera bivših da bude ultra lepa i zgodna, jbga, san ti na to nedvosmisleno ukazuje.. Dobra *ebulja naravno.. vi'š da i ova u snu svima daje. Ej, ma uzmi bre neku savršenu plastikanerku!
Za neupućene: tab503 tvrdi da su silikoni mmmmm... to kad dotaknešš.. a tek tom materijom kad dobro napuniš šake.. uhhhh.. Nije se čini mi se izjašnjavao kakve su pod jezikom i usnama ali evo.. ja mu verujem.. prvorazredni sisoesteta. A vi siroti i običnih cica željni miševi možete samo da se žderete što niste na njegovim mj visinama pa vam napumpane sisojke ne skakuću pred očima dok vas *ebe neka boginja.
3. plati ku*rvu.. i nek uzme u rad neku tvoju neostvarenu ili omiljenu fantaziju..
Grešna mi duša, al za mnoge eon-e ovde me vazda spopadao utisak da su koristili usluge profesionalki, evo izvinjavam se ako nisam u pravu..
4. aktiviraj onu svoju plemenitu stranu i inače svestrane, gotovo pa renesansne ličnosti..
Za one koji su propustili epizodu: tab503 je ekspert i za spašavanje ljuljavih brakova. On u svoje okrilje velikodušno primi lepu snašu sa bračnim problemima i podvrgne je naizmeničnom vanbračno-bračnom ke*canju.
Paralelno sa njenim mužem pužem kad nastupi kriza međ' supružnicima malo *ebe on, malo muž, malo on-malo muž.. i tako sve dok se bračna drugarica ne opasulji, opegla s mužOm problem i vrati u svoje porodično gnezdašce. Pa nije li to krasno..
Bilo kakav bračni brod nema ni teoretske šanse da potone ako rupu na njemu svojim ku*rcem i jajima zapuši tab503.
Ehhh.. ne smem ni da pomislim koliko bi razvoda bilo osujećeno da je još ovakvih tabićahumanića..
Mogla bih još tačaka navesti ali jedna preporuka objedinjuje sve moguće:
Ovaj živopisni san ti definitivno poručuje da čim pre iz*ebeš neku. Ta što ti u rl da anuliraće ovu što si sanjao da ti ne da.. univerzalni lek za sve mj probleme i nedoumice.. evo probaj i javni nam kako ti je odmah bilo mnooogo bolje..
nažalost sanjali ste svoju savest
nezadovoljni ste trenutnim statusom a zaslužujete više
medjutim takodje ste svesni da poznajete dosta njih koji su nezasluženo ostvarili ciljeve ili dobili ono što im ne pripada
vi u svojoj blizini imate osobe koje vam ne žele dobro a najviše se čuvajte lika koji nosi naočare
sad ja ne znam dal vam je to komšija, rodjak ili gazda ali ni oni vam ne misle