London , lep i bezbedan grad ...

pokojni_toza

Domaćin
Banovan
Poruka
3.892
Ako se kojim slučajem nađete u Londonu , čuvajte leđa i to bukvalno ! U poslednje vreme crnci u ovom gradu praktikuju tzv "knockout game" gde iz čista mira napadaju osobe sa leđa , naročito slabije i usamljene . Na ovom videu možete da vidite crnca kako iznenada i bez povoda napada 16.godišnju devojku koju nikad pre toga nije video .Sve se odvija u samom centru Londona . Napadač je uhapšen , ali je devojka nažalost ostala sa trajnim oštećenjem mozga .

-----------------------------

One moment the teenage girl is walking down a street in London. The next, she lies unconscious on the sidewalk, knocked out cold by a single punch to the head from an unknown assailant.
Shocking closed circuit TV footage released by London's Metropolitan Police shows the attacker jogging up behind the girl as she walks near her home around lunchtime.
He then winds back his right arm, launches a punch that slams her to the ground, and jogs seemingly calmly back down the street in Plaistow, east London, leaving his 16-year-old victim motionless behind him.
Police are appealing for anyone with information on the "unprovoked attack" on November 13 to get in touch.
The man is described as a black man of muscular build, with a shaven head. He is about 6 feet tall, aged 25 to 30 and was wearing a baseball jacket and jeans, according to the Met Police statement.
He had followed the girl for about 500 yards from her home before jogging closer to hit her, police said.

Ako se kojim slučajem nađete u Londonu , čuvajte leđa i to bukvalno ! U poslednje vreme crnci u ovom gradu praktikuju tzv "knockout game" gde iz čista mira napadaju osobe sa leđa , naročito slabije i usamljene . Na ovom videu možete da vidite crnca kako iznenada i bez povoda napada 16.godišnju devojku koju nikad pre toga nije video .Sve se odvija u samom centru Londona . Napadač je uhapšen , ali je devojka nažalost ostala sa trajnim oštećenjem mozga .

-----------------------------

One moment the teenage girl is walking down a street in London. The next, she lies unconscious on the sidewalk, knocked out cold by a single punch to the head from an unknown assailant.
Shocking closed circuit TV footage released by London's Metropolitan Police shows the attacker jogging up behind the girl as she walks near her home around lunchtime.
He then winds back his right arm, launches a punch that slams her to the ground, and jogs seemingly calmly back down the street in Plaistow, east London, leaving his 16-year-old victim motionless behind him.
Police are appealing for anyone with information on the "unprovoked attack" on November 13 to get in touch.
The man is described as a black man of muscular build, with a shaven head. He is about 6 feet tall, aged 25 to 30 and was wearing a baseball jacket and jeans, according to the Met Police statement.
He had followed the girl for about 500 yards from her home before jogging closer to hit her, police said.

Hbt ala je počistio !
Crnčilo bije k`o Sv Ilija ...ali što baš žeMsku ?

Baš se pitam šta li ona misli šta se desilo..s obzirom da ništa nije videla?

Vazno je da nije Novi Sad, ili ne daj Boze Beograd u pitanju.
Mi koji ovde pisemo imamo sa Londonom veze kolko i ova zamlata ( postavljac topika) sa Tasmanijom.
Љибераљистичка манија, за свако срањње из света траже пандан у Србији и кад нема шансре да га нађу.
Јел ти рекла Меркелка да је мултикулти капут?

Љибераљистичка манија, за свако срањње из света траже пандан у Србији и кад нема шансре да га нађу.
Јел ти рекла Меркелка да је мултикулти капут?

Ne kaze se Merkelka, nego Merkelova ( Isto vazi i za preziime Klinton).
Ne, niko mi nista nije rekao, nego ujutru obicno procitam vesti pa vidim raznorazne tragedije po tom majushnom Novom Sadu
i ne bas mnogo vecem Beogradu,, a onda umirem od smeha kada neka budaletina uFati London ili Chikago da nam obasnjava kako
je tamo opasno:zcepanje:

Ne, niko mi nista nije rekao, nego ujutru obicno procitam vesti pa vidim raznorazne tragedije po tom majushnom Novom Sadu
i ne bas mnogo vecem Beogradu,, a onda umirem od smeha kada neka budaletina uFati London ili Chikago da nam obasnjava kako

Ne znam za London a ni Čikago, ali znam da su Njujork i LA još pre 30 godina bili zahebaniji nego Beograd za vreme bombardovanja i Slobe 1999.

Ne, niko mi nista nije rekao, nego ujutru obicno procitam vesti pa vidim raznoraznne tragedije po tom majushnom Novom Sadu
i ne bas mnogo vecem Beogradu,, a onda uirej od smeha kada neka budaleta uFati London ili Chikago da nam obasnjava kako
Меркелка није боље ни заслужила.... можда нпр Меркелица, то ми звоочее још ужасније...
Има свега свугде, али нематеријално и не из страсти(нестраствено, а?) мотивисано насиље карактеристично је за мултикулти распаде.
Нису џабе пре две године црЊци дигли устанак у Лондону.
Од та добА Шкоти решише да се оЦепе, јер је у том распаду од ексимперије и Бог реко лаку ноћ!

Нису џабе пре две године црЊци дигли устанак у Лондону.
Од та добА Шкоти решише да се оЦепе, јер је у том распаду од ексимперије и Бог реко лаку ноћ!

Po anketama je manje od 40% Škota za otcepljenje. I ja se ponadao kad ono...izneveriše me Škotovi :confused:
Jajare a onoliko se ( kobojagi) lože na suknjice, Škotsku, Volasa...a onda pljunuli na sve to.

Pa kao i ti pored Tise, nego to bas i nije tema.
Само неко ко под сталном претњом да ће га претопити у сапун, а егзистира поред Бухенвалда машта о слободарском Лондону где у потпуној хармонији живе краљица Рептилијанаца и црЊци из афричког бооша.

Само неко ко под сталном претњом да ће га претопити у сапун, а егзистира поред Бухенвалда машта о слободарском Лондону где у потпуној хармонији живе краљица Рептилијанаца и црЊци из афричког бооша.
,
Pa sad, mnogo je blizi Dachau , a tu su boravili srpski patrijarh, ali i srpski svetac (Velimirovic)
koga nisu koristili za pravljenje sapuna nego je otisao u Chikago da pusi kubanske cigare i pije francuski konjak.
Znaci da su London ( izbeglicka vlada, monarhija) i Chikago svet, ta tvoja selendra na Tisi u koju su dosli tvoji 1945
je smeshna. Kao i ti.

,
Pa sad, mnogo je blizi Dachau , a tu su boravili srpski patrijarh, ali i srpski svetac (Velimirovic)
koga nisu koristili za pravljenje sapuna nego je otisao u Chikago da pusi kubanske cigare i pije francuski konjak.
Znaci da su London ( izbeglicka vlada, monarhija) i Chikago svet, ta tvoja selendra na Tisi u koju su dosli tvoji 1945
je smeshna. Kao i ti.
Какве везе имају догађаји из ДСР, Патријарх, Светац, и томе слично када онда у Лондону и није било црЊаца???
Да је Лондон остао као некадашњи град био би за класу безбеднији уместо што данас највише наличи на предграђа Берлина где је Турадија истерала све Немце.

Tako je, ali toga ima samo u AP pored TIse:hahaha:
Реално најволијем пиво испред продавнице с маЏарским џакошима.
Све МаЏари около, али морају зарад мене да диване срБски.
А све најфришкије новости се сазнају, тако сам у Србобрану чуо да је неки цига Мата Мута(слава му и вечно сећање) су га звали, туко млађаног Блајбишу ко туђег.
Него што корисник Љута Мамба рече да ћеш ти у Немачкој увек остати перосна којој из б... вири празилук макар тамо живела дуго ко Метузалем?
:cepanje:
:tambalamba:

Sve se odvija u samom centru Londona.

down the street in Plaistow, east London

Сам центар Лондона ако је Барајево сам центар Београда, али кад би у Барајеву живели црнци а не приградски сељаци.

Poslednja izmena:
Реално најволијем пиво испред продавнице с маЏарским џакошима.
Све МаЏари около, али морају зарад мене да диване срБски.
А све најфришкије новости се сазнају, тако сам у Србобрану чуо да је неки цига Мата Мута(слава му и вечно сећање) су га звали, туко млађаног Блајбишу ко туђег.
Него што корисник Љута Мамба рече да ћеш ти у Немачкој увек остати перосна којој из б... вири празилук макар тамо живела дуго ко Метузалем?
:cepanje:
:tambalamba:
A jel, pa ja ne citam sve sto budaletine ovde pisu.
Nit ja znam gde je taj Srbobran, niti znam odakle je Blajbi, Tisu sam samo onako navela jer ti stoji pored avatara.
Taj Muta me zanima kao lanjski sneg, ali isto tako i tvoje misljenje o recimo Londonu, meni ili prolaznosti zivota:zcepanje:

Back