Great Old One:
Aaa... ti si onaj koji si protiv svih partija LDP, DS, DSS, SRS... sad se secam, pa i tvoj stil je prepoznatljiv. Toliko tackica nisam video od kako je pakmen prestao da se igra.
Pa reci mi Marko, sto onda toliko pises po politici? A ako si protiv svih stranaka, sto je legitimno (da nisi anarhista kao Ratibor Trivunac) - pokazi molim te svoj post u kom si kritikovao LDP. Ajde bas me zanima.
p.s. Marko, odlican ti je avatar. Odlican! Aktualni premijer sa puskom koja brani srpsku nejac na Kosmetu koji je neizbrisivo u Srbiji. Bas mi se svidja.
Toliko tackica nisam video od kako je pakmen prestao da se igra.
Who the **** was pakmen???
Pa reci mi Marko, sto onda toliko pises po politici?
Kritikujem kompletnu politiku drzave, kao i sve pojave u narodu , koje smatram primitivnim , necivilizacijskim..................
A sto ti pises??
Po partijskom zadatku?????
pokazi molim te svoj post u kom si kritikovao LDP. Ajde bas me zanima.
Pa LDP je minorna stranka, koja nema clanova koliko i yogi letaci, cak i manje.......
Meni je smesna vasa opsednutost strankom koja je mala i beznacajna, otprilike kao DSS pre 5.oktobra...........
Sta ima njih neko da kritikkuje, kada su niko i nista...........kada budu parlamentarna stranka , i kada vidim sta rade, i njih cu da kritikujem.....naravno.........
Sto, da mi nisu kupili farmerke, ko tebi DSS ????
p.s. Marko, odlican ti je avatar. Odlican! Aktualni premijer sa puskom koja brani srpsku nejac na Kosmetu koji je neizbrisivo u Srbiji.
Toliko ne znas, da ne znas ni da je ova slika nastala u Bosni, a ne na Kosovu......
Vidis kako mlohavi drzi pusku , ko da je gitara?
Meni je ovaj spoj mlohavog i puske toliko smesan.....da je zasluzio da neko vreme bude avatar..........
A to o Kosovu, vecitom delu Srbije............sumnjam....iskreno sumnjam .
Jedino ako se ne skupite vi , cyber ratnici , pa svi na Kosmet, sa sve tastaturma na ramenu i misevima o pasu........