psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.357
Нисам ја љубитељ. Ја сам учесник, триатлонац.A evo i ljubitelja srebrenickog akcijanja i haluciniranja oko Bihaca naravno svi oni odreda staju u odbranu Nedica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам ја љубитељ. Ја сам учесник, триатлонац.A evo i ljubitelja srebrenickog akcijanja i haluciniranja oko Bihaca naravno svi oni odreda staju u odbranu Nedica...
Eto da samo potvrdim pohvalu tvog stava i podvucem i druge aktere Nedicevstine u Srbij da se ne zaborve; Vuk Draskovic, St. Protic , svi claovi Otpora sa Cupicem, Comicka, Danca Vučinić, Živana Lila Radonjić, Olja Bećković, Vesna Pešić, Boris Tadić, Koštunica Vojislav, Vojislav Šešelj, Miša Brkić, Ivica Dačić, Zorana Mihailović, Jovanović Čeda, Golubović Srdan , Krle Poltron , Žeks , Satrapa, Teofil Pančić , Luković Petar, Boško Jakšić, Jakša Šćekić ......
Ти не разумеш.
Ја не жалим еврофанатика Недића. Јбг,. такво је време било.
Такође се надам да ће и ови данашњи, Вучићеви, а и остали еврофанатици да доживе сличну судбину (у смислу презира).
Више су је него заслужили.
Такве издаје интереса свог народа никада није било. А ни пљачке.
Долази време полагања рачуна.
.
Онај коме за ове тврдње трребају докази нема шта да тражи у оваквим расправама.
I dalje ne kapiraš. Da nije umao svoju slugeransku ulogu, ne bi ni bio u mogućnosti da spasava. Jasno?
Proveri jos jednom.Malo pre si napisao da nisu hapsili ljude i slali u logor,a sada priznajes pa jesu,a meni ucitavas da se saberem.
Saradnja Djujica sa Musolinijem jeste spasila hiljade i hiljade Srba.Као диван сунчани дан. Да он није прихватио прихватио би други па би тај други спашавао српски народ.
Неко изнад рече, и у праву је, онда да и Мусолинија рехабилитујемо јер је спашавао Србе у Далмацији.
Izvini sinko.A evo i ljubitelja srebrenickog akcijanja i haluciniranja oko Bihaca naravno svi oni odreda staju u odbranu Nedica...
Dela.Надам се да имаш неке доказе за ове тврдње.
Saradnja Djujica sa Musolinijem jeste spasila hiljade i hiljade Srba.
Nesto lose u tome?
Bolje da je ratovao bez sanse za uspeh nego da je spasio hiljade nevinih?Мусолинијева дела, мислиш? Он је спасио хиљаде Срба по Далмацији, колико знам а и неко је пре мене то овде изнео.
Друго, овде је реч о слугеранству Немцима а не Србији. Мислиш ли на то дело које је остало иза њега?
Musolinijeva uloga je global o nebitna i to u vecoj meri nego sto je Nediceva uloga u Srbiji.Онда је Мусолинијева улога у оном рату врло, врло позитивна, зар не? Без њега поп Ђујућ ништа не би могао, баш као што ни Ђенерал Недић ништа не би могао без Немаца, односно Хитлера. Испада да је улога ове двојице најоклеветанијих неоправдано осуђена у историји човечанства.
Bolje da je ratovao bez sanse za uspeh nego da je spasio hiljade nevinih?
Musolinijeva uloga je global o nebitna i to u vecoj meri nego sto je Nediceva uloga u Srbiji.
Pobratime.... Hajde molim te.... reci.... sta je mudrije, korisnije..... kurciti se bez sredsrava za kurcenje ibplacati cenu 100 za 1 ili cuteti i obavljati periferne poslove ali da niko ne strada???
Da li nas je malo izginulo za vreme rata pa ti fali i krv u Srbiji
Doduse..crveni su to nadoknadili Sremskim frontom sve ne dirajuci Jasenovac
Шта мислите о Ломпаровом ставу о Милану Недићу. Да је био трагична личност која се борила да сачува српски народ и због тога кажњен незаслужено.
Ја се слажем 100% и Недић се много трудио и да помогне Србима са Ксоова и баш ми се свиђа што би на власт могли да дођу нормални и неискорумпирани националисти који би водили рачуна о безбедности Срба ван Србије, али се не би замерали ни са Западом и увлачили нас у нове ратове.
Коначно имам за кога да гласам. Надам се да ће студенти што пре формирати своју листу и да их пуног срца заокружим на изборима.
Шта ви уопште мислите о овој новој политичкој снази у Србији? Од сада сам на блокадама кад год могу.
Musolinijeva uloga je global o nebitna i to u vecoj meri nego sto je Nediceva uloga u Srbiji.
Pobratime.... Hajde molim te.... reci.... sta je mudrije, korisnije..... kurciti se bez sredsrava za kurcenje ibplacati cenu 100 za 1 ili cuteti i obavljati periferne poslove ali da niko ne strada???
Da li nas je malo izginulo za vreme rata pa ti fali i krv u Srbiji
Doduse..crveni su to nadoknadili Sremskim frontom sve ne dirajuci Jasenovac
Bez Dranja.Не лупетај.
Неупоредиво боље би било да није слугеранио Немцима.
Зинуло му дупе за мало власти. И привилегија.
Eto da samo potvrdim pohvalu tvog stava i podvucem i druge aktere Nedicevstine u Srbij da se ne zaborve; Vuk Draskovic, St. Protic , svi claovi Otpora sa Cupicem, Comicka, Danca Vučinić, Živana Lila Radonjić, Olja Bećković, Vesna Pešić, Boris Tadić, Koštunica Vojislav, Vojislav Šešelj, Miša Brkić, Ivica Dačić, Zorana Mihailović, Jovanović Čeda, Golubović Srdan , Krle Poltron , Žeks , Satrapa, Teofil Pančić , Luković Petar, Boško Jakšić, Jakša Šćekić .....
Ti trazisКо је и када тражио од њега било какав вид ратовања? Осим вас који хоћете на тај начин да га оправдате, рехабилитујете а не успевате.
.
Ово је потпуно тачно.
Код Јевреја се Срби воде као један од ретких народа праведника који није учествовао у ликвидацији Јевреја.
.
Ti trazis
A usput izbegavas odgovore na sopstvena pitanja/konstatacije
- sta je trebalo da uradi?
-premalo nas je izginulo
- tebe ne bi bilo bez Nedica
P.S.
Pomenuo si, parafraziram, da me "boli dupe za rome".
Ok.
Koliko je Roma stradalo/deportovano za vreme Nediceve vlasti?
Захваљујући њему ни један српски војник није био на совјетском фронту.
Šta želiš reći , da su drugosrbijanci i aktuelna vlast još veći izdajnici nego što je Nedić bio.Упоређивати Другосрбијанере са Недићем говори о некој непознатој шизофренији историје српске политичке филозофије ......сркк