DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZanimljivoNikako da se nakanim....ali evo nekim fotkica iz Londona...
Sad ovo citam na B92...i prestravljena sam...Ja sam predala dokumentaciju i u ponedeljak bi trebalo znati...ali sta ako bude isto kao ovom coveku, a ja vec u sredu imam let za Sloveniju....
Stvarno sam se sad skamenila... :shock:
U vezi one gramatike koju sam ti pominjao, setih se ime autora, Raymond Murphy - English Grammar in Use , najbolje ulozenih 6.25 funti u svom zivotu, knjiga koju jos uvek imam i rado je s vremena na vreme otvorim. Ta knjiga moze da se nadje i kod nas, nije vise od 15 eura, najtoplije ti preporucujem da je uzmes i da poradis na svom engleskom.
Imas dosta vremena do sledeceg leta da sve ovo organizujes, potrudi se malo, vredi!
Slazem se!![]()
@tema
Koji period je najbolji za obilazak Londona? Pretpostavljam da ga je bolje obici na prolece, leto?![]()
![]()
Mozes ga obilaziti kad god hoces.Zimi uopste nije lose.Temperatura oko 10 (iznenadice te gomila ljudi koji setaju u kratkim rukavima) A veruj mi poslednja stvar kad si u Londonu o koj ces prinuti je dali ti je hladno)))